Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Robur"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Robur. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 15. května 2012 v 19:28® Robur
- Diskuze: Brno a okolí
tom MLS a rbykyrybičky máš od vody nejblíže. Dá se tam UL vláčet, nebo bych si šel pro parmu
- Pondělí 14. května 2012 ve 20:26® Robur
- Diskuze: Brno a okolí
Fryw> má, je tam tesco, takže se vrátíš dom s rybou
Tento příspěvek byl editován 14.5.2012 20:26:35 uživatelem Robur. - Středa 23. listopadu 2011 ve 22:13® Robur
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Libor> Vágner si nechal narůst knír?
- Středa 23. listopadu 2011 v 16:45® Robur
kety.vydra> abyste nezapíjeli orální sex, jak bylo tudlevá ve vtipech
- Pátek 18. listopadu 2011 ve 23:54® Robur
sus1> 7cm štika?
- Pátek 18. listopadu 2011 v 15:28® Robur
Prichy> už mohu zapózovat jen u prázdného talířku, ale protže se neustále vzělávám, tak ně něm za chvíli bude ke kafíčku studentská pečeť, ještě nevím, zda hořka či sladká.
- Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 21:32® Robur
BoBo-Falknow> natahovacího candáta na kličku umí chytit úplně každý.-D
- Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 21:16® Robur
a to se kormorán ještě bude bát, aby ho nepředběhl Kalousek
- Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 21:15® Robur
Alivio> ano samozřejmě s firmou svoje potřeby konzultuji a oni moje poznatky a zkušenosti implementují do praxe. Osprey o tom ještě neví, ale v roce 2012 bude psát článek na téma: Škodná č. 2 v ČR je kormorán, na první místo se posunul rybář vybavený od http://www.vlacej.cz/
Tento příspěvek byl editován 17.11.2011 20:15:42 uživatelem Robur. - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 21:06® Robur
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes | Revír: Jestřabice.cz | Způsob lovu: Přívlač
všimněte si inovace, každý výrobce se snaží, aby ryba dráždila predátora hlavně pohybem ocásku. Novinak ze sortimentu http://www.vlacej.cz/…le-nastrahy/ dráždí hlavně výrazem a mimikou. Tým profesionálů vytvořil imitaci zraněné rybky, která se však dokáže svým nepřátelům drze vysmívat a vyplazovat na ně jazyk, který při tažení vodou kolem rybky rozpustile vlaje. Vemte jed, že to predátory nenechává lhostejnými.
foto č. 1 a 2
Díky vhodně zvolené starategii a kvalitním nástrahám jsem by po třech kolech první…u guláše Foto č. 3, kde jsem pak hrdě pózoval s reprezentační kšiltovkou, kterou pak chtěl úplně každý např. foto č. 4
Každopádně byla dnes na závodech ukrutná zima. 90 lidí chytlo cca 510 ryb, mně se podařilo 4× chytit rybu v 1., 3., 4. a 5. kole, takže jsem dosáhl na 41. místo a láhev červeného. Přitom 3 ryby jsem vytáhl jen pár minut před koncem kola. Rybáři zoufale hledali něco, co by ryby dokázalo zaujmout a prakticky tato nástraha nebyla dneska nalezena. Největší ryby závody byly duhák a candát 56cm.
Tento příspěvek byl editován 18.11.2011 14:37:09 uživatelem Robur.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 21:00® Robur
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes | Revír: Jestřabice.cz | Způsob lovu: Přívlač
dnes jsem s podporou Vláčej.cz odjel reprezentovat do Jestřabic na přívlačové závody. Počasí nám skutečně přálo.
Foto č. 1
protože tam byli i nějaci reprezentanti, tak jsem se rozhodl nenasadit legendární žluté kopyto, aby vzteky nerozlámali vláčáky a zkusil experimentovat s jinými nástrahami z arzenálu vláčej.cz
foto č. 2. a 3.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. listopadu 2011 ve 20:04® Robur
jedete někdo zítra závodit do Jestařbic? Už mám vyzkoušeno, jak mně nejlépe sluší čepice Vláčej.cz, teď šmatlám přes psa, který už začíná tušit.
- Pondělí 14. listopadu 2011 ve 22:31® Robur
HaDová> to tam máte na vánoce jasan?
- Sobota 12. listopadu 2011 ve 22:33® Robur
Prichy> důležité je vědět, ne vždy moci
- Sobota 12. listopadu 2011 ve 22:11® Robur
BoBo-Falknow> víš kde má šprcka výrobní číslo?
- Sobota 12. listopadu 2011 v 19:03® Robur
hele, byl by takvoý problém, dělat jigové hlavy s prihrotovým nálitkem? tedy aby guma lépe držela. Nemám rád, když mně padá guma
- Sobota 12. listopadu 2011 v 19:01® Robur
BoBo-Falknow> máte čepice, 17. 11. jedu na závody do Jestřabic, když ji pošlete, mohu reprezentovat
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 11:35® Robur
jakou zkušenému kapraři bych ti doporučil http://www.chytej.cz/…am-kaprarit/
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 11:33® Robur
ale jinak tě pěkně vítám
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 11:32® Robur
Netipa> chceš adoptovat? napiš svoje postižení atd., abych věděl, zda se to vyplatí
Tento příspěvek byl editován 3.11.2011 10:32:53 uživatelem Robur.