Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Robur"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Robur. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 14. září 2011 ve 14:08® Robur
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike> jenže ty podvádíš, všichni ví, že halibutku máčíš v pivu a pka na to chytáš ryby, kterým vzniká závislost, což je nečestné a nesportovní
Tento příspěvek byl editován 14.9.2011 16:47:58 uživatelem Robur. - Pondělí 12. září 2011 ve 20:01® Robur
- Diskuze: Pěst na oko
cha, když jsem dostával nového šéfa /nebyl to špatný chlap, ale taky jsem jich tam měli dost jiných/, tak jsem byl uveden ka kobereček na individuální pohovor, kde mně bylo řečeno, že dostanu nového šéfa (naivně jsem si myslel, že jsem v pořadí) cituji: Dostanete nového šéfa, je to vynikající odborník od konkurence a je to můj tchán.
- Pátek 2. září 2011 v 18:56® Robur
Char> nejlepší obrana je útok…
- Pátek 2. září 2011 ve 14:56® Robur
to je moje nepodložené tvrzení, nemám problém uznat, že je lepší, ale chci Báru dostat na 1. flek.
- Pátek 2. září 2011 ve 14:17® Robur
ta Ruska by nemusela projít dopin. kontrolou
- Pátek 2. září 2011 ve 12:35® Robur
mannice> seš debil, jsme si to doma pustili a teď se bojíme
- Pátek 2. září 2011 ve 12:10® Robur
pozveme je na sraz:_D
- Pátek 2. září 2011 ve 12:09® Robur
prostě nevíte, co je dobrá hudba.
- Pátek 2. září 2011 v 10:35® Robur
ale byste vědeli, že jsem kulturní člověk, tak vám doporučuji toto, teď mně to jeden kámoš podlouhe době připomněl, song se neomrzí. Doporučuji dodívat do konce.
- Pátek 2. září 2011 v 9:31® Robur
ty jo, od rána dělám administrativu, te´d jsem si chtěl dát kafe u televize a na 15 minut tam byl jakýsi shopnig o podprsence Abhra, je to něco tak úžasného, že si ji asi taky koupím.
- Úterý 30. srpna 2011 ve 12:23® Robur
- Diskuze: Diskuze s adminy
osprey> ja išco znajet sabaka zdrastvuj zdrastvuj.-D pa našemu jazyku eto značit: čau čau.
osobně jsem neměl na myslí líbí, nelíbí, ale možnost vložit k fotu komentář. Je úplně jedno zda se lidi pohádají ve všeobecné či tam, ale bude to přehlednější.
- Úterý 30. srpna 2011 v 7:31® Robur
co udělat jiné řešení, povolit u fotek z lovu jakoby skryté okno, kde by šli dávat k fotce komentáře, kde bychom dotčného mohli poplácat po ramnení, případně okritizovat. To skrté okno by bylo vidět jen když se najede na fotku. takhle: 1/ autor třeba vůbec netuší, že ho rozebírají ve všeobecné případně zde 2/ pokud by někod viděl pochválenou fotku, tak by se příště pokusil taky s foťákem pracovat lépe. 3/ bylo by to rovnou u fotky, takhle se musí sledovat v jedné dikusi, co se dějě v jiné dikusi, takže pokud i sněkdo projde po půl roce Z lovu, tak už nikdy nedohledá jaký na to kdo měl názor
- Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 22:01® Robur
HaDová> počkáám až budou mít děcka večerku a omrzí se jim hračka
- Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 21:54® Robur
hroznej sport ten fotbal, půlka hráču vypadá ja 4% bez urážky vůči minoritě a sportovní chovaní a férovka žádná
- Čtvrtek 25. srpna 2011 v 17:44® Robur
Alivio> vy výprodeji jsou ty nalomeny a tak
- Čtvrtek 25. srpna 2011 v 15:30® Robur
hečte, právě jsem se smočil v řece a asi půjdu zase, akorát už je mne asi nedůstojno chodit v plavkách po ulici
Tento příspěvek byl editován 25.8.2011 15:31:06 uživatelem Robur. - Středa 20. července 2011 v 10:00® Robur
CeP> buď optimista
- Úterý 19. července 2011 ve 21:03® Robur
atyska> už o tobě ví
- Úterý 19. července 2011 v 19:26® Robur
atyska> zapátrám vím o sběrateli stibůrka
- Úterý 12. července 2011 v 19:43® Robur
- Diskuze: Pěst na oko
Sander> vidíš a mý jíme zlaťáky.-D