Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Robur"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Robur. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 12. července 2011 v 15:32® Robur
- Diskuze: Diskuze s adminy
džigit> Lipno, Dalešice, Orlík bude vždy jen 1
- Úterý 12. července 2011 v 15:29® Robur
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> jenže na létání potřebuješ letadlo a letiště, kdežto na ryby? Každpádně jsem pro omezení a snesu i rozumné zdražení.
- Pondělí 11. července 2011 ve 22:06® Robur
Prichy> DOCELA MNE MRZELO, ŽE JSEM TO TĚLO VYHODIL, MYSLÍM, ŽE STÁLO ZA TO NAVÁZAT TAM KOUSEK ČERNÉ BAVLNKY, vypínaám cpsl, omyl
- Pondělí 11. července 2011 ve 20:48® Robur
Prichy> potočáci, a to s tou minutou jsem ti fandil, počítalo se to na vteřiny
- Pondělí 11. července 2011 v 19:53® Robur
Prichy> posunuli jste někam pulce? Ryby ho chtěly, ale za minutu byl bez ocasu. Rovněž u větších jigů, už jsou háčky pevnější? Jiank se klidně předkloň, virtuálně tě nakopnu a podpořím. Držím palce.
- Pondělí 11. července 2011 v 19:50® Robur
http://www.novinky.cz/…havranu.html
Každý by měl Cepovi poslat kondolenci
- Pondělí 11. července 2011 v 16:05® Robur
- Diskuze: Brno a okolí
- Pondělí 11. července 2011 v 16:04® Robur
- Diskuze: Brno a okolí
Zedtu> no tak to jsem se tam mohli potkat, revírů je tam dost
a
- Středa 22. června 2011 v 15:51® Robur
Sander> jsi lúzr, komouš a Lojza. Jíst štiku 3 dny, znamená, že měla aspoň metr
- Středa 22. června 2011 ve 13:17® Robur
David Havlíček> jako majitel rybářského serveru bys měl spíš používat výraz. Kdyby byly v prdeli ryby,......
- Středa 22. června 2011 v 11:18® Robur
- Diskuze: Diskuze s adminy
kde je Sus?
copyright Skřivánci na niti…
- Úterý 21. června 2011 v 17:50® Robur
a proč si ti lepší, uvědomělí, bohatí, krásní a inteligentní už dávno nekoupili nějaký rybník a nedokázali světu, jak to suprově jde.
- Úterý 21. června 2011 v 10:04® Robur
se dívám, že už je nás víc, kdo si z těch plků nic neodnesl
- Úterý 21. června 2011 v 10:03® Robur
inspo> já ti nevím, já vidím názory:kdo není s námi je lúza, komouš atp. + vyhrožování inzultací, napadením a pak to skrývat mezi řádky… Navíc mně od Lojzových oponentů chybí jediný věcný argument, sice pořád naznačují, jak bojují za světlé zítřky, kde nebude u vody místo pro chudé, komouše a lúzry, ale krom keců jsem neviděl nějaký důkaz či odkaz.
- Pondělí 20. června 2011 v 16:41® Robur
příště na toho červa musíš psát, že není pro pstruhy. Pokud je to mimopstruhovka, tak fakt nevím, co se řeší. Mohl, nemusel, měl, neměl. Je to na rozhodnutí jednotlivce. Co muškařů lítá před 16. 6. se strýmrem na MP…Kultivovaně jim napíšu, že s tím nesouhlasím ale plakat musím na svazu.
- Pondělí 20. června 2011 ve 14:10® Robur
XAXAP> neboj, já jsem se jenom snažil snížit na tvoji úroveň, ještě si k tomu dosaď libovolný počet cizcíh slov, aby se ti ten text líbil. Dál s tebou duševní onanii provozovat nebudu.
- Pondělí 20. června 2011 ve 12:52® Robur
jaké sugesce a fabulace? Fabuluješ- li, snad, že já něco fabuluji, tak to ve mně vyvolává značnou repudiaci. Prozatím budu, jak ty píšeš, s chátrou. Za současného stavu, kdy každý táhne břemeno minulosti, lze 90% věcí měnit zevnitř, ale s nějakými jistotami, které někomu budou nebo nebudou po chuti. POkud se podívám do minulosti jak dopadla jina privatizace, tak by dnes 50% revírů byla rozkradena a 20 % fungovala dobře a zbytek by přežíval podobným způsobem jako doposud. Tak se přestaň tvářit jako elitář a postava se nohama na zem.
Tento příspěvek byl editován 20.6.2011 12:55:03 uživatelem Robur. - Pondělí 20. června 2011 v 10:45® Robur
XAXAP> to co jsi napsal v 1O:22 je dobré. takže ty, a tvoji přátelé, známí mají právo a patent určovat co je a není správné… To už jsem někde slyšel a četl. Ještě chybí, že kázeň je to hlavni… Chtělo by to více pokory.
- Středa 15. června 2011 v 18:09® Robur
- Diskuze: Přívlač a dravci
Sander> toho se nemohu zbavit, ten už tuší nějakou prču, ale ještě neví, že zůstane doma.
- Středa 15. června 2011 v 17:53® Robur
- Diskuze: Přívlač a dravci
95% je nachystáno, výpověď jsem si dal taky