Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Robur"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Robur. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 7. dubna 2011 v 10:19® Robur
Robur
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: DNES | Revír: s | Způsob lovu: Feeder

dnes jsem vyrazil na 2 hoďky k vodě. Po 2 měsích padal volba na fídr. No kabaret jak sviňa. Ruce gramlavé, napřed jsem si zamotal návazec do kličky, tak jsem to přetrhl, že to převážu. Když sjem to urval, tak jsem potratil olůvko. Velmi pečlivě jsem dal bokem háček, nachystal 2. prut, nahodil a začal se věnovat tomu utrženému. Vzal do ruky krmelec, přibral jsem bokem odložený háček, který opět spadl někam do listí. No nakonec jsem si nějak poradil. Pak jsem lapl asi 3 cejny, urval fídr. Opět navázal. Pak jsem nahodil do vázky, vytáhl jsem na každém háčku klacek. První klacek se setřepal tak, že se dostal pod překlápěč a tam ten hajzl zabahněnej chtěl zůstat. Mezitím se mně podařilo setřepat i ten druhý klacek, který samozřejmě spadnul jen o 20 cm níž a zachytil se o ten spodní uvolněný háček. Do toho na mne štěkal Lexa, že chce ten klacek z překlápěče. Samozřejmě jsem to s rutinou vše zvládl a šel se uklidnit domů. Lovu zdar.

Tento příspěvek byl editován 7.4.2011 10:20:45 uživatelem Robur.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 5. dubna 2011 ve 20:25® Robur
    Robur

regulus> vím, ale nerad edituji fóra adminů a už vůbec ne fóra u akcí, které organizuje někdo jiný. Tak proto. zároveň jsem chtěl podtrhnout to, že nefachá to zozkliknutí odkazu na předešlé akce.

Úterý 5. dubna 2011 v 18:26® Robur
    Robur

HaDová> já vím, ale na které straně:-D . Já msylím dát to do úvodu, stejně jako by v tom úvodu měly být na prokliknutí odakzy na člányk či odkaz. tak to zůstane vždy na očích.

Úterý 5. dubna 2011 v 18:24® Robur
    Robur

spike> hádej, kdo měl 99 000?

Úterý 5. dubna 2011 v 11:27® Robur
    Robur

zdarec, nemělo by se aspoň do srazového fóra napsat, kda a kde, případně, že bude upřesněno a UŽ KONEČNĚ NASTAVIT ODkAZY V ZADÁNÍ FÓR NA PROKLIKNUTÍ.

Tento příspěvek byl editován 5.4.2011 11:27:56 uživatelem Robur.
    Úterý 5. dubna 2011 v 11:27® Robur
    Robur

sorry, uklikl jsem se, mělo to jít do adminů, furt se divím, proč tam není odpověď :-D Alov, pochvala za empatii, poplácej se za mne po zádech.

Úterý 5. dubna 2011 v 9:57® Robur
    Robur

zdarec, nemělo by se aspoň do srazového fóra napsat, kda a kde, případně, že bude upřesněno a UŽ KONEČNĚ NASTAVIT OKDAZY V ZADÁNÍ FÓR NA PROKLIKNUTÍ.

Neděle 3. dubna 2011 v 19:22® Robur
    Robur

to máš asi pravdu

Neděle 3. dubna 2011 v 18:24® Robur
    Robur

již netřeba, bo jsem samostatný

Neděle 3. dubna 2011 v 18:13® Robur
    Robur

zdarec, nevíte kde je na netu k vidění fotbal, ne popis. Brno teplice

Sobota 2. dubna 2011 ve 23:05® Robur
    Robur

hečte, jsem se vrátil z Chicaga, ani jsem se nezeptal, zda někdo nechtěl neco dovézt

Pátek 1. dubna 2011 ve 12:41® Robur
    Robur

takový jsem já, i na apríla. Ale už několik let na tomto ošklivém zvyku pracuji.

Pátek 1. dubna 2011 ve 12:14® Robur
    Robur

kerob> citace z mailu Liborovi: Jsem zvědav, zda si tě někdo vezme na mušku nebo naopak, kdo mně soucitně vysvětlí 1. 4. Ale zkazil jsi to brzy.

Pátek 1. dubna 2011 ve 12:06® Robur
    Robur

žádám kolegu Libora, jak může v tuhle dobu vláčet viz. z Lovu

Pátek 1. dubna 2011 ve 12:04® Robur
    Robur

sethy> mezi ušima:-D ?

Čtvrtek 31. března 2011 v 10:48® Robur
    Robur

co bude s fotkami u starých článku? teď jsem zjistil, že je to pořád hodně špatné, např. foto úvodní a pak ten duhák je tristní. http://www.chytej.cz/…uhore-1-dil/

Čtvrtek 31. března 2011 v 10:36® Robur
    Robur

Fugas, nech si výhru poslat poštou:-D . Poště to přeju a představa Sandera, jak s tím jde na poštu je taky uspokojivá:-D

Středa 30. března 2011 v 18:17® Robur
    Robur

založíme anketní fórum?

Středa 30. března 2011 ve 14:46® Robur
    Robur

HaD> vy jste jak Bob a Bobek, ti taky měli ještě noc. Já tomu říkám ráno:-)

Středa 30. března 2011 ve 14:45® Robur
    Robur

horší je, že já vím jak psát, ale přes klávesnici to dopadne úplně jinak:-D