Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Robur"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Robur. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 19:34® Robur
- Diskuze: Všeobecná diskuze
takže ty Vodňany, ryba je němá, ta to nikde nevykecá.
- Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 19:12® Robur
Rybous, pak byl ještě 3. spolužák, nějakej Křížek. A toho tam nevzali
- Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 19:09® Robur
Rybouš> hle jsi mladý, slušný, oživím ti fórum Vodňany, bo jsem dnes neudělal dobrý skutek
- Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 19:01® Robur
Sander> lín, podle vzoru šulin. Mám erekci píšu s tvrdým, nemám, píšu s měkkým. Ale když vidím u sebe tu hrubici v komentáři nejn. článku, tak raději mlčím. Ale já si diagnostikoval to, že při psaní na klávesnici mám mentální blok. Malá okénka v disk. fórech jsou smrtící. Při psaní perem jsem ready. Zatím
- Úterý 9. listopadu 2010 v 18:08® Robur
Sander> už ti někdo řekl, že más 2 ruce
. Vím, že se to se využije, ale dobře napsané
- Pondělí 8. listopadu 2010 ve 22:19® Robur
- Diskuze: Pěst na oko
chosebaits> to teď musíte zrušit trest smrti pro ryby
- Pondělí 8. listopadu 2010 ve 22:15® Robur
Sander> ale třeba to blbě cháááápem, páč nejsme pražááááci, viď
- Pondělí 8. listopadu 2010 ve 22:08® Robur
Piranha> ty tu otázku kladeš, jak kdybys chtěl chytat oba způsoby najednou
- Pondělí 8. listopadu 2010 ve 20:44® Robur
- Diskuze: Rybaření na dírkách
nejlepší je vždycky vedle vysekat pořádnou díru v ledu, do té najedou ryby, jednu rybu změříš a podle toho pak použiješ vrták, přece nebudeš používat zbytenčě velkej, ne?
- Pondělí 8. listopadu 2010 v 17:18® Robur
pokud je to sudslavická lípa, tak bue mít Cepíno velikou radost
- Pátek 5. listopadu 2010 v 17:23® Robur
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: teď | Revír: s | Způsob lovu: Přívlač
tak jsem vyběhl na otočku vyvenčit psa a na smáka za 40 minutek 4 relitivěn slušní okouni + něco mně smáčka ukouslo v půlce, tipuji to stjeně na okouna. Smáček čistě přepůlený. Na to že byl nový, tak jsem na rozpacích, co to bylo za piraňu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. listopadu 2010 ve 14:09® Robur
a je to jasné, máš odhadem 180cm, což je dosazeno do rovnice:
7m anakonda =4*hmotnostHaDa =4×125=600kg. Chápu, že 4×180 je 720cm, ale zase předpokládám, že jsi byl nažranej jak anakonda co chytil JV, takže jsi se neodkázal ani vyzout, takže tato odchylka padne na odpočet hmotnosti obuvi. Včera jsem se s klume díval na nějakou siláckou soutěž drsňáků. Ti zvedali cca 200Kg a vypadali jak 3JV dohromady. Empiricky jsem tudíž dokázal, že JV kecá. Haug
- Pátek 5. listopadu 2010 v 11:08® Robur
HaD> chlape, že ty jsi se nezvážil? Jka teď odhadneme hmotnost nažraného a nenažraného hada?
- Pátek 5. listopadu 2010 v 11:07® Robur
hele, nemohlo by pro změnu zase vykukovat levé ňadro?
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 14:22® Robur
kety.vydra> hrajimu to nepiš, ten ti sebere lístek, protože manželka nemá povolenku
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 10:18® Robur
muhhe, kamarád měl v jistém věku oblíbené téma, zda lze převychvoati lesbu, většinou nám toto téma nadhazoval ve vlaku z Brna do Prahy či naopak. Většinou to vydrželo minimálně ke Kolínu a někdy i dál. Měřeno do Brna
- Středa 3. listopadu 2010 v 19:51® Robur
co to je, reklama na vteřinové lepidlo?
- Neděle 31. října 2010 v 19:33® Robur
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: víkend | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač
tak jsem zavítal na Dyji, byl to průzkum nového revíru, napřed jsem našel 2 splavy, pod oběma bylo vody pomálu. Do jedné tůňkyjsem se trefil smáčkem a otočil se za tím pstroužek či jelec. Přesunul jsem se do nadjezí, kdy místní klučina pravil, že štiky nejsou, že musím jinam. tam že kde hážu jsou plotičky. Na 3 nához mikrosmáčka prut ztěžknul, pak se ukázala pěkná štička a začal opatrná zdolávačka která byl ukončena vítězstvím lovce. Štika měla 58 cm a plave dál. Škoda, míra je 60 a zásoby ryb došly. Kluci měli oči navrch hlavy, za další 3 hody jsem dostal jelce, pak ještě okouna 30 a 25 cm. Druhý den jsem dostal asi 10 okounů, ale největší měl 25 cm, ostatní cca 15 –20 + 2 jelce 40 a 25cm. Škoda, že jsme tam byli na návštěvě, bo to bylo velké dilema žaludek versus zaprasené ruce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. října 2010 ve 20:47® Robur
- Diskuze: Přívlač a dravci
kurnik, nevíte někdo, kam jsem dal lanka?
- Čtvrtek 21. října 2010 v 19:22® Robur
- Diskuze: Přívlač a dravci
náhodou, páč jsem nejelepší z nejlepších, tak nám firma udělá nějaké setkání. Poslední 3 roky to bylo v okolí Pálavy, takže dopoledne rybařím, v 14.00 jdu na raut a do sklepů, pak se přespí v hotelu 10 nminut od vody a ráno zase na ryby. Letos změnili lokalitu, ale opět trefili top místo, byť úplně jinde a místo sklepů nachystali masáž lávovými kameny, což se v tomto počasí bude hodit. Jen ráno musím domů místo na ryby.Ale jak říkám, je to nar revíru, odkud mám největší štiku.