Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Robur"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Robur. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 29. srpna 2010 v 18:53® Robur
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Feeder
tak jsem se dnes pokusil o akci kapr, záběru hromada, chycena hromada plotic a cejnů, 1 okoun na kukuřičku. Druhý prut na klasickou položenou měl 1 záběr, kdy něco oholilo 5 zrnek kukuřičky, ale záběr na kapra nevypadal. Zmasil jsem okouna, protože to měl zažrané a krvácel, tak jsem k němu přidal plotici a kamarád má svačinu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. srpna 2010 ve 22:14® Robur
- Diskuze: Přívlač a dravci
jarad> pokud tomu doma moc nerozumí, tak chyť candát, oškrabej ho, zaser šupinami celý barák a možná budeš mít klid. Ale dedukuji, že jsi si vzal dceru rybáře…, takže asi neuspěješ. Rada č. 2, nachytej ji cejny a objednej si rybí salát či karbenátky, to taky sebere chuť na úpravování ryb. Pokud to nevyjde, aspoň si pochutnáš
- Středa 25. srpna 2010 ve 14:48® Robur
- Diskuze: Přívlač a dravci
ta gumorybka s plechem je bladedancer, dělá to Berkley a někde na netu byla pěkná videa chodu pod vodou. Před cca 3 lety to byl velký hit, a pak cena klesla asi o 60%. Nevýhodu vidím v tom, že v balíku jsi paltil 1 plech a 5 gum. Když jsi urval plech, tak ti zůsataly 4 gumy tak akorát na jiga či zlost.
- Středa 25. srpna 2010 ve 14:41® Robur
- Diskuze: Všeobecná diskuze
chemičák na popu či wobu, nechce se mně věřit, že jsi dal světýlko na polyš a měl jsi takovou jízdu
- Středa 25. srpna 2010 ve 14:39® Robur
Bigmik, pod jabloní ti roste tráva, co se týče hub, tak bych byl opatrnější, protože někdy ty zahradní bestie mohou být nějaké nejedlé poddruhy, např. žampiónů je asi 7 druhů a kupodivu ne vše je jedlé. Jika se pocamrám, před 2 lety jsem na zahradě obejvil smrže, mám tam jabloň, smrkový pařez a ostružiny a taky tu trávu
. Prdni foto na mykolog. web a pak dej vědět.
- Středa 25. srpna 2010 ve 13:40® Robur
a já už myslel, že jednookej krokodýl focený bleskem.
- Úterý 24. srpna 2010 ve 21:52® Robur
mít levně ubytování, tak bych místo neřešil
- Úterý 24. srpna 2010 ve 21:48® Robur
nebo se zeptej, kde má hausbót Helenka, třeba bude mimo a půjčí ti klíče, třeba to ráda udělá, když jí vyvenčíš psa
- Úterý 24. srpna 2010 ve 21:25® Robur
pokud ti nikod neodpoví, zkus zdejší vyhledávač , orlíkových fór je tu dost, snad na něco kápneš
- Úterý 24. srpna 2010 ve 21:12® Robur
majkyss> ti už nekoncertují, můžeš jen vzpomínat http://cs.wikipedia.org/…D_skupina%29
- Úterý 24. srpna 2010 v 11:06® Robur
BlueShark> Makro je spolehlivější
- Pátek 20. srpna 2010 v 17:01® Robur
- Diskuze: Brno a okolí
kubas, jak jste dopadli?
- Středa 18. srpna 2010 ve 21:50® Robur
- Diskuze: Brno a okolí
jé Mrkos, zdarec
- Pátek 6. srpna 2010 v 10:51® Robur
tož podmínkousoutěže je mít u úlovku něco od Cormoranu, no a mrkni na poslední Z lovu, když pominu, že by to mohla být kombinace dvou lovů, tak si na té fotce mohu domyslet úplně cokoli, páč nic není vidět
- Pátek 6. srpna 2010 v 10:22® Robur
tak soutěžení s Cormoranem viz. z lovu mne tedy pobavilo
- Pátek 6. srpna 2010 v 8:31® Robur
- Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:10® Robur
však malé bych viděl rád, ale on pořád provokuje velkýma
- Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:06® Robur
na Sethyho bych kašlal, nemá chytat velké ryby,menší by se mu tam vešly
- Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:03® Robur
furt su pozadu, právě jsem ti dal komentář pod zprávu
Tento příspěvek byl editován 5.8.2010 22:04:08 uživatelem Robur., to je tak, když je v telce fotbal
- Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:00® Robur
http://www.super.cz/…kl-uhor.html řešte závažnější věci