Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Robur"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Robur. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 16. června 2010 ve 22:13® Robur
Robur

Bigmik, tedy ostřihat štice ocas, a nadstavit ho ze zbytků tak, aby měla míru…, to jsem ještě neviděl. Fůůůj, masař

Středa 16. června 2010 ve 21:57® Robur
Robur

majkys, jj. jak novi má pravdu, jestli chceš, pošlu ti svoji fotku:-D

Středa 16. června 2010 ve 21:47® Robur
Robur

Jak.novi> tak to ti zmokl obal…

Středa 16. června 2010 ve 20:01® Robur
Robur

Kubas – neboj, dcera na Křence má taky z písemky 3 známky, a taky psali první písemku, kanto řekl, že to radši neznámkoval, dostali týden a taky má 3*5, ale pak zabrala a opravila na 3*3.

Jirisu – řezy geometr. tělesy, je třeba mít barvičky

Středa 16. června 2010 v 19:55® Robur
Robur

to mně připomnělo gympl, kdy jsme museli mít barevné pastelky do geometrie, kamoš tehdy dostal z písemky za 5, pak se zeptal: to jako když nebudu mít pastelky, tak dostanu 5? kantorka už tak rozparáděná, řekla jasně…Ukaž pastelky! nemáš za 5, no a když jsi takový řidrzlý, ukaž úlohu! Ty nemáš DÚ? Za 5, no a za 5 mintu bylo vymalováno…

Tento příspěvek byl editován 16.6.2010 19:55:46 uživatelem Robur.
Středa 16. června 2010 v 19:51® Robur
Robur

ty woe, ryby chytat neumíš a ještě seš úplně blbej, ty umřeš hlady:-D

Středa 16. června 2010 v 17:49® Robur
Robur
Diskuze: Z lovu

objety 4 revíry, našly jsem 1 pole, kde měl být dle mapy rybník, dost good procházka, viděli jsem i chytejáky, na závěr navštívili stoják, kam jsem vůbec nechtěli a zabojovali si tam asi s 15 štikami, možná mně na menší štičku, kterou jsem prakticky serfoval pod hladinou skočilo něco většího, protože najednou si ryba začal brát z navijáku a ihned zajela do vázky, na prutě jsem ve dvou měli asi 25 ryb z čehož se polovina podívala /vše štiky až na 1 candátka/ na břeh a asi končím na chytej, bo při návratu jsem na posledním fleku zašlápl hada. Pkud ho tedy nezašlápl někdo přede mnou, ale vypdal dost čerstvě. Míru nemělo nic, až na dva kousky, které se ale nepodařilo vytáhnout.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 15. června 2010 ve 21:36® Robur
    Robur

tak nejhroší je odhánět psa, už mám sbaleno a pes se za mnou táhne jak indiánskej zvěd,ale tam kam jedu se neosvědčil, člověk se minutu plížil na flek, kde za klacekm snad něco mohlo být a pešs dolítl a kalcek přinesl, a tahle několikrát za den

Úterý 15. června 2010 ve 21:34® Robur
    Robur

jiris> Amazonka, tam chytne u Kuba

Neděle 13. června 2010 v 15:37® Robur
    Robur

no my už si tady notujem Bude zima, bude mráz kam se Sander kam schováš…

Čtvrtek 10. června 2010 ve 21:56® Robur
    Robur

to se zeptej jich, já tam jezdím na závody, a to tam je vžcy někdo z ČR a SR, plus tréenuji idivid.

Čtvrtek 10. června 2010 ve 21:50® Robur
    Robur

s repre zatím trénuji v Jestřabicích. Protože mně zatím přechytávají, tak zůstávám nohama na zemi,

Čtvrtek 10. června 2010 ve 21:34® Robur
    Robur

sus1> florbal

Čtvrtek 10. června 2010 v 11:47® Robur
    Robur

Tommy> jj, teta je zubařka, obrázky se malují krví předešlých pacientů

Středa 9. června 2010 v 16:06® Robur
    Robur

Tommy> sám nevím, napřed musím rozdýchat astma, a pak musíš dostat tělo tam kam chce hlava, což není vždy slučitelné s realitou:-D

Středa 9. června 2010 v 15:47® Robur
    Robur

tak bych si svatbu zopákl, čéče 17 let, včera jsem se vnutil na basket k nějakým 20letým angličanům, říkali, že tedy 1 hru dají, že už nejsou freš, tak jsem řekl, že jsem old:-D

Středa 9. června 2010 v 15:27® Robur
    Robur

Leník> hele, to jsi se dlouho probírala po svatební noci:-D , pokud tedy platí, že je pořáíd den sňatku pátek či sobota

Tento příspěvek byl editován 9.6.2010 15:28:18 uživatelem Robur.
    Středa 9. června 2010 ve 14:26® Robur
    Robur

Leník> se ti divím, vždyť to není ani k jídlu, moc kostí a tak

Tento příspěvek byl editován 9.6.2010 15:05:14 uživatelem Robur.
    Středa 9. června 2010 ve 14:20® Robur
    Robur

Filip00> to je 3díl? nebo čudná fotka

Středa 9. června 2010 ve 14:18® Robur
    Robur

cormaxx> ba ne, adrenalin mně to nedovolí