Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Robur"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Robur. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 1. června 2010 ve 22:34® Robur
Robur

heleš, co bude se staršími články, kde jsou pořád ty osekané fotky http://www.chytej.cz/…uhore-1-dil/ např.

Pondělí 31. května 2010 ve 22:30® Robur
Robur

ban na MDD:-D

Pondělí 31. května 2010 ve 22:19® Robur
Robur

Osprey, esivá byste se Susem neměli na Chytej založit odbory. Sus získá větší kontrolu a ty třeba budeš muset míň pracovat:-D

Pondělí 31. května 2010 ve 22:12® Robur
Robur

u někoho se to holt poddá po 16. 6., u někoho až po kremaci

Čtvrtek 27. května 2010 ve 12:25® Robur
Robur

včera když jsem něco hledal, tak mne upotalo reklamní okno na vodu s jesetery, kupodivu se otevřel Dobrá voda, prošel jsem si zarybnění a o jeseterech jsem nic nenašel, ale na Dobrou vodu bych klidně zajel

Čtvrtek 27. května 2010 v 10:24® Robur
Robur

Had, my to neproříváme, my se tím bavíme, navíc ve vás vyvoláváme pocit viny, takže sraz bude na Moravě:-D

Středa 26. května 2010 ve 22:20® Robur
Robur

co to je za obchod? ta Svitava? já kupuju v Makru

Středa 26. května 2010 ve 21:53® Robur
Robur

kubas, vy nemáte doma vanu?

Středa 26. května 2010 v 17:13® Robur
Robur

Hade, prý už piješ víno?

Středa 26. května 2010 v 17:13® Robur
Robur

tak jim prosím napiš, že Robur už na ně nemastí:-D

Středa 26. května 2010 v 16:09® Robur
Robur

tak že na ně mastím, já su z Moravy:-D

Úterý 25. května 2010 ve 14:33® Robur
Robur
Diskuze: Pěst na oko

1mara, to je problém škůdce, ne poškozeného

Úterý 25. května 2010 ve 13:36® Robur
Robur

nevěř ani pojišťovně, protože když viník /majitel vozu/ škodu nenahlásí , případně řekne, že to tak nebylo, tak jsi opět v háji a muel bys mít jo super důkazy, že jsi poškozený tím a tím, takže jedině PČR.

Pondělí 24. května 2010 ve 20:55® Robur
Robur

kubajzs> už mu ani nepiš, stejně si to nepřečte

Pátek 21. května 2010 ve 22:46® Robur
Robur
Diskuze: Brno a okolí

Holiday

Pátek 21. května 2010 ve 22:39® Robur
Robur

HaDová> co víno a červi? viz. z Lovu

Tento příspěvek byl editován 21.5.2010 22:40:58 uživatelem Robur.
Pátek 21. května 2010 ve 22:37® Robur
Robur
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes | Revír: Rožmberk | Způsob lovu: Kaprařina

tož dnes nám firma zaplatila lov na ROžmberku, vyjel jsem již včera a přespal u Hadů, tímto jim děkuji, naoplátku jsem asi Davidovi nechal prchnout v jeho kanceláři masné červy, které mně daroval. No halt ty svině utekli, ale krabičku zavíral David… Pavla se zatím nevyjářila. Při příjezdu na Rožmberk to celkem ušlo, jinak pro zájemce, je tam povolen lov pro ty, kdo si zaplatí 1000Kč na den. Zahájili jsem párečkem a koláčkem a v 9:00 začali chytat, hned první nához jsem proměnil v 38cm kapříka. V prvním kole jsem přidal ještě 3 a asi jsem byl na druhém místě. Kluk, kterému jsem stíhal nahazovat měl ryby 3 a z dětí byl první. Těšíl jsem se na druhé kolo, které jsem zahájíl tím ,že jsem hned první nához urval o kličku. Když jsem urval náhradní prut o rybu, tak začalo chcát, takže jsem ulepenýma rukama něco navázal a rezignoval na lov a začal podporovat synka, který prakticky na každý nához dostal do 10 minut záběr a musel zdolat rybu. Děckám to najelo fak fest, protože 4 děti se vlezly do první desítky z cca 50 lovců. Já už lapl jen dva kapry, kluk asi 11 a amura. Největší ryba dne byl kapr 63 cm a opakem okoun 6cm. NEsmělo se vnadit a přípravu jsem podcenil. Zapomněl jsem prodlužovací díl fídru a trefit rybu 50m od břehu byl celkem oříšek, takže vítězil synkův balaton, prut sona a 25 vlasec. Nejvíc si tu užila děcka, takže jsem spokojený i já.

Tento příspěvek byl editován 21.5.2010 22:45:03 uživatelem Robur.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 20. května 2010 v 17:01® Robur
    Robur

Cepe, víno už je v autě

Středa 19. května 2010 ve 22:31® Robur
    Robur
    Diskuze: Brno a okolí

inspo, od K penzionu je v doahu 500m asi 9 hospod, včetně srazové, kde dělají super žebra, pak jedna gurmánská, 2 picerky a dalších 5

Pátek 7. května 2010 v 15:01® Robur
    Robur

já nevím s tou hlavatkou, klidně se nabonzuju, ryby beru minimálně, kdy je co hájené vím snad jen u štiky a candáta, potočáka matně tuším. To stejné je doba lovu, která se nějak přepočítává v rámci letného a zimního času, míry ryb jsou kabaret, protože je to stejně na většině vod individuální a řád je od toho, abych to tam do pár vteřin našel. Např. pře 8 lety jsem vůbec nevěděl jak vypadá siven. Vím že existuje, a to je vše. Znalost ryb, které mám naději chytnout tak 1:100 000 je asi tak důležitá znalost, jako vědět, co žere opička na Borneu.