Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele 1Mara, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 3. září 2014 v 9:45® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
cormoran> Hele, já si nezačal
- Středa 3. září 2014 v 9:45® 1Mara
olda>
- Úterý 2. září 2014 ve 20:34® 1Mara
olda> To bych ale pak nevěděl, kam si ten tvůj obraz pověsit
- Úterý 2. září 2014 v 18:29® 1Mara
chosebaits> na jejich fleky kašlu, na Labku se dá sumec chytit i jinde .-) Letos to už ale nestihnu, takže si to necháme na příští rok
- Úterý 2. září 2014 v 18:15® 1Mara
chosebaits> Ti pak mlaskaj có
Mě na grilovém kameni chutnají víc, jak z udírny
- Úterý 2. září 2014 v 18:14® 1Mara
olda> Po příštím víkendu, spěcháš na to ? Andy má hotové asi jen 4 kousky , není problém ti to poslat
- Úterý 2. září 2014 ve 12:05® 1Mara
cormoran> Tak velkou hubu nemá !
- Úterý 2. září 2014 v 8:57® 1Mara
cormoran> čus, Šimkovi zavolám až se vrátím od moře OK ?
- Úterý 2. září 2014 v 0:30® 1Mara
chosebaits> A jak máš sumce nejraději ? Já ho minule dělal na mramorovém kameni, neskutečná lahoda
- Pondělí 1. září 2014 v 0:21® 1Mara
pipa> Doufám, že příští rok chytnu tohoto tvého krasavce já, nebudu se s ním muset mazlit jako ty a ostatní, do udírny bude výbornej, když už jsem ta masařka ......
- Sobota 30. srpna 2014 v 18:36® 1Mara
pipa> od tebe se ani nic jiného čekat nedalo ...........
- Pondělí 25. srpna 2014 v 9:16® 1Mara
olda> Co broskev , to by šlo ? Jinak Andy už něco pro tebe má
- Pátek 22. srpna 2014 v 0:27® 1Mara
P.M.> Už jednou jsi mě tady veřejně obvinil z podsekávání tolstolobikú, pak si se mě v hospodě omluvil, protože to nebyla pravda !! Teď mě obvinuješ z toho, že mě cormoš říká kde co chytnete a já vám jezdím masit na vaše fleky ?!! Že sháním informace, kde berou ryby po internetu a hned tam jezdím ?!! Petře, tohle si podělal na plné čáře !! Prosím p. Turka, aby zde veřejně napsal, jak to je s jeho místem na Labku a co mě loni řekl, když jsme si po psaní osobek zavolali ohledně jeho fleku a ryb. To samé bych byl rád , aby se tu vyjádřil i cormoš , jestli já jezdím s Andreou na vaše místa chytat tam, kde vy chytáte sumce.!! Toho sumce jsem chytil 1km. od vašeho místa , kde jste chytali a ano , vzal jsem si ho !!! No a co ???? Co jsem porušil ??Na to místo jezdím chytat už od malička tlouště a atd. Dneska jsem vytáhnul 4candáty, všichni plavou dál , to je už letos 5tej candát co jsem chytil a pustil. Asi ti uteklo, že jsme byli s cormošem velice dobrý kamarádi a že jsme si vše říkali, to tě sere, ale tak to bylo! Od té doby, co ty a Pípa vyvádíte, když si člověk veme rybu jsi cormoše naverboval, aby semou přestal jezdit na ryby a odhlásil se z privátu, jsem věděl, že je to vaše práce. Nemusím ti připomínat, že na váše místo jsem jezdil už jako kluk s mým tátou atna tom vašem místě jsem chytal naposledy s tebou a cormošemtasi před 3roky !! Nejsi sám kdo zná místa na Labku a nebo jinde.Proč jsi mě tohle neřekl minule , jak jsem se za vámi zastavil ?? Proč to najednou řešíš na chytej , když mě to můžeš říct do telefonu ?? Ono je lepší koukat na svou pravdu a mluvit o straně jedné mince, než to říct mě do očí. Letos jsem si vzal od vody dva sumce, jednu doprasenou štiku wobem, a 4úhoře. Z pstruhovky mám jednoho sumce, co jsem musel dle řádu vzít.Jsem masařka ?? Lituji toho, že jsem tě seznámil s cormošem a Patlalem a zval na sraz.Právě jsi mě připravil o kamaráda, kterému jsem moc věřil ! Pro mě tohle je taky jasný, co si mám já o vás myslet. To je poslední věc, co jsem sem napsal !! Ať se vám daří .......
- Čtvrtek 21. srpna 2014 v 15:46® 1Mara
P.M.> To narážíš na ten jeden flek od p. Turka , co mě ukázal na Labku ? Ty máš s tím nějakej problém Petře ? Nebo máš problém jinej ? Já si myslím, že jsi trochu ustřelil a naprázdno .....
- Středa 20. srpna 2014 v 11:09® 1Mara
vladah> Tak jak je to, pojď s pravdou ven na světlo .....
- Středa 20. srpna 2014 v 10:41® 1Mara
cormoran> Tak echolot řikáš ? Ten máme přeci mi dva né a jeden stačí, já si myslím že za tím bude něco jiného a né echolot có ? že by ženská ?
Tento příspěvek byl editován 20.8.2014 10:41:22 uživatelem 1Mara. - Středa 20. srpna 2014 v 9:39® 1Mara
vladah> Ale buď zase rád, nepotkáš potom tolik kontrol rybářské stráže jako já, letos jich mám obzvlášť dost . .-)
- Středa 20. srpna 2014 v 9:07® 1Mara
vladah> Já se ti nesměju , teda trošku jó, to zasejc musím
- Úterý 19. srpna 2014 v 19:26® 1Mara
olda>
To jó, to podepíši
- Úterý 19. srpna 2014 v 18:31® 1Mara
olda> No a taky chodí na ryby , nebo se pletu ? Sice toho má hodně , to máš muškařina , sumcařina, kaprařina , ale je to mladej perspektivní kluk, takže na sumce s námi může né ? kde pak vůbec jé ? že se tady ani neukáže , stalo se něco ?
Tento příspěvek byl editován 19.8.2014 18:31:57 uživatelem 1Mara.