Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele 1Mara, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 19. srpna 2014 v 9:55® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
cormoran> Už se ti ten Vláďa ozval na to sumcobraní ?
- Pondělí 18. srpna 2014 v 15:04® 1Mara
olda> To řeknu tvé babičce, počkej , ty se budeš divit !
- Pondělí 18. srpna 2014 v 6:54® 1Mara
olda> Tak jsem jí to přeposlal, spadlo mě to do spamu, nechápu proč , asi něco potřebuješ né ?
- Neděle 17. srpna 2014 ve 22:32® 1Mara
olda> Ten mám už když sem se do téhle debilní doby narodil
- Neděle 17. srpna 2014 ve 21:00® 1Mara
olda> meil ? Jakej ? Nic mě nepřišlo.
- Neděle 17. srpna 2014 v 19:33® 1Mara
cormoran> bych se připojil, jestli se na loď vejdu .
- Pondělí 28. července 2014 v 11:28® 1Mara
olda> Tak to je potom jíná
- Pondělí 28. července 2014 v 10:17® 1Mara
olda>
Tebe by jsme tam nedostali ani traktorem , jak jsi v tom důchodu, tak nemáš na nic čas a ani chuť
- Pondělí 28. července 2014 v 9:22® 1Mara
monaster> Bohužel Pepíno, sraz už proběhl. Musíš více komunikovat s lidmi, co tam jezdí, jako Blueshark,Filip111,cormoš, já,a atd.
- Neděle 20. července 2014 v 10:05® 1Mara
cormoran> Buď rád, že ti nešlohli celé auto, měl bys s tím jen popotahování a kdyby ho našli někde rozebrané, dostal bys od pojištovny prd .
- Úterý 8. července 2014 ve 20:44® 1Mara
olda>
- Neděle 29. června 2014 v 9:40® 1Mara
BlueShark> Spíš bych věřil, že to prodají pod cenou někde v hospodě…
- Neděle 15. června 2014 v 18:42® 1Mara
olda> Jsi tu ?
- Sobota 14. června 2014 v 10:38® 1Mara
olda> Nemohl, protože já taky nemohu
Pak ti dám v neděli vědět OK ?
- Pondělí 26. května 2014 ve 23:22® 1Mara
olda>
- Sobota 17. května 2014 ve 12:30® 1Mara
Flid> Pošlu ti to do osobky
- Sobota 17. května 2014 ve 12:15® 1Mara
Flid> Bude sraz , pojedeš ?
- Sobota 17. května 2014 v 0:14® 1Mara
Vaclav III.> A tady bude hůř, takovéhle věci, se měli řešit hned u zrodu problému, to mluvím všeobecně. Třeba Parma, okoun, štika, hájené úseky, zimování ryb. Vždyť se tady o tom bavíme x let , ale páni nahoře neslyší, nevidí, neznají, nechtějí ani znát , mě to přijde , že je to ani zdaleka nezajímá !! mám i pcit, jakoby oni nebyli nikdy u vody , vem si jen nesmysl 7kg.ryb denně si ponechat od vody ?? To je to, proč ta voda začíná být prázdná, rybářů přibývá jak hadů v lese , ale za jakých podmínek a znalostí ?? To je k pláči. Nerozeznaj dravce od bílé ryby , zajímá je jen ryba, co se jim pověsí na háček , jaká, druh, kolikrát hájení a atd. neví. Takže tohle je dle mého velikej kámen úrazu a pak se nemůžem divit, že ryba z vody mizí a další ani nedoroste. Zlaté Labe, když mělo každou chvilku jinou barvu a smrdělo na sto honů !
- Pátek 16. května 2014 ve 23:52® 1Mara
chosebaits> Pepíno , nepleť prosímtě jablka s hruškami , tady se jedná o Labe a né o Ohře. Dále , jak bylo psáno a i sám cormoš to psal, když se udělala vyjimka , lidi si to mohlyx přečíst na stránkách ČRS , ale tady nic psaného není a 98% rybářů nemají internet a nebo ho vůbec nenavštěvují, nemůžeš tenhle problém takhle brát ! .-) Sice ti rozumím , ale lidi, co čekají na tu tvou vijímku, na chytání nonstop, tak sledují internet a mají telefóny na své známí, lidi co nesledují internet a půjdou normálně k vodě si zachytat dle RŘ , tak neví, že tam nastala nějaká zmněna. Tak a už dost, ať se o tohle postará SUS Ústí a laskavě , když už udělali zmněnu , tak ať jí laskavě zanesou i do řádů, a pak můžou po někom vymáhat nějaké právo a atd. Jinak , na srazu ti to vysvětlím ,už teď mě za to že ti odepisuji dlužíš min. tři klobásky
- Úterý 13. května 2014 v 17:46® 1Mara
filip111> Vždyť to říkám
GPS Z: 50°41'15.056"N, 14°11'30.112"E, K: 50°38'19.464"N, 14°2'53.17"E Od ř. km 752,5 u obce Přerov na PB (mezi Těchlovicemi a M. Březnem) a pod obcí Roztoky ve směru na Děčín na LB až k jezu (zdymadlu) ve Střekově ř. km 767,6 s rybářským právem na zatopených propadlinách po pravém břehu mimo přítoky. Lov ryb z plavidel povolen. Zákaz lovu ryb v přístavu Ústí nad Labem – Krásné Březno s přístavními bazény na levém břehu Labe v ř. km 761,09 až 762,8. Na tomto revíru si denně lovící smí ponechat jen dva kusy parmy obecné (vynucená ochrana populace, rozhodnutí uživatele revíru dle § 13 odstavce 9 zákona č. 99/2004 Sb.). Horní míra kapra obecného je 70 cm, ulovený kapr nad 70 cm (včetně) musí být bez prodlení vrácen zpět do revíru. Nejmenší lovná míra okouna říčního je 20 cm.