Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele 1Mara, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 21. dubna 2014 ve 20:34® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
cormoran> Uvidíme , domů nemusím jet ve dvanáct, ale třeba i ve čtyři ráno
- Pondělí 21. dubna 2014 ve 13:17® 1Mara
chosebaits> dle situace, vím kdy mám dost.
- Sobota 19. dubna 2014 ve 20:40® 1Mara
pipa> To jsem měl vědět , že to co jsi tady veřejně ten blábol a nesmysl napsal , tak jsem tě dneska po telefónu poslal místo přání k narozkám do prdele a jeto, jsi fakt magor s velkým M ! Bude lepší, když opět na mě nebudeš reagovat, volat, psát a atd. ! děkuji. U mě máš opět po p…či !
Edit :
Tento příspěvek byl editován 19.4.2014 20:44:09 uživatelem 1Mara. - Pátek 18. dubna 2014 ve 22:13® 1Mara
chosebaits> Jo, kdo opije mě
- Pátek 18. dubna 2014 ve 21:10® 1Mara
chosebaits> jasně , neboj
- Pátek 18. dubna 2014 ve 20:47® 1Mara
chosebaits>
To ti prozradím až u vody , plánuje se sraz, ale nevím ještě kdy, dám ti vědět
- Pátek 18. dubna 2014 v 15:29® 1Mara
Cudla> Jeli jsme s Andy dneska okolo, říkáme že se za tebou zastavíme, ale nebyl jsi v rachotě, stál tam stříbrnej opel
Tak jindy nó
- Pátek 18. dubna 2014 v 15:28® 1Mara
chosebaits> Tak, a teď jsi to podělal úplně , já ti dám lína šmejde jeden , počkej u vody, vem si sebou lékárničku na bolístka !
- Středa 16. dubna 2014 ve 12:25® 1Mara
Vaclav III.> Ahoj Vendo, tak tak, prostě doba se změnila a lidi sní, holt na tu horší stranu
- Středa 16. dubna 2014 v 11:15® 1Mara
Vaclav III.> Ano, souhlasím a i jsem to psal níže, že lidem tohle nedochází a rabují pořád to co jde, ano, mají právo dle RŘ si vzít to, co je povoleno, ale svaz by se měl nad některými zákony v řádech zamyslet a upravit je, mám na mysli odnesení kg. ryb v kalendářním dnu. Přijde mě , že oni k vodě vůbec nechodí a neví, jaká je situace, sice to píšu stejně jako ty, ale tohle už jsem říkával mockrát. Další průšvih bych osobně viděl množství rybářů, kteří dostávají povolenky jak na běžícím pase, ale o vodě a rybách toho moc nevědí, jsou rádi za určení druhů ryb a to někteří jedinci nerozeznají štiku od candáta a to je kámen úrazu, takovejhle člověk u vody prostě nemá co dělat. Můj názor.
- Středa 16. dubna 2014 v 11:01® 1Mara
chosebaits> Tím máš na mysli, že Andy je moje podržtaška ?? Važ slova, tohle by si kde kdo mohl vysvětlovat jinak a po svém .
- Úterý 15. dubna 2014 ve 23:19® 1Mara
chosebaits> Tohle není moc humorné…
Jo a Andy chodí semnou a né já sní, si to nějak pleteš
- Úterý 15. dubna 2014 ve 22:17® 1Mara
chosebaits> No, Pepčo, to stebou souhlasím, ale řeč byla o množství sumců na Labku, ne é američanovi. dokonce jsem někde slyšel a nebo četl, to už nevím, že sumec si trumena klidně dá k obědu, jinak ho prý žádný jiný dravec nechce, ale to jsou asi už jen špekulace
. Jak jsem psal, jako klud a v dospívání, jsem na Labku nikdy nechytil sumíka na rousnici a ani na rybičku, za poslední roky to není vůbec žádnej problém, ba naopak, když se zvednou a začnou žrát, přijde mě to že jsou za každým kamenem
bavím se stále o počtech a né velikosti , ta je jak jsem už psal od cca. 20cm- cca třeba 1m.
- Úterý 15. dubna 2014 ve 20:26® 1Mara
chosebaits> No Pepíno, ona ta barevná a smradlavá voda jim asi i nedělala dobře , já se hlavně bavím o sumcích ve všech velikostech , v dnešní době není problém na rousnici chytit i deset sumců velikostně od 20cm. do 80cm. Věř, že Andy je chytá na feeder , tenkrát se chytalo na rousnice po většinou a nechytil jsi ani jednoho , za celé své rybářské roky, jsem na rousnici sumce nechytil a to jsem byl na Labku častějc než jsem v dnešní době. Takže jak jsem psal, sumcí nebily a když byli, tak jen poskvornu to, co se tam vysadilo uměle.Bavím se o létech 80 až 95. Teď jak se voda vyčistila , se třou a asi se mají dobře , jak píšu, není problém jich chytit na Labku třeba za podvečer i deset kosků a je fuk, jestli má dva metry a nebo dvacet centimetrů. On ten malinkej sumík taky toho dost požere , hlavně potěru a atd. Píšu to jak to vidím já a je to můj názor. Ohři moc neznám , tam sem skoro nikdy nejezdil, nebyl důvod, na Labku bylo ryb mraky a jakých .....
V té době jsem sumce viděl jen v časopisu rybářství třeba z Vranova, Orlík, Vltava
- Úterý 15. dubna 2014 v 16:58® 1Mara
chosebaits> No, ono je to otázka názoru, sumců je na Labku oproti minulým létům docela hodně , takže nějakou tu škodu způsobí, hlavně na určitých rybách, ale určitě za to nemůžou, že je v Labku málo ryb , hlavně se na tom podepsali lidé, kteří během těch cca. 15 let začali brát všechno domů a ryba nemá šanci jak vyrůst, tak se třít ve větším množství jako to bylo tenkrát. jak si psal o té Želině a tahu plotic , to je to samé a do toho kormorán, záplavy a je na průser zaděláno. Já jsem se už smířil stím, že ty zlaté časy se už nikdy nevrátí .-(.
- Pátek 11. dubna 2014 ve 14:14® 1Mara
filip111> ty taky !!
- Pátek 11. dubna 2014 ve 12:47® 1Mara
cormoran> zlom si nohu !
- Pátek 11. dubna 2014 v 7:32® 1Mara
Vaclav III.> Ohledně dravce to chválím, ještě bych zrušil ten nesmyslnej limit 7kg. ryb na den a dal bych jen 3kg. Celoroční hájení parmy, podoustve a osobně bych byl spokojenej rybář. Dobrá práce.
- Pátek 11. dubna 2014 v 7:26® 1Mara
P.M.> To ti věřím
- Čtvrtek 10. dubna 2014 v 16:49® 1Mara
P.M.> ten se po posledním pokecu s tebou odregistroval
Tento příspěvek byl editován 10.4.2014 16:50:36 uživatelem 1Mara.EDIT : Ale najdeš ho na facebooku