Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele 1Mara, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 15. prosince 2013 ve 14:16® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
Kamil_ústí> Tohle nebylo chytrý napsat , to co jsi vlastně napsal , to svědčí otom , že nejsi ten za koho se tu vydáváš
Já jen že i asi tuším kdo jsi , ale nechám si to pro sebe a svím způsobem je mě to i jedno , jestli vás tahle šaškanice oničem baví, vaše věc
Možná by bylo na místě to tady zavřít a jeto co BS ?
Nějak se ti to tady vymyká z rokou , samé sprosté slova , nadávky, urážky, hádky ,povídání oničem a všichni dobře víme , jak to doopravdy bohužel je.
Jen novej člen , kterej sem nakoukne a nezná zdejší osazenstvo se musí bát se tady vůbec představit a s někým pokecat , ono tady vlastně si už nido kloudně s nikým rok nepokecal . No je neděle , jdu odpočívat po obědě a pak možná na ryby
- Neděle 15. prosince 2013 ve 2:01® 1Mara
Sem tady správně , kde se melou samé h…vna ?
- Neděle 8. prosince 2013 ve 13:18® 1Mara
Piranha> i to stačí
- Neděle 8. prosince 2013 v 0:15® 1Mara
Piranha> já mám letos namaseno tolik ryb, co ty nechytneš za celej rok, v četně céček a z čisté vody.
Tento příspěvek byl editován 7.12.2013 23:16:11 uživatelem 1Mara. - Sobota 30. listopadu 2013 v 17:35® 1Mara
pipa> Koukám že jsi střízlivej a umíš i slušně pozdravit. Taky ti přeju hezkej zbytek dne
- Sobota 30. listopadu 2013 v 17:32® 1Mara
P.M.>
- Neděle 3. listopadu 2013 ve 21:30® 1Mara
Vaclav III.> Pořád čekám na ten termín
- Neděle 3. listopadu 2013 v 19:16® 1Mara
BlueShark> Děkuji Honzíku .
- Sobota 2. listopadu 2013 v 19:18® 1Mara
BlueShark> Honzo,nechci nikde figurovat , děkuji !
- Neděle 15. září 2013 v 6:37® 1Mara
Luda> Ty máš zaplaceno u nás na svazu poplatek na plavidlo ? Já jen, že bych ti tam poslal kontrolu , abys neměl tak velikou kušnu !
Tento příspěvek byl editován 15.9.2013 06:38:08 uživatelem 1Mara. - Neděle 18. srpna 2013 v 7:36® 1Mara
Piranha> Na to už je pozdě , nemyslíš ? .-)
- Čtvrtek 1. srpna 2013 v 11:04® 1Mara
Poslední věc k tomuto tématu , to si rovnou můžu vzít 50–80g. jigovou hlavu s velkým jednohákem bez gumy a je to to samí !
- Čtvrtek 1. srpna 2013 v 10:17® 1Mara
feederman> No , dneska když nemáš svolení toho dotyčného , nesmíš si jej ani fotit a ani natáčet na video a atd. Ono by stačilo zakázat na určitých místech vůbec ten pilkr používat a je po problému , vždyť existují spousty jinejch vláčecích nástrah , woby,jerk,slaidr, gumy ,plandy a atd. Ono si myslím že opravdu kus olova s trojhákem není nástraha na rybu jako taková
- Čtvrtek 1. srpna 2013 v 0:09® 1Mara
chytrejchytrj> Jak mě chceš potom vysvětlit styl vedení pilkru ? něvědomky sním boucháš o kameny a necháváš ho unášet proudem a jen škubeš špicí prutu prudce nahoru , aby to olovo s trojhákem se jen převalovalo přes kameny a sekáš každej náznak drbance o něco ? Víš jak se používá pilkr ? Na vertikální chytání jestli se teda nemýlím a to jaksi v proudu na řece , kde je cca. 1.5m. hloubky nejde žééé ? !!
- Středa 31. července 2013 ve 23:27® 1Mara
Vaclav III.> Když jsem to tady loni psal já , rybáři co tu jsou se mě vysmáli , jsem moc rád , že nemám jedinej kdo má stejnej pohled na tuto věc a oba a i s klukama ( cormoš, hering ) víme oco gou
- Pátek 26. července 2013 ve 23:17® 1Mara
Luda> Z té vody bych nejedl ani šupinu !
- Pátek 26. července 2013 ve 23:00® 1Mara
Luda> Nazdar , taky bych se tam v tom humusu nekoupal
- Pátek 14. června 2013 ve 14:38® 1Mara
Dodatek , je tam dosti velké ryby , kapr , sumec a jiné bílé ryby. Potřeba je každá ruka!
- Pátek 14. června 2013 ve 14:27® 1Mara
Ahoj přátelé rybáři.Na zítřejší sobotu je plánovaná další akce o záchranu ryb z polí a lagun.Jedná se o větší lagunu a je zapotřebí co nejvíce lidí..Opravdu už je za potřebí co nejvíce lidí,V lagunách začíná být moc teplá voda a ryby by nemuseli přežít.Komu to není lhostejné at dorazí.Prsačky,gumáky sebou..Sraz je opět v 8hod.V Prosmykách směr Litoměřice nový most.Každá ruka vítaná.Zde jsou kontakty na lidi co vác navedou a dají přesné udaje..
Milan Šturek-728705615
Krpeš Láda-603753774
Zde ještě míst srazu.. http://www.mapy.cz/s/7xbG - Sobota 16. února 2013 v 8:29® 1Mara
Už je prodanej . Jen pro info .
Tento příspěvek byl editován 16.2.2013 07:30:09 uživatelem 1Mara.