Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele 1Mara, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 13. února 2013 ve 22:22® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
Je k mání , tak jestli máte zájem . Snowbee Clasic 9ft astma 5–6,naviják Pool 2 kovovej,šňůra WF5F – komplet 1500kč.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 9:11® 1Mara
Piranha : Vážení návštěvníci, součástí změn a rozvoje našeho serveru je následující změna, která se týká personálního obsazení naší redakce. Novým redaktorem serveru CHYTEJ.cz bude od 1.12.2012 Tomáš Rozsypal, letitý šéfredaktor časopisu Kajman. Jeho přezdívka zde na CHYTEJ.cz je „toro“.
Tímto bych chtěl Mírovi za jeho spolupráci poděkovat a popřát mu hodně zdaru v dalším zaměstnání.
- Sobota 1. září 2012 v 19:15® 1Mara
BlueShark> Hlavně ať je Mirča v pohodě a děcko taky . Držím palce !
- Pátek 6. července 2012 v 1:23® 1Mara
Takže jednoduše , koukám že člověk tu nemůže napsat ani svůj názor a být pochopen.Pak je linčovám né jen tady , ale i v pozdních hodinách na mobilu ožralím Pípou a atd. To že se rybě občas musí povolit ví každej jouda , to co vy tam předvádíte a dá se říct skoro podsekáváte na pilkry ryby a padají vám , děláte ze sebe mistry lovu a já pak po vás tahám sumíky co mají rozpárané břicha ! Ale to jsem už odbočil . Chytal jsem tam metrovky na feder a i když jsem povolil , nikdy mě to jak vy tvrdíte neuřízl o šutr a podobné výmluvy .Takže jsem se rozhodnul to tady definitivně ukončit ! Lidi mněj te se a chytejte jak umíte ! Nikomu nejsem tady nic dlužnej a ani vy mě ! Pro info , letos jsem si od vody odnesl jednoho sumce 130 cm. s rozřízlým břichem a trojhákem seklým v žábrech a jednoho candáta . Jsem masař ! Naschledanou .
- Středa 4. července 2012 v 6:43® 1Mara
manous> To je fuk , neřešto , muj názor není podstatnej , hlavně že chytáte .
- Pondělí 2. července 2012 v 16:27® 1Mara
Piranha> Jenže to auto o kterým mluvíš nebylo moje a ani jsem sním nepřijel , takže si mě vynadal bezdůvodně a já mám na tebe i důkaz
a buď v klidu , nebo ti zase prdne cévka
- Pondělí 2. července 2012 v 10:24® 1Mara
Piranha> Mám ti to dohledat ?
- Neděle 1. července 2012 ve 23:43® 1Mara
chytrej chytrj> Rybu tam na prutě měl .
- Neděle 1. července 2012 ve 23:41® 1Mara
Piranha> To máš pravdu , ale howno je potom každému co sním udělal ! No a jinak , jak to že parkuješ tam , kde jsi si mě minule spletl s nějakou dodávkou a tvrdils a vynadal mě že se tam nesmí stát ? !
Jinak měl jsi pěknýho prcka sebou , ještě ti do toho nekecá , to jsi asi rád viď ? jinak by ti vynadal , že rybě které se nechce z vody , se má trochu i někdy povolit , aby se zklidnila , tohle neví ani Pípa a ani manous , rvou rybu co to dá a pak se diví že jim to padá , už jsem jim to říkal loni a oni jsou neponaučitelný , viz dnešek
Jinak koukal jsem na tebe , jak si sním šel trochu po proudu , myslím si že kdybys na něj nepospíchal , dostal bys ho ven
- Neděle 1. července 2012 ve 13:12® 1Mara
jaro slavik s bambitkou> ne pustil , ty stím máš nějaký problém ?
- Sobota 30. června 2012 v 0:46® 1Mara
sfox> Kdyby jsi pořád nežvanil a začal chytat ty správné ryby ve správný čas na správnou nástrahu a na správném místě , byl by jsi machr jako já , Olouš , a tisíce dalších
- Pondělí 25. června 2012 ve 12:29® 1Mara
olda> Zkoušel jsi ty nástrahy ?
- Úterý 19. června 2012 ve 23:48® 1Mara
brčkař> Konečně se mě začínají tvé fota líbit !
- Úterý 19. června 2012 ve 13:54® 1Mara
rabbit>
- Pondělí 18. června 2012 v 0:27® 1Mara
Kazan> A tahle dnešní je v pohodě ?
- Neděle 17. června 2012 v 16:48® 1Mara
Kazan> Blesk je v noci na oči sviňě , to nevíš ?
- Neděle 17. června 2012 ve 12:52® 1Mara
filip111>
Tento příspěvek byl editován 17.6.2012 12:54:43 uživatelem 1Mara.Vidíš , kdybys v práci dělal dvouma , tak si ho můžeš koupit
Tendle je fakt dobrej
http://mobilni-telefony.heureka.cz/…icsson-w995/
- Neděle 17. června 2012 ve 12:50® 1Mara
filip111> Máš mít pořádnej mobil
- Pátek 8. června 2012 v 19:15® 1Mara
Piranha> Jsi byl vždycky barbar …
- Pátek 8. června 2012 v 18:53® 1Mara
b.gun> Díky , hned mám ohodně lepší náladu
Krasavcí , taky jsme byly na línech , donedávna tam plavaly ještě 50tky , ale lidi co je chytli , je vzaly
Takže už tam bude zase hovno , je to takovej malinkej krcálek , ale nádhernej , škoda že lidi všechno vybrakujou
. Aspoň že jsou ještě lidi jako ty , my a někteří , co tuhle nádheru pouštíme a je se někdy u vody na co dívat