Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele 1Mara, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 7. března 2012 ve 20:22® 1Mara
1Mara

Pedro123> Já raději bezkomentáře , páááč mám takové divné tušení , že rabář jako ty , který neví jestli má parma jedovaté vnitřnosti , a atd. a pak chytne candáty, sumce , parmy , tak to je trochu horká kaše , já ti tohle nesežeru ani náhodou ať jsi kdokoliv :-) No a jinak si myslím že jsi ani dneska na rybách nebyl :-P

Úterý 6. března 2012 ve 21:37® 1Mara
1Mara

filip111> Nóóó zrovna vy dva . pche …

Úterý 6. března 2012 ve 21:30® 1Mara
1Mara

olda> :-D

Úterý 6. března 2012 ve 21:24® 1Mara
1Mara

cormoran> To si piš.....

Úterý 6. března 2012 ve 21:16® 1Mara
1Mara

cormoran> Neserte mě vám říkám holomcí

:-)
Úterý 6. března 2012 v 15:14® 1Mara
1Mara

Pedro123> Takhle tady mele howna už druhej rok :-)

Úterý 6. března 2012 ve 14:12® 1Mara
1Mara

olda> :-D pivo

Tento příspěvek byl editován 6.3.2012 14:13:04 uživatelem 1Mara.
Úterý 6. března 2012 v 9:01® 1Mara
1Mara

Cudla> Najednu stránku je to dobře , aspoň vidíš některých lidí názory , jak jim to je u prdele :-)

Pondělí 5. března 2012 v 18:02® 1Mara
1Mara

vladah> Já ale nepíši že něco masíš , je mi fuk kolik ryb si vemeš od vody , psal jsem ti jen to , na co jsi mě psal ty onehdá . Nic víc v tom nehledej .

Pondělí 5. března 2012 v 16:44® 1Mara
1Mara

cormaxx> Nerozčiluj se prdne ti cévka a budeš mít tiky jako mám já :-)) Ten kdo žere parmy je žrád bude furt a nezměníš ho ! I kdyby jsi sem dal přesně z hygieny papír že ty ryby mají nekvalitní maso , že ty těžké kovy a rtuť a ddt a bůchví co ještě tam v té vodě je , že z čističek tam denně plavou tuny vložek, hormonů a jiného bordelu , tak tihle lidi to zkrátka neposlouchaj a serou na to , hlavně že má kus rybího masa skoro zdarma v hubě ! A na RŘ se můžeš taky vysrat , ten je jen důkazem toho , jak se u nás rybí populace masakruje a hlavně ubývá ! Ale některým to zkrátka nevymluvíš , ani kdyby jsi jim kupoval ryby ze sádek , zkrátka přežitek buď komunismu a nebo demence od jejich výchovy rodičů ! :-)

Pondělí 5. března 2012 v 16:38® 1Mara
1Mara

vladah> Není to tak dlouho co jsi se mě smál že tohle tvrdím a sám jsi tvrdil že v Labi je ryb dost . Tak si běž zachytat , koukni na druhý , choděj , chytaj dvě ryby denně a jsou max. spokojený .Až tam bude úplný howno , pak budete brečet ale pozdě bicha honiti !

Pondělí 5. března 2012 ve 13:57® 1Mara
1Mara

cormaxx> Jistě už chápeš mé postavení k fotkám k zveřejňování tady na netu :-)

Sobota 3. března 2012 v 10:32® 1Mara
1Mara

Foligno> Jsem rád že jsem tě osobně poznal :-)

Čtvrtek 1. března 2012 ve 21:46® 1Mara
1Mara

olda> :-))

Čtvrtek 1. března 2012 ve 20:49® 1Mara
1Mara

olda> ty si píšeš už sám sobě ? Nebo jsi bumbal … :-))

Čtvrtek 1. března 2012 ve 20:49® 1Mara
1Mara

rabbit> :-D

Úterý 28. února 2012 ve 23:17® 1Mara
1Mara

cormaxx> :-)

Úterý 28. února 2012 ve 21:38® 1Mara
1Mara

hroch71> Právě proto , jsem v klidu a v pohodě :-)

Úterý 28. února 2012 ve 21:04® 1Mara
1Mara

cormaxx> Proč ? Je to zbytečný , cokoliv tady řekneš a nebo napíšeš svůj názor , okamžitě ti to někteří chytráci otočí a udělají z tebe pomalu lháře. Když napíšeš že s něčím nesouhlasíš , napíšou ti že to tak není a že je to jinak , pak do toho zapletou úplně jiné věci které stím vůbec nesouvisí a pak se to tu jen hádá , vem si příklad , Hroch se ptal jak to jde u vody , odpověděl jsem mu , jak to tam ten den šlo , a někteří to vyvracejí stím že tam byli den předemnou a že to není pravda. Voda je stlouplá už jak dlouho a klucí co tam byli v sobotu a neděli měli to samé jako já v pondělí. Takže to schrnu , už mě nebaví se tu zněkým dohadovat a stát si za svím slovem a dokazovat že to opravdu tak je , a to je to samé s fotkou , na to abych sem dával zakryté fotky se můžu vybodnout a ještě tady informovat lidi že jsem byl tam a tam ? Už né. Piranha nachytá vždycky a všude , v Labi je ryb dost , takže proč se tu vůbec zabejvat něčím jako je má fotka a nebo můj přízpěvek k určitejm lidem . Budu tu psát jen s lidmi, kteří jsou ke mě slušní a né kteří mě tu nazívají hemeroid a podobně. Už to totiž není legrace , už se tomu ani nedokážu zasmát , už to totiž není vůbec legrační.

Úterý 28. února 2012 v 19:56® 1Mara
1Mara

hroch71> Jak jsem psal , hodně trávy a bordelu a lidí jak na závodech. Olda je svědek . Fota jsem už dávat nebudu .

Tento příspěvek byl editován 28.2.2012 19:59:10 uživatelem 1Mara.