Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele 1Mara, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 12. února 2012 v 9:46® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
olda> Jen aby jsi doma mezitím neroztřískal všechen nábytek
- Neděle 12. února 2012 v 9:28® 1Mara
olda> Máš depky có ?
- Úterý 7. února 2012 ve 22:20® 1Mara
IVO> Já jim na hystorii kašlu , a na ty keci taky . To že jsem rybařil jeden den na Barče a měl to povolený ústně od toho komu ta voda patří , tak jsem sice řád asi porušil , ale né tolik , abych tím týral ryby , jak se to děje o závodech .
- Úterý 7. února 2012 ve 22:10® 1Mara
foks01> U mě po piči ..... Né tady za to , ale za něco jiného ! A jinak ustně jsem to měl povolený , od koho ti neřeknu , howno je ti potom !
- Úterý 7. února 2012 ve 22:03® 1Mara
IVO> Kdo to jé ? Kaprařomuškař ? Nikoho zde nevidím .
- Úterý 7. února 2012 ve 21:54® 1Mara
BlueShark> Já si nenaběhl , Foks začal první ! a za další v té době to bylo povoleno obecným úřadem Oldřichov , než to převzala naše organizace. Chytalo tam z pramic spousty lidí a nikdo jim neřekl ani popel , možná jsem porušil RŘ , ale kdo né žéé ? Ale je vidět že si Foksík chtěl dosáhnout toho čeho chtěl , tak to má a jasně napsaný.
- Úterý 7. února 2012 ve 21:50® 1Mara
Piranha> Ještě že jsi takový dement
- Úterý 7. února 2012 ve 21:44® 1Mara
foks01> Tak poslouchej , když se chceš bavit na tadyté notě , tak na rovinu , mám na to argument , ale do toho je tobě hovno jasný . A tím končím stebou jakoukoliv konverzaci !! A to definitivně !Trpělivost jsem měl stebou dosti dlouho !
Tento příspěvek byl editován 7.2.2012 21:45:38 uživatelem 1Mara. - Úterý 7. února 2012 ve 20:50® 1Mara
brčkař> Pánům došli argumenty , tak si začínají vymejšlet různé jiné věci co se zavoděním na Labku a RŘ nemá nic společného.
- Úterý 7. února 2012 ve 20:36® 1Mara
IVO> jj.
- Úterý 7. února 2012 ve 20:23® 1Mara
Piranha> Třeba svolení ad majitele mám , a RŘ stím nemá nic společného , to vy dva jste natvrdlí a hraje te si na chytráky .Piranho já se tady celou dobu bavím o RŘ a né zakonech , to tu rovnou můžem rozebírat politiku a jiné howna! Každej kdo chytá chodí i na nesvazové vody , tak tomu bylo i za komančů , teď je to soukromé no a co ? Ty sám chodíš na takovéto vody a sám tady chytračíš na Ivoše a mě. Seru vám na tuhle debatu , jak jsem psal , k závodům jsem se vyjádřil , k nesvazovkám taky .
- Úterý 7. února 2012 ve 20:18® 1Mara
Piranha> Odemě jsi byl pozvanej i na sraz , a na dirky , a taky jsi se tam předvedl Patlalovi jak se patří , už vím že tě tam nikdy nepozvu .Tady je vidět aspoň oco vám jde , bavíme se o RŘ a závodech na Labi a vy sem taháte úplně jinou věc , jenom aby jste se trefovali do někoho kdo tu na to závodění reagoval , aby jste si prosadili tu svou teorii . Já jsem se k závodům už vyjádřil a tím to pro mne hasne , naše nesvazovky tu zde rozebírat nehodlám a Foksíku nemusíš mě poučovat o zákonech , ty já znám!
- Úterý 7. února 2012 ve 20:13® 1Mara
foks01> Jak souvisí soukromá voda s RŘ ? A se závodama o kterých se tu bavíme ?
- Úterý 7. února 2012 ve 20:08® 1Mara
Piranha> Dity , tys tam snámi nechytal ??? Na dirkách ???
- Úterý 7. února 2012 ve 20:02® 1Mara
Piranha> Stejně jako BS.
- Úterý 7. února 2012 v 19:55® 1Mara
IVO> Není , u nás na svazovce na Běle
Na kuku
- Úterý 7. února 2012 v 19:55® 1Mara
foks01> Sic nechápu proč jsem záměrně taháš nesvazovky na které chodíš i ty sám ! Téma je závody na svazových vodách. Dobře jsi věděl že píši o svazovkách a zákonech ( RŘ ) jako takovejch . Na nesvazovky si můžu chodit jak chci a hovno je tobě i Piranhovi do toho !
- Úterý 7. února 2012 v 19:50® 1Mara
Piranha> Nikdo se tě na nic neptal !
- Úterý 7. února 2012 v 11:50® 1Mara
Piranha> Některé závody jsou ale výdělečný a né málo . Ale jak jsem psal , už se nebudu ktomu vyjadřovat .
- Úterý 7. února 2012 v 11:28® 1Mara
BlueShark> Tak mě taky vyhul