Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele 1Mara, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 7. února 2012 v 10:52® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> Asi jsem si to špatně a rychle přečetl , jj už to vidím , on se neposere …
Samosebou to od 3odstavce beru zpět a vůbec , tak to smaž a jeto , jsi přeci admin né
- Úterý 7. února 2012 v 10:22® 1Mara
A už končím na toto téma , já jsem svůj názor na to napsal a hotovo. Co se týká toho že chodím na nesvazové vody které vždy někomu patří , stím nemám problém na ty se RŘ nevztahuje a je to jakobych chodil na soukromou vodu , akorád stím že se tam chovám jako rybář a né jako dobytek. Až přijde někdy nějakej majitel těch 50 pinek a nesvazových vod a bude po mě žádat peníze a nebo něco jiného , budu to pak řešit .
- Úterý 7. února 2012 v 10:14® 1Mara
Piranha> Co ty meleš za kraviny , co sem taháš soukromou vodu a ještě ktomu to že jsem pořádal na ní náš sraz kde jste si každej zaplatili jídlo, pití a atd. ??? To jsi hodně mimo mísu ! Ta voda patří majiteli a ten to pořádal semnou , to co jste si platii nebylo na výdělek , ale na pokrytí toho hlavního jídla a pití co jste vychlastali . Já tam do toho jen pro tvé info ještě doplácel za ceny a ohnostroj ze svého cca. 3500kč. A dodnes jsem neměl potřebu to nějak řešit , ale ty tvé argumenty na odbočení od tématu a nebo co sji tím vlastně vůbec myslel ? To jsem jako u Patlala porušil RŘ ?? !! To jste jako sakovali ryby ????? Meleš tady jen howna a snažíš se prosadit svůj blbej názor na úkor něčeho jiného ! Tohle mě hlava nebere .
- Úterý 7. února 2012 v 10:08® 1Mara
foks01> Tohle není o nesvazovkách a šachetních pinkách co tu máme a patří to šachtě a nebo někomu jinému , Labe spadá do svazovky tak nevím co sem pleteš naše nesvazovky .Můj názor jsem napsal a stojím si za ním , stejně jako jsem ti napsal názor jinde a ty ses na mě ...... .
- Úterý 7. února 2012 v 1:02® 1Mara
Vaclav III.> Najednu stránku chápu ty zákazy , né všichni kdo nocovali na Labku se chovali tak , aby to zůstalo do dneška zachovaný , co si budem povídat , znám i kapraře co nehodí na zem vaigla , ale znám i kapraře co dělaj bordel a když odjedou , všechno po sobě zahrabou do země a dělají jaký mají po sobě pořádek , určo víš očem mluvím, vo sakování ryb není pochyb a jsem rád že je to zakázané . Právě proto jsem proti tadytěmhle závodům a jejich vijímek. Ať chytají dle RŘ a neřeknu ani popel , na soukromákách to mají jasně daný , majitel by je hnal klackem , kdyby mu sakovali ryby a nebo zahrabali bordel . To že ČRS zakazuje lov nonstop i třeba v letních měsících má asi taky svůj důvod , i když sním nesouhlasím , ale právě proto jsem pro, aby se měřilo všem stejným metrem , platím stejný peníze za povolenku jako jiní . Komu jdou ty peníze za závod ? Proč se z toho polovina nedá do dané MO na třeba obnovu rybí obsádky , popřípadě na něco účelnějšího ? proč si má někdo kdo má funkci mastit svou kapsu a porušovat všeobecný RŘ a na ostatní kašlat .Je fakt že za většinu bordelu a všeho okolo toho si můžeme sami , to je bezdebat , ale doplácí na to i slušní rybáři. Vůbec nemám nic proti Pražákům že si chtějí unás zachytat , ale ať závodí dle platného RŘ a ukážou co umí , četl jsem dosti o velkých kaprech , dvd mám doma hafo , vím dobře že třeba větší ryba ( kapr ) žere hlavně v noci a přez den líně chrní , ale to už jsem hodně odbočil. Píšu jen za sebe a svůj názor . Závody s vyjímkami bych zkrátka zakázal , když dodržovat zákon , tak všichní a to stejným metrem . Dobrou noc.
- Pondělí 6. února 2012 ve 23:45® 1Mara
Vaclav III.> Ano , já nemluvím jen o konkrétním závodu , ale všeobecně , plavaná , a atd. určo to pro ryby není fér být zasakovaný a držet je ve stresu a pak je hodit zpět. Z jakého důvodu teda nám obič. rybářům je odepřeno chytání kapra a sumce nonstop ? oco jsme mín než kapraři a jiní závodníci ? Že umíme howno a rybám a rybaření nerozumíme ? neber to jako napadení , jde mě jen oto , proč něco jde a něco né , proč se něco zakazuje a pak se kvůli zábavě to může porušit .
- Pondělí 6. února 2012 ve 23:23® 1Mara
Vaclav III.> Mám otázku , proč se teda na závodech nechytá dle RŘ ? Z jakého důvodu se udělují vijímky ? Děkuji za odpověd .
- Pondělí 6. února 2012 ve 21:45® 1Mara
mannice> To jó , vždyť jsem ti to i tak psal , že raději ustoupíš a pujsdeš jinam než se hádat z debilem
Jinak vedle je na tebe otázka , kdybys nestíhal
- Pondělí 6. února 2012 ve 21:24® 1Mara
mannice> Ano dnešní zákony jsou jen poloviční , ze všeho se dá něco vochcávat a českej vychcanej a línej člověk využije všeho, kde jsou ty časi kdy si lidi vážili toho druhého , to už je fuč . Takže jak jsem psal , když si budeš trvat na svém , tak sic nasranej , ale své právo si prosadíš , ale většinou je to tak , že se otočíč a půjdeš jinam , co se týče psa , bych neřešil , nosím plynovku a jen by se ke mě přiblížil , nebál bych se jí použít na svou obranu !
- Pondělí 6. února 2012 ve 21:08® 1Mara
mannice> Zavoláš PČR a budeš trvat na svém , že jdeš sem vykonávat rybářské právo a majitel , teda nájemce tudíš porušuje zákon . Je povinen tě na ten pozemek pustit
Tento příspěvek byl editován 6.2.2012 21:09:41 uživatelem 1Mara.Pes musí být na vodítku a z košíkem , pokavaď tam není povoleno venčení psů , není to ani jeho pozemek , ten patří mětskému úřadu a nebo pronajímateli , a myslím si dokonce že ze zákona a nebo z jejich smluv to nesmí být oplocený , ale zase tomu rozumím jak koza petrželi
Ale dá se to v zákonech dohledat a nebo zde a nebo u sousedů dopídit jak to vlastně vůbec je , ale myslím si že RŘ. je v tomhle ohledu směrodatný a majitel byl obeznámen že nesmí bránit výkonu rybářského práva
- Pondělí 6. února 2012 v 19:50® 1Mara
majkyss> Ty buď rád že ráno nastartuješ auto voe
- Pondělí 6. února 2012 v 19:48® 1Mara
IVO> A né jednou
- Pondělí 6. února 2012 v 19:34® 1Mara
chosebaits> Ještě by tady smrděl
- Pondělí 6. února 2012 v 19:27® 1Mara
Piranha> Ty jsi natvrdlej ? nebo to jen ze sebe děláš jak ti psal Ivo ? jestli že ten rybník se bude rušit jako svazovka a bude se dávat do soukromí , odbahňovat a podobně , tak je potřeba ty ryby vychytat a přendat , je to pro vás Ústečáky lepší , dělá se to pro vás , a nebo se na ty ryby vysereš a necháš je tam ?
- Pondělí 6. února 2012 v 19:21® 1Mara
IVO> On se umlátí sám
- Pondělí 6. února 2012 v 18:52® 1Mara
chosebaits> A toho není málo , sami nařizujou a sami porušujou , kážou víno a pijou vodu . Takhle bych to viděl i já
- Pondělí 6. února 2012 v 18:41® 1Mara
Piranha> Je to můj názor , tak mě to nechtěj nijak vysvětlovat , vidím na videích , jak se zachází s rybami na závodech . je to to samé jako že ty musíš makat a na důchod ti stát dá pravděpodobně hovno , ale cigán to má vše zadarmo a i léčbu od doktorů ! Zákony jsou proto aby se dodržovali a né porušovali ,jak si kdo vzpomene aby se obohatil!, na víjímky jim seru .
- Pondělí 6. února 2012 v 18:33® 1Mara
IVO> Proto jsem to napsal že nesouhlasím , už jen kvůli tomu že oni najednou můžou , mi nesmíme . Já jsem proti všem závodům jak v plavané,feder tak kaprařině , hlavně to chování k rybám jako takové , 10m. vezírek a hurá šup do něj a pak hurá plesk do vody !
- Pondělí 6. února 2012 ve 12:45® 1Mara
chosebaits> Nejsem , taky chci chytat nonstop
- Pondělí 6. února 2012 ve 12:29® 1Mara
IVO> AŤ jdou se závodama doprdele , ať si jedou na Vrbeňák , tam mají labskejch kaprů hafo , sami máme všechno zakázaný a berou nám povolenky , a pro ně je to dovolený ? Říkám ne!!! Ať si dělaj bordel u nich !!