Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele 1Mara, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:08® 1Mara
1Mara

vladah> Filip 111 bere všechno , mají doma velkohlad to nevíš ? :-)

Pátek 9. prosince 2011 v 10:14® 1Mara
1Mara

cormoran> Na , ať se při pátku v rachotě taky trochu zasměješ :-)) 12. září Nastěhovali jsme se do našeho nového domu ve Vejprtech. Jsem vážně hodně šťastný, hory jsou prostě nádherné a je tu krásně. Nemůžu se dočkat, až je uvidím celé pokryté sněhem. 14. října Nejkrásnější krajina na světě! Listí se zbarvilo všemi těmi krásnými odstíny žluté, hnědé, oranžové a červené barvy. Cestou z Chomutova sem viděl nádherný pár jelenů. Jsou to nádherná zvířata, asi nejkrásnější na světě. Asi přesně tady je skutečný ráj! Miluju Krušné hory. 2. listopadu Dušičky. Zanedlouho začnou oficiální lovy na jeleny a vysokou vůbec. Vůbec nechápu, jak někdo může tak krásná zvířata zabíjet. Doufám, že už brzo napadne sníh. Je tu tak nádherně … 2. prosince V noci napadl první sníh!!! Vstal jsem a z okna viděl, jak je všechno přikryté bílou přikrývkou. Je to tady jako na nejkrásnější pohlednici z hor. Vyšli jsme se ženou ven, vyhrabali přístupovou cestu k domu a potom jsme se koulovali jak malé děti (já jsem vyhrál). Pak přijel sněžný pluh a museli jsme znovu odhazovat sníh před vjezdem do dvora. Nádherná krajina. Miluji Vejprty. 8. ledna V noci znovu padal sníh a tak nám pluh zase nahrnul sníh do dvora. Na chvíli vysvitlo sluníčko. Je tu fakt krásně. 19. ledna Sníh padá už druhý den. Ráno jsem nemohl vyjet s autem a tak jsem ani nejel do práce. Je tu sice krásně, ale jsem už z toho odhazování sněhu trochu unavený. Znovu přijel ten pluh. 22. ledna Ty bílý sračky zase padaly celou noc. Už mám od lopaty ruce samý mozol a i záda už mě pěkně bolí. Ten parchant s pluhem se snad skrývá za rohem a čeká až odházím výjezd ze zahrady. Kurva jeden! 25. ledna … a zase ten zasraný sníh. Jestli se mi někdy dostane do ruky ten buzerant, co jezdí s pluhem, tak ho na fleku zabiju! Svině! 27. ledna V noci znovu sníh. Už tři dny jsem nevyšel z domu. Vylezu jen aby sem odházel sníh pokaždé, když přejede pluh. Je to k hovnu, protože stejně nikam nemůžu. Auto už dávno zapadalo hromadou sněhu a zmrzlo. V televizi říkali, že v noci napadne nových třicet centimetrů těch sraček. 28. ledna Předpověď jim moc nevyšla. Napadlo půl metru! Jestli to takhle bude pokračovat, neroztaje to ani do léta. Už i pluh zapadl a to kousek za naším barákem. Ten buzerant si přišel ke mě půjčit lopatu !!! Řekl jsem mu, že jsem jich zlomil už šest při odhazování těch hoven, co mi furt sere do výjezdu ze zahrady. Fakt nechybělo moc a rozbil jsem mu hlavu, kreténovi. 29. ledna Konečně jsem se dostal z domu. Jel jsem do města koupit si trochu toho jídla, nějaký noviny a tak. Když jsem se vracel, vběhnul mi do cesty jelen a já ho trefil. Škoda na autě je asi třicet tisíc a pojišťovna mi prý dá hovno. Ty zasraný, kravský hovada by měl někdo z těch lesů vystřílet !!! Všude jich je jak hnoje a žádný užitek. Nechápu, proč je myslivci na podzim nepostříleli všechny. Hajzlové 30. ledna Mám hroznou depresi … 3. února Byl jsem v servise. Prý je hnutá náprava a je to na odpis. Svině parohatý 4. února Začalo hustě sněžit. 10. února Kašlu na to a až ty hnusný bílý sračky roztajou, stěhuju se zpátky do Klášterce. Nechápu, jak někdo normální může v těch zkurvených Vejprtech bydlet !!! PS: už vůbec necítím záda.

Pátek 9. prosince 2011 v 9:39® 1Mara
1Mara

cormoran> Máš poštu :-)

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 21:42® 1Mara
1Mara

filip111> Jako že doma zamkne dveře , aby ho přez noc neukradli ? :-))

Čtvrtek 8. prosince 2011 v 17:43® 1Mara
1Mara

olda> Pro něj mám slabost :-)

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:49® 1Mara
1Mara

cormoran> No a , jsou moje né :-)) A už pššššššš jedna oveška, dvě ovešky, tři oříšky, čtvrtej Vládík a Olouš .......

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:46® 1Mara
1Mara

sus1> Jak je smajl je to sranda , ale běda jak tam není , tak to tady koušu do klávesnice :-D

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:45® 1Mara
1Mara

cormoran> Ano , rušíte mě o siestu hadí :-P jdu hajat :-P

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:41® 1Mara
1Mara

sus1> Je tam smajl né :-D

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:40® 1Mara
1Mara

Hale vylyžte mi p..... jdu hajat ! :-P

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:39® 1Mara
1Mara

sus1> No tak jsem to jen očima přelítl , já na to kdo tady a jak píše zvysoka kašlu , nejsem v češtinářským kroužku :-)

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:37® 1Mara
1Mara

cormoran> Kapiš , takže jsi dle BS taky cigán , vitej v klubu :-))

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:30® 1Mara
1Mara

cormoran> :-D No nejde mě do hlavy zakončit větu : no to se mi snad sen…

No zkrátka nevím co dodat místo teček :-)

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:26® 1Mara
1Mara

cormoran> To zakončení máš nějaké divné , bacha abys nebyl mezi cigánama jako my . :-)

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 12:52® 1Mara
1Mara

BlueShark> Myslím si že už trochu střílíš mimo mísu , přirovnávat mě a nebo jiný lidi k cigánům je docela hustý , trochu se zamisly , nebo tě můžu rázem za mojí osobu poslat do řitě a jeto , jestli oto stojíš , tak to udělám . Bez smajla.

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 12:10® 1Mara
1Mara

BlueShark> Se divíš ? Když tady furt buzeruješ s češtinou moulo ? :-P

Úterý 6. prosince 2011 ve 20:39® 1Mara
1Mara

olda> Otom nepochybuji :-)

Úterý 6. prosince 2011 ve 20:17® 1Mara
1Mara

olda> Páááč někteří jedinci si z toho dělaj prdel , ale to je vážná věc :-))

Úterý 6. prosince 2011 ve 20:08® 1Mara
1Mara

Piranha> Ty taky ..... :-)

Úterý 6. prosince 2011 v 19:52® 1Mara
1Mara

BlueShark> Jdi do prdele jó ..... ! :-)