Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele 1Mara, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Čtvrtek 21. července 2011 v 17:16® 1Mara
1Mara

foks01> Ta masařka ještě chodí ? :-))

Čtvrtek 21. července 2011 v 16:09® 1Mara
1Mara

foks01> A hááá , tak to mají smůlu :-)

Čtvrtek 21. července 2011 v 9:26® 1Mara
1Mara

foks01> Tak je koukej sežrat a nebo je prodej větnamcům , musíme to nějak dohnat , víš sám dobře že plán se musí plnit na 130% voe :-)

Čtvrtek 21. července 2011 v 9:24® 1Mara
1Mara

Foligno> Vítr nám sundal internet a proto jsem nemohl být chytrý jako vždy :-)) Jinak o Malhosticích jen co vím je tohle : Chytal jsem tam už před 15 lety s nějakým p. Titěrou ze Světce , rybník v té době na rybí obsádku byl v pohodě , hlavně hezký kapři a líni ,chytalo se jen z jedné strany a to ze silnice , druhá strana byla chráněná jak píše tuším Píra , pak jsem tam byl asi po nějaké delší době opět to zkusit a rapidně se to zmněnilo , zanesený , voda smrděla po fekáliích co tam z vesnice nebo odkuď se to bralo , ryba nic moc . Vím na 100% že od rákosí až na druhou stranu se nesmí chytat a auta už nesmějí parkovat na té příjezdové silnici , zdali je rybí obsádka kvalitní a nebo né , to už ti hochu moc neporadím :-) Jinak si se dal na cestu škrábat diktátorovi stopy , beru tě za slovo a vyhlašuji ti tímto též svatou válku zlomené candátí ploutve a ukopnuté levé zrcátko u auta :-D :-))

Středa 20. července 2011 v 16:10® 1Mara
1Mara

foks01> Jak můžeš být přežranej voe , když máš zaprášený pruty :-))

Středa 20. července 2011 v 16:09® 1Mara
1Mara

Foligno> Vždycky ? A odpověd ti dám , páááč ty bys mu neporadil :-P

Středa 20. července 2011 v 10:52® 1Mara
1Mara

foks01> Ty odborníku , koukej něco vymyslet , ať můžem zmasit nějaké ty parmy a ostrý voe , mám hlad :-))

Středa 20. července 2011 v 10:51® 1Mara
1Mara

cormoran> Napřed si vyplň registr jako správná masařka a pak se ptej :-D

Úterý 19. července 2011 ve 22:05® 1Mara
1Mara

pítrson> Myslíš z L Litoměřic :-))

jinak těžko ti někdo bude radit , když jsi se dneska zaregistroval , ale bylo by dobré napsat toho nejvíce o sobě , jak se chováš k rybám , vyplnit si registr ,a chvíli snámi tady kafrat o rybařině,věcech zbytečných, a pak se časem prokousat postupně k jádru věci :-)

neber to samo jako nějak zle , ale já tě neznám a tudíš ti nemohu prozrazovat kde a na co to bere , to po mně nechtěj :-) OK ?

Tento příspěvek byl editován 19.7.2011 22:06:03 uživatelem 1Mara.
Úterý 19. července 2011 ve 21:47® 1Mara
1Mara

pítrson> Si piš a všude kam se jen podíváš :-)) A který pak ty vlastně jsi ? :-O

Úterý 19. července 2011 ve 21:39® 1Mara
1Mara

foks01> Nazdáááár ty žiješ ? já myslel jestli tě družka neposílá jen do krámu ? :-))

Úterý 19. července 2011 ve 21:22® 1Mara
1Mara

cormaxx> Jááááááááááá :-P

Úterý 19. července 2011 v 19:09® 1Mara
1Mara

mannice> Co tím myslíš že jsem moc starej voe ? :-))

Pondělí 18. července 2011 v 19:35® 1Mara
1Mara

Piranha> Jdi já už lemtám :-P

Pondělí 18. července 2011 v 19:22® 1Mara
1Mara

olda> No nepochopil jsem to , to nevíš že jsem jednoduchej ? :-)) Dnes se tu oto přeli , tak jsem si myslel že mi to předhodíš jako já atakuji Manici :-D

Pondělí 18. července 2011 v 19:11® 1Mara
1Mara

olda> Co stím má já společného ? Já chytám zásadně na živé rybičky :-)) A tohle jsi měl vráti Manicovi a né mě :-))

Pondělí 18. července 2011 v 19:02® 1Mara
1Mara

Piranha> Jinak s Ulpu se nemýlím , sám jsi napsal že jste se u vody bavili že až sem dá ty fota tak se poseru , nebo lžu ? Mám ti to vše najít ? !!!!! Kurva neser a trošku už normální , sám jsi udělal naschvál jako zrovna dneska se všema tvíma přízpěvkama , takže to uzavři a jeto , víš dobře že já když ustřelím , tak se omluvím , ale tys to neudělal dodnes a u nikoho .

Pondělí 18. července 2011 v 18:59® 1Mara
1Mara

Piranha> To je v pořádku ,přesně todle co jsi mě teď napsal mi napsal jeden kolega do osobky že takhle ty jednáš , nemýlil se jako i ostatní. Hale mě říkáš horká hlava , ale ty si meleš furt to své i když je to trošku odlyšné a oto mě šlo ,a už nejde , dělej si co chceš a foť se třeba i v glóbusu na občanku .

Pondělí 18. července 2011 v 18:43® 1Mara
1Mara

Piranha> No a osobního ? To buď v klidu , zase tolik mě nese…š :-)

Pondělí 18. července 2011 v 18:35® 1Mara
1Mara

Piranha> Musím tě poopravit , fota sem dal Cormouš , a ráno na tom fleku byli rybáři, dá se říct že zrovna tenhle flek je dosti navštěvovanej ale lidi to tam moc neuměj , chytaj jako správný bobkaři , já si zachytal krásně . Jinak vedle je rybář kterej tam bude celej týden v kuse , atd. takže nemel krávoviny . Já ti vynadal sic kvůli fleku , ale hlavně že jsi o té fotce věděl a schválně si to Ulpu sem nechal hodit a ještě jsi z toho měl srandu jak budu vyvádět , takže nepřekrucuj pořád .