Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele 1Mara, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Úterý 31. května 2011 ve 21:15® 1Mara
1Mara

majkyss> A nečum , a doraž :-D

Úterý 31. května 2011 ve 21:09® 1Mara
1Mara

majkyss> Vem ji na sraz , Blusharkovo pejsek bude mít co dělat a nebude na nás štěkat :-))

Úterý 31. května 2011 v 19:00® 1Mara
1Mara

BlueShark> No jestli bude šnafat tak jako u Labe , tak potěž bůch :-) No ale zase pozná něco nového :-)) jedete vlakem ? Nevíš náhodou jak je to s Pípou a jak pojede ? .-)

Úterý 31. května 2011 v 18:56® 1Mara
1Mara

BlueShark> Na čt, události v regionu :-)

Úterý 31. května 2011 v 18:37® 1Mara
1Mara

Tak ten jez v Děčíně jim asi neprojde :-)

Úterý 31. května 2011 v 18:37® 1Mara
1Mara

BlueShark> Na mě nemáš tak nemachruj :-P

Úterý 31. května 2011 v 18:14® 1Mara
1Mara

hering> Moc děkuji :-) nechceš se zastavit na srazu o výkendu ? :-)

Úterý 31. května 2011 v 11:28® 1Mara
1Mara

hering> Tě vítám doma :-))

Pondělí 30. května 2011 v 18:28® 1Mara
1Mara

cormaxx> Ten je menší viď a jinak měří né :-)) Dorazíš na sraz ?

Pondělí 30. května 2011 v 18:19® 1Mara
1Mara

olda> Já mu dám čas dorůst asi deset let :-))

Pondělí 30. května 2011 v 18:18® 1Mara
1Mara

cormaxx> Tak tady ještě jedna pro srovnání :-P

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img42747.jpg
Pondělí 30. května 2011 ve 14:30® 1Mara
1Mara

Manažerka> Ok jsem tam :-) Dámesi randevůůůů :-))

Pondělí 30. května 2011 ve 14:24® 1Mara
1Mara

Manažerka> Díky , napiš mi zítra v kolik u tebe , dorazím :-)

Pondělí 30. května 2011 ve 14:09® 1Mara
1Mara

foks01> No máš co dohánět , já ti to říkal :-P :-)

Pondělí 30. května 2011 ve 13:59® 1Mara
1Mara

BlueShark> :-D

Pondělí 30. května 2011 ve 12:00® 1Mara
1Mara

To je divný , ještě v čéra jsem tu byl za kluka co neumí chytat a jen prudí a teď top ? Nóóó , tak jsem tedy povýšil :-)) Počkej na srazu , tam mě dáš odpustnýpivadohuby si piš :-))

Pondělí 30. května 2011 v 10:40® 1Mara
1Mara

Něco pro Fokse a Cormoše :-)

Jinak i pro ostatní že neumím chytat ryby .

majkys , fota dole jsou dnes taky z Běly , tři domorodcí , ale foceno přez polarky mobilem a ze 4–5 m. takže toho není moc vidět , zatím do tření nejdou , takže jestli dorazíš na sraz , tak ti je ukážu :-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img42742.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img42743.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img42744.jpg
Neděle 29. května 2011 ve 13:44® 1Mara
1Mara

Piranha> jsi fakt magor , ze srazu tě vyškrt Patlal za to co jsi řekl a zato jak si se tam zachoval , už jsem ti to jednou psal , Kusny nejsou moje a já nejsem majitelem !!! Nehádám se stebou kvůli tomu skype ale kvůli fotkám kterýma mě ůmyslně prudíš a atd. Přestaň se vymlouvat na Ulpu že to sem dal on , sám si se tomu smál a čekal jsi až jak zareaguji !!

Sraz pořádá Manažerka a Patlal já jim jen v tom trochu pomáhám , takže do tohohle mě netahej !

To že stebou nekomunikuji je proto že jsi lhář a ty to víš dobře moc sám a víš i kvůli čemu , to jsme už tady řešili , tak to sem nepleť .

Neděle 29. května 2011 ve 13:02® 1Mara
1Mara

olda> No není sám kdo chodí po našich nesvazovkách a tahá štiky na deset a více prutů a vše masí , a sám víš kdo to je :-((

Neděle 29. května 2011 v 7:14® 1Mara
1Mara

Nechtěl jsem už jakkoliv reagovat , ale na ty vaše názory které mluví o úplně něčem jiném mě nenechají v klidu a proto se budu bránit ! Takže za 1 : Jak psal dole níže Piranha a sám se k tomu i přiznal , moc dobře věděl co jsem Ulpa dá za fota a byl jsi jasně vědom toho že já budu prskat a kór na místo u té bojky kam zase chodím na ryby já !Takže jasná provokace z jeho strany a mě zato chcete linčovat ? !!!! Je úplně fuk jestli mě to před pár lety ten úsek o 2km. ukázal , jde oto že to jsem dali úmyslně a moc dobře to věděli že budu na to reagovat agresivně a jen čekali co a jak ! Za . 2 : BS ty když něco čteš , tak si to laskavě čti pozorně a koukej o čem je řeč , než mě začneš napadat něčím jako je že já furt poučuju a propaluju !!!! V tomhle si teda ulítl , já nejsem ten kdo sem dává fota našich fleků !!!! A zato že se stupidně vymlouváš že jsi to tam nepoznal je jen zase to tvoje nic si nepřečíst a nekoukat a dělat z lidí vola !!! Piranha tohle neudělal poprvé a neprovařil flek jen mě , taky filipovi 111, Majkysovo atd. ale to je jiná kapitola , na tohle já seru . Jindy když na něj nadaváte , tak to jsem jako vrba , sami mu nic do očí a nebo tady na netu neřeknete , asi máte strach nebo có , ale na to já nehraju a seru na to , zkrátka on propálí flek a odsereto člověk co mu za to vynadá ? !!! Jste fak legrační , jen se tomu smějete a mě jste tím podrazily nohy , fajn , tak i kvám a narovinu , kašlu na vás a říkám Pípa měl pravdu v tom že jste vy Ústečáci banda křiváků a já sním souhlasím , ani za svím slovem si nestojíte ! Tohle se týká hlavně BS, Majkys,děláte si z toho prdel a nevidíte si ani na špičku nosu . Majkys kde jsme minule chytali ? Koukal jsi dobře , ještě jsem ti to říkal že bych byl nerad aby tohle Piranha propálil , a teď se tomu tlemíš a máš z toho prdel ? Zamyslet by jste se měli vy a tímto svámi končím tuhle debatu a společný jakýkoliv rybolov !

Tento příspěvek byl editován 29.5.2011 07:16:04 uživatelem 1Mara.