Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele 1Mara, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 28. května 2011 v 16:17® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> Co to tu plácáš ? Tvůj flek je o kousek níže ! Proč tvrdíš že to tam neznáš ? Z fotky je to vidět , !!!!
Hale fakt jsem byl najivní že jsem si o vás myslel něco jiného , teď vím že jsem se zmýlil a to mě mrzí nejvíc !!!!!!
- Sobota 28. května 2011 v 16:06® 1Mara
P.M.> Kašli na to , on za to nestojí ......
- Sobota 28. května 2011 v 16:01® 1Mara
BlueShark> Ano on , na ukor Piranhy a nedělej zesebe debila , víš dobře očem sem se já bavil a mluvím !!!
- Sobota 28. května 2011 v 15:02® 1Mara
Ví te co všichní ? Polib te mě prdel a až mě budete brečet jakej Piranha je kokot , pošlu vás do řiti !
- Sobota 28. května 2011 ve 13:04® 1Mara
Piranha> na tebe reagovat už nebudu , na lži to zkrátka nejde ..........
Tento příspěvek byl editován 28.5.2011 13:10:15 uživatelem 1Mara. - Sobota 28. května 2011 ve 12:15® 1Mara
majkyss> Na to raději reagovat nebudu , sám víš dobře očem se bavím .
- Sobota 28. května 2011 v 11:19® 1Mara
Piranha> Vyseru se akorát na tebe , tohle je přesně to , proč tě lidi nemusej , a né jen tady na Chytej ! Tobě když někdo něco ukáže , tak buď tam jezdíš masit , nebo to všechno proflákneš ! Jsem moc rád že jsme ti neukázali naše vody kam chodíme na ryby my ,to by to dopadlo , takhle to je ostašující příklad pro nás , proč tam nikoho nechceme vzít , aby to nedopadlo přesně jako stebou . Vím že klucí raději mlčí , holt já jsem jinej , ale to na tom nehraje roli že všichní o tobě mluví tak jak mluví a ty jsi toho jen důdazem jakej jsi trotl ! . Chtěl jsi mě tímhle jen nasrat a dal jsi to sem schválně abys měl pravdu , ale to jsi se zpletl , nejsem nasranej , ale je mi líto kluků co ti věří a za pár let jim podrazíš nohy jako všem ostatním , nehledě na pomluvy a jinné věci.Tohle je názornej příklad tvé ubohosti a tuposti a věř že jednou se ti to vymstí a u vody tě někdo kdo na ty místa chodí na ryby nakope do prdele ! Jinak jsi mě na háku dobře jsem tehdá udělal že jsem ti nevěřil jako ostatní . Ulpa je my hrozně moc líto že si se chytnul někoho jako je Davit Soukup , kterej je takovej jakej je . Doufám že tam na to mýsto začne jezdit co nejvíc masařek z Ústí a budou patřičně vše brát jako na pláži , už teď tam berou v době hájení tlouště a jeseny , to jen aby se Soukup jednou stím také setkal a začalo to hovno co má v hlavě fungovat . Už ani nemusíš reagovat , každej si o tobě udělá sám svůj úsudek . No ale nebyloby na škodu , aby ti to od srdce napsaly i lidi co si o tobě a tomhle myslí , abys věděl co jsi za pitomce .
- Sobota 28. května 2011 v 6:59® 1Mara
ULPA> Zasloužíte si oba dva nakopat do řitě , jo jo proflakovat fleky to by vám šlo !!! Fak tohle mě tady už nebaví !!!!! Asi se na vás tady zachvíli vy…u a budu mít svatej pokoj , a jestli tě navedl Piranha , tak je to kokot nahosemený !!!
- Pátek 27. května 2011 v 15:57® 1Mara
Manažerka> Pro suda se sjede do skladu ? Nebo ho mám objednat u Broni ? A hlavně jaký druh piva ?
- Pátek 27. května 2011 v 11:52® 1Mara
BlueShark> No protože by každej zjistil jakej si notorik a wožrala
- Pátek 27. května 2011 v 11:28® 1Mara
BlueShark> No já za to nemůžu že máš takovou na howno rachotu , furt v práci voe
- Čtvrtek 26. května 2011 ve 23:55® 1Mara
filip111> Vše nej bejku a hlavně móóóóóóc nových zrcátek voe
- Čtvrtek 26. května 2011 ve 23:55® 1Mara
olda> Už jsem doma z putiky heč
- Čtvrtek 26. května 2011 v 17:25® 1Mara
majkyss> Tak buď v pohotovosti , kdyby nám to od krakonoše nevyšlo
- Čtvrtek 26. května 2011 ve 14:18® 1Mara
Manažerka> Tak pípu jsem zatím nesehnal
Nikdo nemá
- Čtvrtek 26. května 2011 v 10:30® 1Mara
majkyss> Teď jsem vstával , takže fišky nebudou
- Středa 25. května 2011 ve 21:19® 1Mara
majkyss> Asi tam pojedu zítra ráno , uvidím jak koušou , ale není to ještě na 100 % Nebo ty chceš ject na fišky ?
- Středa 25. května 2011 ve 12:55® 1Mara
kouky24> Tak tedy vítej do party , krom Piranhy , ten masí furt a všechno
- Středa 25. května 2011 v 11:46® 1Mara
kouky24> V tom to případě ti dám ještě jednu radu , dva až tři dni pčředem krm na místě co ho chceš chytat
jo a nezapomeň ho vyfotit tak aby nebylo poznat kde a PUSTIT ! jinak ti už nikdy nepordím
- Středa 25. května 2011 v 11:36® 1Mara
kouky24> Tak si zkus tohle , pomáhá to , jeď cíleně na nějakou rybu , plotice, kapři,úhoři,karasy, líni, a dle toho jeď kde si myslíš že by ta ryba mohla být , pak si nebudeš klást takové to otázky