Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 19. srpna 2014 v 9:55® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
cormoran> Už se ti ten Vláďa ozval na to sumcobraní ?
- Pondělí 18. srpna 2014 v 15:04® 1Mara
olda> To řeknu tvé babičce, počkej , ty se budeš divit !
- Pondělí 18. srpna 2014 v 6:54® 1Mara
olda> Tak jsem jí to přeposlal, spadlo mě to do spamu, nechápu proč , asi něco potřebuješ né ?
- Neděle 17. srpna 2014 ve 22:32® 1Mara
olda> Ten mám už když sem se do téhle debilní doby narodil
- Neděle 17. srpna 2014 ve 21:00® 1Mara
olda> meil ? Jakej ? Nic mě nepřišlo.
- Neděle 17. srpna 2014 v 19:33® 1Mara
cormoran> bych se připojil, jestli se na loď vejdu .
- Pondělí 28. července 2014 v 11:28® 1Mara
olda> Tak to je potom jíná
- Pondělí 28. července 2014 v 10:17® 1Mara
olda>
Tebe by jsme tam nedostali ani traktorem , jak jsi v tom důchodu, tak nemáš na nic čas a ani chuť
- Pondělí 28. července 2014 v 9:22® 1Mara
monaster> Bohužel Pepíno, sraz už proběhl. Musíš více komunikovat s lidmi, co tam jezdí, jako Blueshark,Filip111,cormoš, já,a atd.
- Neděle 20. července 2014 v 10:05® 1Mara
cormoran> Buď rád, že ti nešlohli celé auto, měl bys s tím jen popotahování a kdyby ho našli někde rozebrané, dostal bys od pojištovny prd .
- Úterý 8. července 2014 ve 20:44® 1Mara
olda>
- Neděle 29. června 2014 v 9:40® 1Mara
BlueShark> Spíš bych věřil, že to prodají pod cenou někde v hospodě…
- Neděle 15. června 2014 v 18:42® 1Mara
olda> Jsi tu ?
- Sobota 14. června 2014 v 10:38® 1Mara
olda> Nemohl, protože já taky nemohu
Pak ti dám v neděli vědět OK ?
- Středa 11. června 2014 ve 14:44® 1Mara
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
Kdyby měl někdo zájem o tyto dva multiplikátory , jsou k mání , oba dva makají, nepoškozený, používané jen hodně málo cca. 3× u vody. Důvod, koupil jsem si jiné . Cena je za oba dva 1000kč. http://www.pene.cz/…iplikator-ice-fish-rs-4-s-pocitadlem-a-radicem-multiplicers/?p=odeslat
- Středa 11. června 2014 ve 14:43® 1Mara
- Diskuze: Sumcařina
Kdyby měl někdo zájem o tyto dva multiplikátory , jsou k mání , oba dva makají, nepoškozený, používané jen hodně málo cca. 3× u vody. Důvod, koupil jsem si jiné . Cena je za oba dva 1000kč. http://www.pene.cz/…iplikator-ice-fish-rs-4-s-pocitadlem-a-radicem-multiplicers/?p=odeslat
- Pondělí 26. května 2014 ve 23:22® 1Mara
olda>
- Sobota 17. května 2014 ve 12:30® 1Mara
Flid> Pošlu ti to do osobky
- Sobota 17. května 2014 ve 12:15® 1Mara
Flid> Bude sraz , pojedeš ?
- Sobota 17. května 2014 v 0:14® 1Mara
Vaclav III.> A tady bude hůř, takovéhle věci, se měli řešit hned u zrodu problému, to mluvím všeobecně. Třeba Parma, okoun, štika, hájené úseky, zimování ryb. Vždyť se tady o tom bavíme x let , ale páni nahoře neslyší, nevidí, neznají, nechtějí ani znát , mě to přijde , že je to ani zdaleka nezajímá !! mám i pcit, jakoby oni nebyli nikdy u vody , vem si jen nesmysl 7kg.ryb denně si ponechat od vody ?? To je to, proč ta voda začíná být prázdná, rybářů přibývá jak hadů v lese , ale za jakých podmínek a znalostí ?? To je k pláči. Nerozeznaj dravce od bílé ryby , zajímá je jen ryba, co se jim pověsí na háček , jaká, druh, kolikrát hájení a atd. neví. Takže tohle je dle mého velikej kámen úrazu a pak se nemůžem divit, že ryba z vody mizí a další ani nedoroste. Zlaté Labe, když mělo každou chvilku jinou barvu a smrdělo na sto honů !