Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 16. května 2014 ve 23:52® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
chosebaits> Pepíno , nepleť prosímtě jablka s hruškami , tady se jedná o Labe a né o Ohře. Dále , jak bylo psáno a i sám cormoš to psal, když se udělala vyjimka , lidi si to mohlyx přečíst na stránkách ČRS , ale tady nic psaného není a 98% rybářů nemají internet a nebo ho vůbec nenavštěvují, nemůžeš tenhle problém takhle brát ! .-) Sice ti rozumím , ale lidi, co čekají na tu tvou vijímku, na chytání nonstop, tak sledují internet a mají telefóny na své známí, lidi co nesledují internet a půjdou normálně k vodě si zachytat dle RŘ , tak neví, že tam nastala nějaká zmněna. Tak a už dost, ať se o tohle postará SUS Ústí a laskavě , když už udělali zmněnu , tak ať jí laskavě zanesou i do řádů, a pak můžou po někom vymáhat nějaké právo a atd. Jinak , na srazu ti to vysvětlím ,už teď mě za to že ti odepisuji dlužíš min. tři klobásky
- Úterý 13. května 2014 v 17:46® 1Mara
filip111> Vždyť to říkám
GPS Z: 50°41'15.056"N, 14°11'30.112"E, K: 50°38'19.464"N, 14°2'53.17"E Od ř. km 752,5 u obce Přerov na PB (mezi Těchlovicemi a M. Březnem) a pod obcí Roztoky ve směru na Děčín na LB až k jezu (zdymadlu) ve Střekově ř. km 767,6 s rybářským právem na zatopených propadlinách po pravém břehu mimo přítoky. Lov ryb z plavidel povolen. Zákaz lovu ryb v přístavu Ústí nad Labem – Krásné Březno s přístavními bazény na levém břehu Labe v ř. km 761,09 až 762,8. Na tomto revíru si denně lovící smí ponechat jen dva kusy parmy obecné (vynucená ochrana populace, rozhodnutí uživatele revíru dle § 13 odstavce 9 zákona č. 99/2004 Sb.). Horní míra kapra obecného je 70 cm, ulovený kapr nad 70 cm (včetně) musí být bez prodlení vrácen zpět do revíru. Nejmenší lovná míra okouna říčního je 20 cm.
- Pondělí 21. dubna 2014 ve 20:34® 1Mara
cormoran> Uvidíme , domů nemusím jet ve dvanáct, ale třeba i ve čtyři ráno
- Pondělí 21. dubna 2014 ve 13:17® 1Mara
chosebaits> dle situace, vím kdy mám dost.
- Sobota 19. dubna 2014 ve 20:40® 1Mara
pipa> To jsem měl vědět , že to co jsi tady veřejně ten blábol a nesmysl napsal , tak jsem tě dneska po telefónu poslal místo přání k narozkám do prdele a jeto, jsi fakt magor s velkým M ! Bude lepší, když opět na mě nebudeš reagovat, volat, psát a atd. ! děkuji. U mě máš opět po p…či !
Edit :
Tento příspěvek byl editován 19.4.2014 20:44:09 uživatelem 1Mara. - Pátek 18. dubna 2014 ve 22:13® 1Mara
chosebaits> Jo, kdo opije mě
- Pátek 18. dubna 2014 ve 21:10® 1Mara
chosebaits> jasně , neboj
- Pátek 18. dubna 2014 ve 20:47® 1Mara
chosebaits>
To ti prozradím až u vody , plánuje se sraz, ale nevím ještě kdy, dám ti vědět
- Pátek 18. dubna 2014 v 15:29® 1Mara
Cudla> Jeli jsme s Andy dneska okolo, říkáme že se za tebou zastavíme, ale nebyl jsi v rachotě, stál tam stříbrnej opel
Tak jindy nó
- Pátek 18. dubna 2014 v 15:28® 1Mara
chosebaits> Tak, a teď jsi to podělal úplně , já ti dám lína šmejde jeden , počkej u vody, vem si sebou lékárničku na bolístka !
- Středa 16. dubna 2014 ve 12:25® 1Mara
Vaclav III.> Ahoj Vendo, tak tak, prostě doba se změnila a lidi sní, holt na tu horší stranu
- Středa 16. dubna 2014 v 11:15® 1Mara
Vaclav III.> Ano, souhlasím a i jsem to psal níže, že lidem tohle nedochází a rabují pořád to co jde, ano, mají právo dle RŘ si vzít to, co je povoleno, ale svaz by se měl nad některými zákony v řádech zamyslet a upravit je, mám na mysli odnesení kg. ryb v kalendářním dnu. Přijde mě , že oni k vodě vůbec nechodí a neví, jaká je situace, sice to píšu stejně jako ty, ale tohle už jsem říkával mockrát. Další průšvih bych osobně viděl množství rybářů, kteří dostávají povolenky jak na běžícím pase, ale o vodě a rybách toho moc nevědí, jsou rádi za určení druhů ryb a to někteří jedinci nerozeznají štiku od candáta a to je kámen úrazu, takovejhle člověk u vody prostě nemá co dělat. Můj názor.
- Středa 16. dubna 2014 v 11:01® 1Mara
chosebaits> Tím máš na mysli, že Andy je moje podržtaška ?? Važ slova, tohle by si kde kdo mohl vysvětlovat jinak a po svém .
- Úterý 15. dubna 2014 ve 23:19® 1Mara
chosebaits> Tohle není moc humorné…
Jo a Andy chodí semnou a né já sní, si to nějak pleteš
- Úterý 15. dubna 2014 ve 22:17® 1Mara
chosebaits> No, Pepčo, to stebou souhlasím, ale řeč byla o množství sumců na Labku, ne é američanovi. dokonce jsem někde slyšel a nebo četl, to už nevím, že sumec si trumena klidně dá k obědu, jinak ho prý žádný jiný dravec nechce, ale to jsou asi už jen špekulace
. Jak jsem psal, jako klud a v dospívání, jsem na Labku nikdy nechytil sumíka na rousnici a ani na rybičku, za poslední roky to není vůbec žádnej problém, ba naopak, když se zvednou a začnou žrát, přijde mě to že jsou za každým kamenem
bavím se stále o počtech a né velikosti , ta je jak jsem už psal od cca. 20cm- cca třeba 1m.
- Úterý 15. dubna 2014 ve 20:26® 1Mara
chosebaits> No Pepíno, ona ta barevná a smradlavá voda jim asi i nedělala dobře , já se hlavně bavím o sumcích ve všech velikostech , v dnešní době není problém na rousnici chytit i deset sumců velikostně od 20cm. do 80cm. Věř, že Andy je chytá na feeder , tenkrát se chytalo na rousnice po většinou a nechytil jsi ani jednoho , za celé své rybářské roky, jsem na rousnici sumce nechytil a to jsem byl na Labku častějc než jsem v dnešní době. Takže jak jsem psal, sumcí nebily a když byli, tak jen poskvornu to, co se tam vysadilo uměle.Bavím se o létech 80 až 95. Teď jak se voda vyčistila , se třou a asi se mají dobře , jak píšu, není problém jich chytit na Labku třeba za podvečer i deset kosků a je fuk, jestli má dva metry a nebo dvacet centimetrů. On ten malinkej sumík taky toho dost požere , hlavně potěru a atd. Píšu to jak to vidím já a je to můj názor. Ohři moc neznám , tam sem skoro nikdy nejezdil, nebyl důvod, na Labku bylo ryb mraky a jakých .....
V té době jsem sumce viděl jen v časopisu rybářství třeba z Vranova, Orlík, Vltava
- Úterý 15. dubna 2014 v 16:58® 1Mara
chosebaits> No, ono je to otázka názoru, sumců je na Labku oproti minulým létům docela hodně , takže nějakou tu škodu způsobí, hlavně na určitých rybách, ale určitě za to nemůžou, že je v Labku málo ryb , hlavně se na tom podepsali lidé, kteří během těch cca. 15 let začali brát všechno domů a ryba nemá šanci jak vyrůst, tak se třít ve větším množství jako to bylo tenkrát. jak si psal o té Želině a tahu plotic , to je to samé a do toho kormorán, záplavy a je na průser zaděláno. Já jsem se už smířil stím, že ty zlaté časy se už nikdy nevrátí .-(.
- Pátek 11. dubna 2014 ve 14:14® 1Mara
filip111> ty taky !!
- Pátek 11. dubna 2014 ve 12:47® 1Mara
cormoran> zlom si nohu !
- Pátek 11. dubna 2014 v 7:32® 1Mara
Vaclav III.> Ohledně dravce to chválím, ještě bych zrušil ten nesmyslnej limit 7kg. ryb na den a dal bych jen 3kg. Celoroční hájení parmy, podoustve a osobně bych byl spokojenej rybář. Dobrá práce.