Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 8. ledna 2014 v 11:14® 1Mara
- Diskuze: Dámská jízda
chosebaits> Nazdáár Pepíno , není a už ani nejsou
- Čtvrtek 2. ledna 2014 ve 20:38® 1Mara
IV.TO.ŠIRDA> Z mravence , ty jsou nejlepší , akorád potřebuješ asi 20000000 mravenců
- Čtvrtek 2. ledna 2014 v 18:19® 1Mara
IV.TO.ŠIRDA> Ahoj , ukaž mu tyhle a uvidíš ten fofr , dneska mě to sem snad půjde dát
Tento příspěvek byl editován 2.1.2014 17:21:23 uživatelem 1Mara. - Středa 1. ledna 2014 ve 21:37® 1Mara
Jak na novej , tak po celej
Jsem spokojenej člověk a Ivuš , pozdravuj Širdu
- Úterý 31. prosince 2013 v 19:16® 1Mara
Taky přejem s Línkou všem nej
- Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 23:29® 1Mara
- Diskuze: Všeobecná diskuze
1maslo1> No , hlavně že jsi mě porozuměl. Hezké svátky.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 23:13® 1Mara
- Diskuze: Všeobecná diskuze
1maslo1> Ty můžeš chytat celoročně hájenou rybu ? Když něco nevím , tak se zeptám a příště si ty názvy revírů nech prosebe , máslo máš na hlavě a né v nicku !!
- Pondělí 16. prosince 2013 v 16:38® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
P.M.> OK.
- Pondělí 16. prosince 2013 v 16:25® 1Mara
P.M.> Určitě bych se na to taky poptal , jak je tohle možný ! Jinak jsem ti dneska volal, potřebuji poradit , ale tak ti zavolám jindy až bude sluníčkovej den
- Pondělí 16. prosince 2013 v 16:13® 1Mara
P.M.> Tak , jako stím registrem jsi mě teda fakt dostal
Měl by sis to přepsat , jinak mě budeš vykat
a neměj krámy , nemáš to a kór ty zapotřebí
- Pondělí 16. prosince 2013 v 16:05® 1Mara
P.M. co ti nato napsat ?
Každého věc , jestli sem něco napíše a nebo né , já jsem sice řekl , že sem nebudu psát , ale také je to má věc , jestli sem něco napíšu a nebo né . Jestli tohle bereš že jsem za tohle špatnej člověk , je to tvůj názor a já ti ho ani neberu . Tím bych to z mé strany uzavřel .
- Neděle 15. prosince 2013 v 19:40® 1Mara
P.M.> Kdo ti šlápnul na kuří oko ? Takhle hustýho tě neznám
Je pravda že jsem řekl , že sem už nepolezu , ale někdy to co si myslím prostě říct musím , nedá mě to , jestli mě jako rozumíš. - Neděle 15. prosince 2013 ve 14:16® 1Mara
Kamil_ústí> Tohle nebylo chytrý napsat , to co jsi vlastně napsal , to svědčí otom , že nejsi ten za koho se tu vydáváš
Já jen že i asi tuším kdo jsi , ale nechám si to pro sebe a svím způsobem je mě to i jedno , jestli vás tahle šaškanice oničem baví, vaše věc
Možná by bylo na místě to tady zavřít a jeto co BS ?
Nějak se ti to tady vymyká z rokou , samé sprosté slova , nadávky, urážky, hádky ,povídání oničem a všichni dobře víme , jak to doopravdy bohužel je.
Jen novej člen , kterej sem nakoukne a nezná zdejší osazenstvo se musí bát se tady vůbec představit a s někým pokecat , ono tady vlastně si už nido kloudně s nikým rok nepokecal . No je neděle , jdu odpočívat po obědě a pak možná na ryby
- Neděle 15. prosince 2013 ve 2:01® 1Mara
Sem tady správně , kde se melou samé h…vna ?
- Neděle 8. prosince 2013 ve 13:18® 1Mara
Piranha> i to stačí
- Neděle 8. prosince 2013 v 0:15® 1Mara
Piranha> já mám letos namaseno tolik ryb, co ty nechytneš za celej rok, v četně céček a z čisté vody.
Tento příspěvek byl editován 7.12.2013 23:16:11 uživatelem 1Mara. - Neděle 1. prosince 2013 ve 13:28® 1Mara
IV.TO.ŠIRDA> A doprdelepráce , tak to budu muset popřemejšlet
Fakt raději nic neslibuji, máme toho hafo a málo času , letos jsme nebyli ani na Berounce , jako každej rok .-(.
- Sobota 30. listopadu 2013 ve 22:20® 1Mara
IV.TO.ŠIRDA> No a co sním budeš dělat , až bude velký ? Ti zbourá ten plot a bude strašit vesničany ?
- Sobota 30. listopadu 2013 ve 22:19® 1Mara
IV.TO.ŠIRDA> To asi neprojde , máme toho na příští rok hafo
. No ale uvidíme , možná na víkend by jsme se utrhli
- Sobota 30. listopadu 2013 v 17:35® 1Mara
pipa> Koukám že jsi střízlivej a umíš i slušně pozdravit. Taky ti přeju hezkej zbytek dne