Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 28. prosince 2012 v 15:32® 1Mara
1Mara

Alov> Buď v poho , vím moc dobře jak to myslíš a je jedno komu to svím spůsobem adresuješ , já jsem to měl napsat a podat jinak , aby to bylo vidět , na co reaguji , a jak jsem byl naštván , taky jsem tam zkazil Ospreyovo nick. :-)

Tento příspěvek byl editován 28.12.2012 14:33:27 uživatelem 1Mara.
Pátek 28. prosince 2012 v 15:26® 1Mara
1Mara

Alov> Ale okamžitě se oprav , a dělej :-))

® 1Mara

Beer.Beda> ® Beer.Beda

Rybáři a rybářky, nevím jak to slušně napsat.Teď jsem přišel z práce, zapnu noťase a koukám do diskuzí.V pomalu každé je do třetího příspěvku ten humus Mošna. Už toho asi je dost.Jsem nasranej z práce a teď ještě Mošna. Do doby než admini vyřeší problém Mošna, jsem rozhodnut nepřispívat do diskuzí.Omlouvám se, ale on toho ví daleko víc než já a já jsem tady tím pádem zbytečný. Gratuluji NOBOVI ke krásnému Jesíkovi.

Mára: Na Beer.Beda

Nechtěl jsem reagovat , ale fakt musím !!! Otázka zní : A ty seš kdo ? Že se tady povyšuješ nad mladým klukem a sprostě mu nadáváš , vyčítáš mu jeho přízpěvky,názory a otázky ?? Myslím si že tohle David totálně nezvládnul , a Toro je asi na dovolený !!!! Zlatej Osprey !!!!!!!

Tento příspěvek byl editován 28.12.2012 14:30:29 uživatelem 1Mara.
Pátek 28. prosince 2012 v 9:07® 1Mara
1Mara

Piranha> Máš pravdu ! Oprava : Osprey

Pátek 28. prosince 2012 v 8:42® 1Mara
1Mara

Beer.Beda> ® Beer.Beda

Rybáři a rybářky, nevím jak to slušně napsat.Teď jsem přišel z práce, zapnu noťase a koukám do diskuzí.V pomalu každé je do třetího příspěvku ten humus Mošna. Už toho asi je dost.Jsem nasranej z práce a teď ještě Mošna. Do doby než admini vyřeší problém Mošna, jsem rozhodnut nepřispívat do diskuzí.Omlouvám se, ale on toho ví daleko víc než já a já jsem tady tím pádem zbytečný. Gratuluji NOBOVI ke krásnému Jesíkovi.

Nechtěl jsem reagovat , ale fakt musím !!! Otázka zní : A ty seš kdo ? Že se tady povyšuješ nad mladým klukem a sprostě mu nadáváš , vyčítáš mu jeho přízpěvky,názory a otázky ?? Myslím si že tohle David totálně nezvládnul , a Toro je asi na dovolený !!!! Zlatej Osprej !!!!!!!

Čtvrtek 20. prosince 2012 v 9:54® 1Mara
1Mara
Diskuze: Muškaření

Cudla> :-))

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:11® 1Mara
1Mara

Piranha : Vážení návštěvníci, součástí změn a rozvoje našeho serveru je následující změna, která se týká personálního obsazení naší redakce. Novým redaktorem serveru CHYTEJ.cz bude od 1.12.2012 Tomáš Rozsypal, letitý šéfredaktor časopisu Kajman. Jeho přezdívka zde na CHYTEJ.cz je „toro“.

Tímto bych chtěl Mírovi za jeho spolupráci poděkovat a popřát mu hodně zdaru v dalším zaměstnání.

Pátek 30. listopadu 2012 v 8:56® 1Mara
1Mara

No NAZDAR :-O Plně souhlasím s Alovem a Kazanem ! :-(( Dle toho jak to bylo psaný a podaný to vypadá dle mého , že Míra musel zkončit dosti rychle a náhle . Poznám to už jenom z jeho odepsanej přízpěvků že jeho odchod není zrovna košér a něco není v pořádku. Jsem plně přesvědčen že kdyby to věděl ohodně dřív , už by tady něco naznačil dopředu a pomalu se tady s lidmi rozloučil. Davide , je to tvá věc, firma , Chytej.cz a atd.ale jak už bylo tady psané , někteří lidi tady jsou něco skoro jako rodina a Míra BYL vždycky jako vedoucí,kamarád,držák,ra­dil,a atd. Zkrátka vidím v tom nějakou nekalost a stím osobně nesouhlasím. Tomáše Rosypala neznám osobně jako Míru , nebudu to ani porovnávat , ale Míra mě osobně dal něco čemu se říká rybářské srdce a pochopení.Díky Míro. Jen doufám že další zaměstnání má Míra už na cestě a nenastane mu s tímhle náhlím ukončeným zaměstnáním problém :-(( .

Středa 21. listopadu 2012 ve 22:54® 1Mara
1Mara

Alivio> Se ti ani nedivím :-(( .

Středa 21. listopadu 2012 ve 22:54® 1Mara
1Mara

osprey> Vím , beru zpět oznámení Leontýnovi , ale ten pablb co takhle drží rybu by zasloužil pár facek , né pár , ale nakopat dokulí ! :-((

To říkám pořád , dneska má papíry kdejakej vandrák ! :-(( .

Středa 21. listopadu 2012 ve 22:42® 1Mara
1Mara

Leontýn – ty si dej pak přezdršku za tvé chování k rybám !!!!!! Borče !!!!!

Sobota 17. listopadu 2012 v 0:59® 1Mara
1Mara

Mary> Moc pěkný , tohle bych chtěl taky zažít , vidět čuníky jak plavou :-)

Pondělí 12. listopadu 2012 v 16:04® 1Mara
1Mara

Taky vzpomínám .

Neděle 11. listopadu 2012 ve 13:44® 1Mara
1Mara

LaMa> Hering by ti mohl vyprávět a dát i fota , jak se kurví naše potoky a říčky ! :-((

Holt prachy dělaj své žéé :-(

Pátek 9. listopadu 2012 v 0:41® 1Mara
1Mara

timbab> :-D :-D pivo , to bude zase wostuda :-D

Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 14:46® 1Mara
1Mara

džigit> To se neboj , já sliby plním , i o vánocích :-))

Tento příspěvek byl editován 8.11.2012 13:47:20 uživatelem 1Mara.
Středa 7. listopadu 2012 ve 20:31® 1Mara
1Mara

IV.TO.ŠIRDA> Počítáme stím :-)

Středa 7. listopadu 2012 ve 20:30® 1Mara
1Mara

IV.TO.ŠIRDA> :-D pivo :-D

Edit : Normálně jsi mě roštíp – la :-D

Tento příspěvek byl editován 7.11.2012 19:34:09 uživatelem 1Mara.
Úterý 6. listopadu 2012 ve 22:15® 1Mara
1Mara

Tak copá měl dneska Širda k večeři ? Já držím dietu :-))

foto/diskuze/damska_jizda/2012/th-img51466.jpgfoto/diskuze/damska_jizda/2012/th-img51467.jpg
Neděle 4. listopadu 2012 ve 20:53® 1Mara
1Mara

revoke> Díky , problém odstraněn :-)

Neděle 4. listopadu 2012 ve 20:52® 1Mara
1Mara

hexenšus> Už bys to neměl hulit , škodí ti to …