Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 3. listopadu 2012 ve 23:21® 1Mara
- Diskuze: Diskuze s adminy
revoke> No a ještě to přihlašování a jeto , díky
- Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:37® 1Mara
- Diskuze: Muškaření
Mates(původní)> Já jí to vyřídím , já na tohle nechytám , mám své jiné
- Sobota 3. listopadu 2012 ve 12:26® 1Mara
Mates(původní)> Línka se včéra taky trochu snažila
- Pátek 2. listopadu 2012 v 19:32® 1Mara
HaDová> Moc děkuji , je to fakt wopruz furt se přihlašovat
- Pátek 2. listopadu 2012 ve 14:45® 1Mara
pitrshudy19> Víš , nejsmutnější na tom hlavně je , že neznáš ani své rybářské povinosti , pak to u vody taky tak vypadá !
Kdyby jste chodili do kroužků , nebo na přezkoušení , nemusel by ses na základy co s povolenkou dělat vůbec ptát
- Pátek 2. listopadu 2012 ve 14:43® 1Mara
HaDová> Už se něco dělá stím registrem ?
- Středa 24. října 2012 ve 20:47® 1Mara
regulus> Tak nejsem sám , zrovna jsem to sem chtěl hodit
Dělá mě to od rána a pořád , neřád
- Úterý 23. října 2012 v 16:19® 1Mara
- Diskuze: Sumcařina
Takhle veřejně se tu profláknout že budete dělat boudu na hmyzáky , to se řekne !
- Úterý 23. října 2012 ve 12:49® 1Mara
Bigpista> Co ti na to má říct ? Takhle velká ryba si za svůj život už zaslouží žít , jen můj názor , dále to foto , ano myslím si že si honí ego s fotkou , proto trochu kritiky a člověk se polepší. To že vzal zrovna tohodle sumce svím spůsobem neřeším , právě proto jsem mu napsal otázku , jestli má ještě nějaké fota , abych mohl já mu říct svůj osobní názor , nechápu proč zrovna tebe tohle tolik pálí .Nezkušení a nebo neznalí rybáři by se měli ponaučit a hlavně stotožnit stím co se probírá tady na veřejnejch netech a diskuzích a co slyší u vody. Když vidím rybáře v uvozovkách co je třeba na MRKu a nebo tady na Chytej u vody , vidím že člověk je k rybám šetrnější , páááč tady se hodně dozví , i já jsem se osobně hodně naučil a sesznámil s věcma , o kterých jsem před deseti lety neměl ani čuch , ale když vidíš co se děje u vody , tak si myslím že je dobře tady si něco ujasnit a to i za cenu trocha kritiky naž koukat na debily jak tahaj ryby po kamenech , házej je do vody jako kus šutru , držení ryby a atd. Víc ti ktomu zatím neřeknu . Lovec se mě nevyjádřil a nevím jak se chová u vody k rybám , asi to tady na Chytej ani nezná , páááč by tu fotku dal do Z Lovu , a nebo si dělá prdel a jen rejpe jako tu byly i jiní .
- Úterý 23. října 2012 ve 12:11® 1Mara
Bigpista> Ono trochu kritiky nikomu neublíží
- Úterý 23. října 2012 v 11:31® 1Mara
Bigpista> Co jsem mu napsal ostrého ?
- Úterý 23. října 2012 v 7:22® 1Mara
s14sh> Nemáš tam ještě nějaký krásný fota tvých úlovků ?
- Sobota 20. října 2012 v 9:05® 1Mara
- Diskuze: Pěst na oko
sus1> Nazdáár , to nevadí , jim taky fandím , budeme se mít líp , uvidíš , zaplatíme dluh a vychováme cigoše , a v klidu si do důchodu vemem rakev rovnou na záda
- Pátek 19. října 2012 ve 23:04® 1Mara
- Diskuze: Pěst na oko
To si budem spívat
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 23:06® 1Mara
Mates(původní)> Pěknýý , moje toho má víc jak já , ale to ať si sem hodí ona sama
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 22:02® 1Mara
Mates(původní)> Hale , Línka už začíná blbnout s vázáním a to ještě není zima
Jen zkouška
- Středa 17. října 2012 ve 22:29® 1Mara
Libor> To máš pravdu , sic já osobně jsem se moc nezdokonalil , ale něco sem se sebou v ohledu vázání udělal , přeci jen mám velmi dobré učitele , sic mají semnou dosti velkou trpělivost , ale poradí a ukážou.
- Úterý 16. října 2012 ve 23:51® 1Mara
Mates(původní)> Teď si ani nejsem jistej , jestli z nich nejsou náhodou některé darovaný
Tento příspěvek byl editován 16.10.2012 23:54:56 uživatelem 1Mara., ale je fakt že něco málo jsme se naučily . Sic na pstruhovky nechodíme , máme to hlavně na tlouště, bílou rybu
Kdybys viděl ty výtvory , by ses smál
- Úterý 16. října 2012 ve 22:54® 1Mara
Mates(původní)> Ještě je čas , zimy si užijeme si myslím letos dost
Zmenči foto na max. 1600pixlů
Tento příspěvek byl editován 16.10.2012 22:59:46 uživatelem 1Mara.Jinak tyhle jsou z loňska když jsme s Línkou začínali
- Úterý 16. října 2012 ve 12:14® 1Mara
- Diskuze: Všeobecná diskuze
SURF> Ty ještě víš o nějaké vodě kde jsou dravcí ?