Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 15. října 2012 ve 22:03® 1Mara
- Diskuze: Muškaření
Libor> pěkný
- Pondělí 15. října 2012 v 8:40® 1Mara
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Kazan>
naprostá pravda .
- Pondělí 15. října 2012 v 8:12® 1Mara
Prichy> Já teda nevím jak a na co jsi chytal ty dříve , ale já chytával s 30tkou vlascem značky silon a kolínkama a zachytal jsem si tak za jeden den , jako teď skoro za celej rok. A co se týče štik , bylo jich mraky , nebyly woby a jiné nástrahy , ale obyčejná plandavka a rybář si vybíral jak velikou štiku si veme. Chytáno na Berounce, Labe,místní propadliny a bohatě stačilo
- Neděle 14. října 2012 ve 13:42® 1Mara
osprey
- Čtvrtek 11. října 2012 v 19:35® 1Mara
- Diskuze: Pěst na oko
hraji> K volbám určo pujdu , i když s nechutí
- Čtvrtek 11. října 2012 v 19:35® 1Mara
ssg.Jimmy Wild> Sice tvrdý jak v pravěku , ale pro příští vládu poučný ! Mám na mysli DEFENESTRACE!
- Čtvrtek 11. října 2012 v 19:34® 1Mara
SURF> To máš naprostou pravdu .
- Čtvrtek 11. října 2012 v 8:33® 1Mara
chosebaits> Nikdy jsem se o politiku nezajímal , ale co tak trochu pozoruji a koukám na zprávy , tak za deset let co se tady děje , není ani snad možný ...... A to nemluvím jen o politice , ale i zákony jsou na howno , dyk si kdejakej grázl znich dělá vyloženě prdel a nehledě na to že se raději cizinci nechají zavřít třeba za vraždu u nás , než u nich v zemi ! Nechápu prostě jak tyhle vlády mohou úplně v klidu tohle přehlížet a dělají ze sebe blbce že otom problému nevědí a hlavně neřeší! Hlavně že řešej kdo koho pomluvil a spoustu jiných debilovin na úkor pracujících a poctivých lidí
. Tohle mě fakt hlava nebere ! Každej den je někde nějaká korupce z vysokých postů , doprdele co si o sobě myslej ? Mají snad málo peněz ? Nemají co na práci ? Jdu si raději znovu lehnout , nebo mě praskne cévka!
- Pondělí 8. října 2012 ve 21:36® 1Mara
nnnap> Tohle mě vždycky nadzvedne ze židle , on se ještě ani nestydí říct v televizi že to napřed chtěla a pak né a různé lži. Kurva čeho se náš zákon bojí ? Cigošů co kradou, fetujou, nepracují a cucají z nás prachy ? Tady to musí špatně dopadnout , už aby to začlo !
- Pondělí 8. října 2012 ve 21:09® 1Mara
Dyk có , cigoš znásilní pod podhruškou nožem ženu , a není na něj ani uvalena vazba , žena má doma muže , děti , strach , a on si běhá na svobodě a to byl už 18 trestně stíhán , tady je všechno naopak ! Kurva kde to bydlím a v čem to žiju ?
. Odpovím si sám , v ho…ch
- Neděle 7. října 2012 ve 22:25® 1Mara
jersey> Ktomu připočítej feťáky, bezdomovce,cizince a máme to co si tady pěstujem . Jsem zvědavej kdo bude vydělávat státu prachy ,a nám na důchod a my místo důchodu budem žebrat u popelnic …
- Úterý 2. října 2012 ve 20:51® 1Mara
Kazan> Tak , tak
- Úterý 2. října 2012 ve 20:17® 1Mara
Mates(původní)> Krasavcí
- Úterý 2. října 2012 ve 12:23® 1Mara
- Diskuze: Diskuze s adminy
Bigpista> Napiš dobrý článek a tričko máš doma hned
- Úterý 11. září 2012 v 19:23® 1Mara
Marta 12345> A termín ?
- Úterý 4. září 2012 ve 22:26® 1Mara
cormoran> Né , vůni fialky
- Úterý 4. září 2012 ve 12:32® 1Mara
cormoran> Nikdo nemůže být lepší a větší jednička nežli JÁ !!!
- Pondělí 3. září 2012 ve 22:49® 1Mara
BlueShark> Týýýý voe , tan 2Mara ten mě dal , už jsem si dovolil ho trochu zapít
- Pondělí 3. září 2012 v 17:16® 1Mara
- Diskuze: Dámská jízda
džigit> Tajnůstkáři
- Pondělí 3. září 2012 v 16:50® 1Mara
- Diskuze: Dámská jízda
slunce3> Vítej a slunce v duši