Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 13. července 2012 v 11:07® 1Mara
- Diskuze: Dámská jízda
IV.TO.ŠIRDA> Ivuš jsi nějaká rozcuchaná , co ti to ten Širda u vody provádí ?
Jinak pěknej fusáček
- Neděle 8. července 2012 ve 22:44® 1Mara
- Diskuze: Hradec Králové a okolí
Nordboy>
- Sobota 7. července 2012 ve 13:09® 1Mara
- Diskuze: Muškaření
ladamaj> Když budu na blízku není problém
- Sobota 7. července 2012 ve 12:26® 1Mara
ladamaj> Loď na vodu musíš dát jen z Koštanský strany , proto je to tam i přístupný.
No jestli se tam srazíme , nevím , fakt jsem furt v čoudu .
- Sobota 7. července 2012 v 6:17® 1Mara
ladamaj> jj. Oldřichovská , je tam hloubka až 70m. docela čistá voda a je fakt že někdy překvapí , ale taky dá hodně zabrat rybu tam najít.
Tak si to tam užij , jinak já mám taky tam povolení na loď , ale ještě jsem to letos nestihnul , furt někde lítám po jinejch vodách .
- Sobota 7. července 2012 v 6:11® 1Mara
ladamaj> Myslíš Oldřichovskou Barboru ? Tam je krásně , ale teď hodně lidí
- Sobota 7. července 2012 v 6:09® 1Mara
ladamaj> OK .
- Pátek 6. července 2012 ve 20:46® 1Mara
ladamaj> Mám otázku , prosím tě ,ty barbvíš i zonkry ? a vícebarevně , nebo pruhovaně ?
Tento příspěvek byl editován 6.7.2012 20:49:00 uživatelem 1Mara. - Pátek 6. července 2012 v 1:23® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
Takže jednoduše , koukám že člověk tu nemůže napsat ani svůj názor a být pochopen.Pak je linčovám né jen tady , ale i v pozdních hodinách na mobilu ožralím Pípou a atd. To že se rybě občas musí povolit ví každej jouda , to co vy tam předvádíte a dá se říct skoro podsekáváte na pilkry ryby a padají vám , děláte ze sebe mistry lovu a já pak po vás tahám sumíky co mají rozpárané břicha ! Ale to jsem už odbočil . Chytal jsem tam metrovky na feder a i když jsem povolil , nikdy mě to jak vy tvrdíte neuřízl o šutr a podobné výmluvy .Takže jsem se rozhodnul to tady definitivně ukončit ! Lidi mněj te se a chytejte jak umíte ! Nikomu nejsem tady nic dlužnej a ani vy mě ! Pro info , letos jsem si od vody odnesl jednoho sumce 130 cm. s rozřízlým břichem a trojhákem seklým v žábrech a jednoho candáta . Jsem masař ! Naschledanou .
- Středa 4. července 2012 v 6:43® 1Mara
manous> To je fuk , neřešto , muj názor není podstatnej , hlavně že chytáte .
- Pondělí 2. července 2012 v 16:27® 1Mara
Piranha> Jenže to auto o kterým mluvíš nebylo moje a ani jsem sním nepřijel , takže si mě vynadal bezdůvodně a já mám na tebe i důkaz
a buď v klidu , nebo ti zase prdne cévka
- Pondělí 2. července 2012 v 10:24® 1Mara
Piranha> Mám ti to dohledat ?
- Neděle 1. července 2012 ve 23:43® 1Mara
chytrej chytrj> Rybu tam na prutě měl .
- Neděle 1. července 2012 ve 23:41® 1Mara
Piranha> To máš pravdu , ale howno je potom každému co sním udělal ! No a jinak , jak to že parkuješ tam , kde jsi si mě minule spletl s nějakou dodávkou a tvrdils a vynadal mě že se tam nesmí stát ? !
Jinak měl jsi pěknýho prcka sebou , ještě ti do toho nekecá , to jsi asi rád viď ? jinak by ti vynadal , že rybě které se nechce z vody , se má trochu i někdy povolit , aby se zklidnila , tohle neví ani Pípa a ani manous , rvou rybu co to dá a pak se diví že jim to padá , už jsem jim to říkal loni a oni jsou neponaučitelný , viz dnešek
Jinak koukal jsem na tebe , jak si sním šel trochu po proudu , myslím si že kdybys na něj nepospíchal , dostal bys ho ven
- Neděle 1. července 2012 ve 13:12® 1Mara
jaro slavik s bambitkou> ne pustil , ty stím máš nějaký problém ?
- Sobota 30. června 2012 v 0:46® 1Mara
sfox> Kdyby jsi pořád nežvanil a začal chytat ty správné ryby ve správný čas na správnou nástrahu a na správném místě , byl by jsi machr jako já , Olouš , a tisíce dalších
- Pondělí 25. června 2012 ve 12:29® 1Mara
olda> Zkoušel jsi ty nástrahy ?
- Úterý 19. června 2012 ve 23:48® 1Mara
brčkař> Konečně se mě začínají tvé fota líbit !
- Úterý 19. června 2012 ve 14:06® 1Mara
- Diskuze: Pěst na oko
Mrakoš> Sem byl svědek a né jen v tomhle případě , nevím jak jsi k tomuto závěru dospěl …
- Úterý 19. června 2012 ve 13:54® 1Mara
rabbit>