Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 28. května 2012 ve 13:26® 1Mara
- Diskuze: Dámská jízda
kety.vydra> Howno,co jste ha si čííííí !
- Neděle 27. května 2012 ve 12:38® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
Piranha> Takže asi už tam taky mají třecí , no já si teď od ryb na chvilku odpočinu , dokavaď nebude Andy v pohodě
.
- Neděle 27. května 2012 v 11:48® 1Mara
BlueShark> Dvě bodla !
- Neděle 27. května 2012 v 6:39® 1Mara
Piranha> Sic pro rybáře průser , ale asi to nebyla bachna , ta nemá totiž tak velké páráky, aby tohle mohla udělat, ty má jen kňour, bachna spíš tě kousne
Mezi další nápadné znaky prasete divokého patří jeho čtyři výrazné trojhranné špičáky, jež se při dorůstání zahýbají vzhůru. Slouží hlavně jako účinná zbraň při soubojích. U samců dorůstají obvykle 20 cm, ve výjimečných případech však mohou dorůst až do délky 30 cm. Spodní špičáky kňourů myslivci nazývají páráky a menší horní špičáky klektáky.[2] U samic jsou viditelně menší a směřují směrem nahoru výrazně mírněji, navíc pouze u starších jedinců.
- Sobota 26. května 2012 v 15:49® 1Mara
- Diskuze: Všeobecná diskuze
kety.vydra> vysazovali se jenom kapři a jeseni
- Sobota 26. května 2012 v 11:05® 1Mara
BlueShark> Na srazu ti dám bodlo !
- Sobota 26. května 2012 v 10:15® 1Mara
majkyss> A jaké z toho plyne ponaučení ?
- Pátek 25. května 2012 v 10:25® 1Mara
monaster> Tak ještě doraž na sraz , aby jí už nic nemohlo překvapit
- Pátek 25. května 2012 v 10:23® 1Mara
kety.vydra> Musíš předjíždět rychle s rychlím autem
- Pátek 25. května 2012 v 10:22® 1Mara
kety.vydra> Ano to je on
- Čtvrtek 24. května 2012 ve 22:12® 1Mara
IV.TO.ŠIRDA> Příště jó , vždyť víš jakej sem buzerant na ryby na zemi a hlavně lína
Jinak ještě jednou gratulka
Co Širda ? Ten tahá jen trencle kolem břicha viď ?
ps. Ten mi zase dááá
- Čtvrtek 24. května 2012 ve 22:10® 1Mara
hraji> Tak hale , dneska na Běle , na mých flekách jsem řízany viděl a dostatečným počtu , ale podél břehu je jich hafo mrtvých v trávě , jsem přesvědčen že za to může ta předešlá buřina a následný teplí slejvák
. Jinak všechny ryby v pohodě , kapr, cejn, jesen,řízák,štika,plotice,karas,a atd. Jednoho kapříka jsem si i chytil a na tři větší koukal jak řáděj ve vodě , ale to bylo na jiném fleku . I přez ty řízany , mám radost že v té vodě je život
- Čtvrtek 24. května 2012 ve 13:19® 1Mara
hraji> To co jste tam měli vy , asi jó , ale u nás to bylo tak že bylo dlouho suchu , málo vody v řece a pak slejvák , který spláchnul veškerou horkou vodu do řeky a ryba zhynula . Bylo to i potvrzený z hygieny a atd. Holt tenkrát to bylo drsný léto
.
- Čtvrtek 24. května 2012 v 11:29® 1Mara
hraji> To bylo u nás jednou taky , horko a přišla pořádná buřina a v důsledku ubytku kyslíku ryba hynula
.
- Čtvrtek 24. května 2012 v 11:02® 1Mara
- Diskuze: Pěst na oko
nnnap> To nemohu posoudit páááč rozumím jen bůčku
- Čtvrtek 24. května 2012 v 10:16® 1Mara
- Diskuze: Pěst na oko
hraji>
Smutný to pohled , doufám že se to řádně vyšetří a viník bude opravdu potrestán a nekopneto pod kobereček , u nás do Běli každoročně Chemička za otravu v r.2009 sype ryby , sic jelce a kapry , alespoň něco .
- Čtvrtek 24. května 2012 v 10:13® 1Mara
BlueShark> Stebou už je počítáno
- Středa 23. května 2012 ve 23:28® 1Mara
IV.TO.ŠIRDA> Ivuško gratulace , ale neválej takové ryby po trávě , je to škoda . Jinak hezký zelenáč
Tento příspěvek byl editován 23.5.2012 23:28:52 uživatelem 1Mara. - Středa 23. května 2012 ve 23:27® 1Mara
Takže naposledy se ptám , kdo zvás chce ject k Patlalovi na sraz a pobavit se a zachytat si ? Pivo,limo a jidlo bude zajištěno , spaní buď v autě,stanu,bivaku, pod širákem. O děti je nocleh postarán .
- Úterý 22. května 2012 ve 20:05® 1Mara
filip111>
Jsi vůl