Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 6. března 2012 ve 21:16® 1Mara
1Mara

cormoran> Neserte mě vám říkám holomcí

:-)
Úterý 6. března 2012 ve 21:14® 1Mara
1Mara

mvincik> Neboj , od rána co jsem to zapnul :-) Ale to je jinej případ , to se dá ještě změnit :-))

Úterý 6. března 2012 ve 21:12® 1Mara
1Mara

osprey> Začni třeba hned tady :-) Kluk to určitě uvítá :-) http://www.chytej.cz/…esti-okouni/

Úterý 6. března 2012 ve 21:01® 1Mara
1Mara

Já jen že kdybyjste ho náhodou potkali u vás u vody , tak sním dejte řeč :-) myslím slovní a slušnou :-)

Úterý 6. března 2012 ve 20:32® 1Mara
1Mara

osprey> Vše nej k svátku :-)

Úterý 6. března 2012 v 19:58® 1Mara
1Mara

Moravak> Otom tady nikdo přeci nepsal , že si mastí kapsu ! Psalo se tu o reklamě a otom jak se radoby slušní rybáři chovají k rybám když to maj ve svém životě nejsložitější. Mluvilo se tady otom že pstruh který je určen k jídlu a vysazen na chytání na dirkách a zabit , tak by se mělo kněmu přistupovat stejně jako jeto v létě nebo na jaře s jinejma rybami a oto víc si tá ryby vážit , když jí někdo chytne v zimních měsících . To že práskne s línem na led a začne ho přeměřovat a pak ho hodí spět do vody , je umě barbarství a ještě v tom je podpora přímo majitele je oto větší jeho vyzitka jak se k rybám chová ! Tady se přijde mladej a nezkušenej rybář něco přečíst a ponaučit se , pokecat jak se to chytá a atd. a co vidí ? Výřady zabitejch ryb poválený po ledě a nadšence co si říkají já jsem rybář jak si to chválí ? otom to totiž je ! ryba ač jakákoliv nemůže za to že zrovna je chycená a snědená , ale trocha úcty kní to je to oco tu jde ! Druhá věc je jen pana PepíkaJosefa jeho propagování na výřady ryb , aby měl kšeft , ale zadarmo , a to je věc druhá , mě do toho je howno , to si musí HaD tady pohlídat a zařídit , ale abych tu celou zimu četl Černošín , tam to klucí jde a koukat na fota výřádů a zacházení ryb jako s dobytkem , tak tomu já říkám fakt moc dobrá reklama ! Nic víc , nic míň ! To jestli vydělal a nebo prodělal a nebo kolik , mě vůbec nezajímá , ať je klidně milionář , ale ta ryba za to nemůže . :-)

Úterý 6. března 2012 v 15:14® 1Mara
1Mara

Pedro123> Takhle tady mele howna už druhej rok :-)

Úterý 6. března 2012 ve 14:20® 1Mara
1Mara

Nordboy> Určo nevěří , měli by jste ho trochu poučit :-((

Úterý 6. března 2012 ve 14:12® 1Mara
1Mara

olda> :-D pivo

Tento příspěvek byl editován 6.3.2012 14:13:04 uživatelem 1Mara.
Úterý 6. března 2012 v 9:04® 1Mara
1Mara

timbab> Nazdááár , hale jak to tam u vás máte vychovaný ? :-)) To je docela masakr :-)) http://www.chytej.cz/…esti-okouni/

Úterý 6. března 2012 v 9:01® 1Mara
1Mara

Cudla> Najednu stránku je to dobře , aspoň vidíš některých lidí názory , jak jim to je u prdele :-)

Pondělí 5. března 2012 ve 22:22® 1Mara
1Mara

Alov> Souhlas :-)

Pondělí 5. března 2012 v 18:02® 1Mara
1Mara

vladah> Já ale nepíši že něco masíš , je mi fuk kolik ryb si vemeš od vody , psal jsem ti jen to , na co jsi mě psal ty onehdá . Nic víc v tom nehledej .

Pondělí 5. března 2012 v 16:44® 1Mara
1Mara

cormaxx> Nerozčiluj se prdne ti cévka a budeš mít tiky jako mám já :-)) Ten kdo žere parmy je žrád bude furt a nezměníš ho ! I kdyby jsi sem dal přesně z hygieny papír že ty ryby mají nekvalitní maso , že ty těžké kovy a rtuť a ddt a bůchví co ještě tam v té vodě je , že z čističek tam denně plavou tuny vložek, hormonů a jiného bordelu , tak tihle lidi to zkrátka neposlouchaj a serou na to , hlavně že má kus rybího masa skoro zdarma v hubě ! A na RŘ se můžeš taky vysrat , ten je jen důkazem toho , jak se u nás rybí populace masakruje a hlavně ubývá ! Ale některým to zkrátka nevymluvíš , ani kdyby jsi jim kupoval ryby ze sádek , zkrátka přežitek buď komunismu a nebo demence od jejich výchovy rodičů ! :-)

Pondělí 5. března 2012 v 16:38® 1Mara
1Mara

vladah> Není to tak dlouho co jsi se mě smál že tohle tvrdím a sám jsi tvrdil že v Labi je ryb dost . Tak si běž zachytat , koukni na druhý , choděj , chytaj dvě ryby denně a jsou max. spokojený .Až tam bude úplný howno , pak budete brečet ale pozdě bicha honiti !

Pondělí 5. března 2012 ve 13:57® 1Mara
1Mara

cormaxx> Jistě už chápeš mé postavení k fotkám k zveřejňování tady na netu :-)

Pondělí 5. března 2012 ve 12:37® 1Mara
1Mara

HaDová> Taky moc děkuji :-)

Pondělí 5. března 2012 ve 12:09® 1Mara
1Mara

David Havlíček> Jak brzdit ? Napiš rovnou fakturu panu PepikJosef a jeto , za celou zimu jsem naházel hnusnejch fotek dost , tak ať platí , když už po celej rok potom nepřizpívá ! :-) Tohlese tu řešilo už loni jestli se nepletu, ale jakej pán , takovej krám žéé , Černošín , kde se někteří rybáři a hlavně majitel chovají k rybám jako by to byly děvky !! Jakoby mezi velkým kaprem a pstruhem granulákem byl velký rozdíl a to za podpory pana soukromníka ! :-( To je hnus velebnosti kam to spěje :-((

Pondělí 5. března 2012 v 6:51® 1Mara
1Mara

nnnap> Bo má Voči asi jen na jedné straně né ! :-))

Neděle 4. března 2012 ve 12:06® 1Mara
1Mara

osprey> Tak takhle ty to děláš :-) http://www.arkive.org/…ideo-00.html