Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 12. prosince 2011 ve 12:51® 1Mara
1Mara

hraji> Já jen kdybys náhodou věděl o který jde , Línka má boty , ale furt je jí v tom zima :-(( No uvidíme , něco už mám v merku :-) Díky :-)

Pondělí 12. prosince 2011 v 8:48® 1Mara
1Mara

hraji> Aj tobě :-) Mám otázečku , nevíš náhodou jak a kde se dají sehnat boty stou vysokou podrážkou pro ženy ? Sic nevím ani jak se jmenujou , ale od včerejška to sháním někde po netu a nic :-(( . Chtěl bych to pro Línku na led a mokrý sníh , ta podrážka je asi 5 cm. vysoká . :-((

Sobota 10. prosince 2011 v 16:37® 1Mara
1Mara

džigit> Ráno první nához a po ledu to blbě ten strýmr pracuje :-D

Tento příspěvek byl editován 10.12.2011 15:37:28 uživatelem 1Mara.
Sobota 10. prosince 2011 v 11:47® 1Mara
1Mara

džigit> Mě pivko krušovice taky chutná :-))

Sobota 10. prosince 2011 v 11:31® 1Mara
1Mara

džigit> Horama , neznáš Krušné hory ? http://rozhledny.webzdarma.cz/osek.htm A koukej valit bulvy :-))

Sobota 10. prosince 2011 v 11:13® 1Mara
1Mara

džigit> Bydlím pod horama , do Vejprt to mám hodně daleko , ale to co jsem poslal bylo jen jako legrace :-)

Sobota 10. prosince 2011 v 11:11® 1Mara
1Mara

cormoran> Ty voe ten zvuk pří prvním náhozu je nezapomenutelnej :-)) Tnntddnnntdnn­nddttdnnnn :-))

Sobota 10. prosince 2011 v 8:37® 1Mara
1Mara

džigit> Jakpakto a kampak ? :-O

Sobota 10. prosince 2011 v 8:28® 1Mara
1Mara

džigit> Též zdravím ledviny a chytej :-)

Sobota 10. prosince 2011 v 8:25® 1Mara
1Mara

Stojáky máme unás zamrzlý , hurá budem drancovat ryby v Labi :-)

Sobota 10. prosince 2011 v 8:12® 1Mara
1Mara
Diskuze: Muškaření

Cudla> Ahoj mistře , není to s ironií , ale z legrace :-) Jinak houby jsou nádherný , též mám vzpomínky z předloňska , letos sem tak nějak neměl na ně čas :-)

foto/diskuze/muskareni/2011/th-img46287.jpgfoto/diskuze/muskareni/2011/th-img46288.jpgfoto/diskuze/muskareni/2011/th-img46289.jpgfoto/diskuze/muskareni/2011/th-img46290.jpg
Pátek 9. prosince 2011 v 17:07® 1Mara
1Mara

Též se přikláním k sunetovi, viz dnešek v muškařině .

Pátek 9. prosince 2011 v 16:56® 1Mara
1Mara

olda> Tak čus , já jdu na noc :-)

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:08® 1Mara
1Mara

vladah> Filip 111 bere všechno , mají doma velkohlad to nevíš ? :-)

Pátek 9. prosince 2011 v 11:51® 1Mara
1Mara

Bigpista> jj. :-)

Pátek 9. prosince 2011 v 11:46® 1Mara
1Mara

max well> Už několikrát jsi tu prudil , se divím že ti admini ještě neudělili lekci ! A vůbec je škoda že ti dovolej psát jen z IP adresy . Za klávesnicí jsi silnej panáčku , vlastně postarší panáčku .

Pátek 9. prosince 2011 v 10:14® 1Mara
1Mara

cormoran> Na , ať se při pátku v rachotě taky trochu zasměješ :-)) 12. září Nastěhovali jsme se do našeho nového domu ve Vejprtech. Jsem vážně hodně šťastný, hory jsou prostě nádherné a je tu krásně. Nemůžu se dočkat, až je uvidím celé pokryté sněhem. 14. října Nejkrásnější krajina na světě! Listí se zbarvilo všemi těmi krásnými odstíny žluté, hnědé, oranžové a červené barvy. Cestou z Chomutova sem viděl nádherný pár jelenů. Jsou to nádherná zvířata, asi nejkrásnější na světě. Asi přesně tady je skutečný ráj! Miluju Krušné hory. 2. listopadu Dušičky. Zanedlouho začnou oficiální lovy na jeleny a vysokou vůbec. Vůbec nechápu, jak někdo může tak krásná zvířata zabíjet. Doufám, že už brzo napadne sníh. Je tu tak nádherně … 2. prosince V noci napadl první sníh!!! Vstal jsem a z okna viděl, jak je všechno přikryté bílou přikrývkou. Je to tady jako na nejkrásnější pohlednici z hor. Vyšli jsme se ženou ven, vyhrabali přístupovou cestu k domu a potom jsme se koulovali jak malé děti (já jsem vyhrál). Pak přijel sněžný pluh a museli jsme znovu odhazovat sníh před vjezdem do dvora. Nádherná krajina. Miluji Vejprty. 8. ledna V noci znovu padal sníh a tak nám pluh zase nahrnul sníh do dvora. Na chvíli vysvitlo sluníčko. Je tu fakt krásně. 19. ledna Sníh padá už druhý den. Ráno jsem nemohl vyjet s autem a tak jsem ani nejel do práce. Je tu sice krásně, ale jsem už z toho odhazování sněhu trochu unavený. Znovu přijel ten pluh. 22. ledna Ty bílý sračky zase padaly celou noc. Už mám od lopaty ruce samý mozol a i záda už mě pěkně bolí. Ten parchant s pluhem se snad skrývá za rohem a čeká až odházím výjezd ze zahrady. Kurva jeden! 25. ledna … a zase ten zasraný sníh. Jestli se mi někdy dostane do ruky ten buzerant, co jezdí s pluhem, tak ho na fleku zabiju! Svině! 27. ledna V noci znovu sníh. Už tři dny jsem nevyšel z domu. Vylezu jen aby sem odházel sníh pokaždé, když přejede pluh. Je to k hovnu, protože stejně nikam nemůžu. Auto už dávno zapadalo hromadou sněhu a zmrzlo. V televizi říkali, že v noci napadne nových třicet centimetrů těch sraček. 28. ledna Předpověď jim moc nevyšla. Napadlo půl metru! Jestli to takhle bude pokračovat, neroztaje to ani do léta. Už i pluh zapadl a to kousek za naším barákem. Ten buzerant si přišel ke mě půjčit lopatu !!! Řekl jsem mu, že jsem jich zlomil už šest při odhazování těch hoven, co mi furt sere do výjezdu ze zahrady. Fakt nechybělo moc a rozbil jsem mu hlavu, kreténovi. 29. ledna Konečně jsem se dostal z domu. Jel jsem do města koupit si trochu toho jídla, nějaký noviny a tak. Když jsem se vracel, vběhnul mi do cesty jelen a já ho trefil. Škoda na autě je asi třicet tisíc a pojišťovna mi prý dá hovno. Ty zasraný, kravský hovada by měl někdo z těch lesů vystřílet !!! Všude jich je jak hnoje a žádný užitek. Nechápu, proč je myslivci na podzim nepostříleli všechny. Hajzlové 30. ledna Mám hroznou depresi … 3. února Byl jsem v servise. Prý je hnutá náprava a je to na odpis. Svině parohatý 4. února Začalo hustě sněžit. 10. února Kašlu na to a až ty hnusný bílý sračky roztajou, stěhuju se zpátky do Klášterce. Nechápu, jak někdo normální může v těch zkurvených Vejprtech bydlet !!! PS: už vůbec necítím záda.

Pátek 9. prosince 2011 v 10:12® 1Mara
1Mara

stopař> To jó , jezdil jsem tam s kámošem k jednomu maníkovi nechával si u něj dělat preparaci zvěře :-)

Pátek 9. prosince 2011 v 10:05® 1Mara
1Mara

Mates(původní)> Jedno pozitivo mám :-D

12. září Nastěhovali jsme se do našeho nového domu ve Vejprtech. Jsem vážně hodně šťastný, hory jsou prostě nádherné a je tu krásně. Nemůžu se dočkat, až je uvidím celé pokryté sněhem. 14. října Nejkrásnější krajina na světě! Listí se zbarvilo všemi těmi krásnými odstíny žluté, hnědé, oranžové a červené barvy. Cestou z Chomutova sem viděl nádherný pár jelenů. Jsou to nádherná zvířata, asi nejkrásnější na světě. Asi přesně tady je skutečný ráj! Miluju Krušné hory. 2. listopadu Dušičky. Zanedlouho začnou oficiální lovy na jeleny a vysokou vůbec. Vůbec nechápu, jak někdo může tak krásná zvířata zabíjet. Doufám, že už brzo napadne sníh. Je tu tak nádherně … 2. prosince V noci napadl první sníh!!! Vstal jsem a z okna viděl, jak je všechno přikryté bílou přikrývkou. Je to tady jako na nejkrásnější pohlednici z hor. Vyšli jsme se ženou ven, vyhrabali přístupovou cestu k domu a potom jsme se koulovali jak malé děti (já jsem vyhrál). Pak přijel sněžný pluh a museli jsme znovu odhazovat sníh před vjezdem do dvora. Nádherná krajina. Miluji Vejprty. 8. ledna V noci znovu padal sníh a tak nám pluh zase nahrnul sníh do dvora. Na chvíli vysvitlo sluníčko. Je tu fakt krásně. 19. ledna Sníh padá už druhý den. Ráno jsem nemohl vyjet s autem a tak jsem ani nejel do práce. Je tu sice krásně, ale jsem už z toho odhazování sněhu trochu unavený. Znovu přijel ten pluh. 22. ledna Ty bílý sračky zase padaly celou noc. Už mám od lopaty ruce samý mozol a i záda už mě pěkně bolí. Ten parchant s pluhem se snad skrývá za rohem a čeká až odházím výjezd ze zahrady. Kurva jeden! 25. ledna … a zase ten zasraný sníh. Jestli se mi někdy dostane do ruky ten buzerant, co jezdí s pluhem, tak ho na fleku zabiju! Svině! 27. ledna V noci znovu sníh. Už tři dny jsem nevyšel z domu. Vylezu jen aby sem odházel sníh pokaždé, když přejede pluh. Je to k hovnu, protože stejně nikam nemůžu. Auto už dávno zapadalo hromadou sněhu a zmrzlo. V televizi říkali, že v noci napadne nových třicet centimetrů těch sraček. 28. ledna Předpověď jim moc nevyšla. Napadlo půl metru! Jestli to takhle bude pokračovat, neroztaje to ani do léta. Už i pluh zapadl a to kousek za naším barákem. Ten buzerant si přišel ke mě půjčit lopatu !!! Řekl jsem mu, že jsem jich zlomil už šest při odhazování těch hoven, co mi furt sere do výjezdu ze zahrady. Fakt nechybělo moc a rozbil jsem mu hlavu, kreténovi. 29. ledna Konečně jsem se dostal z domu. Jel jsem do města koupit si trochu toho jídla, nějaký noviny a tak. Když jsem se vracel, vběhnul mi do cesty jelen a já ho trefil. Škoda na autě je asi třicet tisíc a pojišťovna mi prý dá hovno. Ty zasraný, kravský hovada by měl někdo z těch lesů vystřílet !!! Všude jich je jak hnoje a žádný užitek. Nechápu, proč je myslivci na podzim nepostříleli všechny. Hajzlové 30. ledna Mám hroznou depresi … 3. února Byl jsem v servise. Prý je hnutá náprava a je to na odpis. Svině parohatý 4. února Začalo hustě sněžit. 10. února Kašlu na to a až ty hnusný bílý sračky roztajou, stěhuju se zpátky do Klášterce. Nechápu, jak někdo normální může v těch zkurvených Vejprtech bydlet !!! PS: už vůbec necítím záda.

Pátek 9. prosince 2011 v 9:53® 1Mara
1Mara

stopař> jj. Znám to od mých kamarádů co bydlí nademnou cca. asi 10 km. :-)