Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 7. října 2011 v 18:47® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
vladah> Nic ve zlém , ale jedna dobrá rada , než začneš používat slovo muškařina , je velice moc dobré si o ní něco napřed přečíst , dále muškařina není jen otom že vemu prut a budu házet mušky do vody pomocí laijny , je to úplně jinná rybařina a člověk jí musí napřed pochopit a trochu porozumět , mě baví osobně též , ale o sobě apsolutně nemůžu říct že jsem muškař , snad jen že si jdu trochu zkusit zaházet na vodu s muškou a to ještě si lichotím. Nemyslím to vůbec nějak zle , ale napřed se máš optat kluků které znáš a víš že muškaří , Piranha,ulpa,Hering,a další ty se hned začneš ptát a ještě na ptákoviny lidí , které vůbec neznáš to mě přijde trochu nesmyslné ,. To co bys potřeboval poradit , tak pro začátek ti bohatě stačí klucí co jsem ti sem napsal , a ještě jedna věc , k muškařině musíš mít nějakej vztah a přístup a né jako ho máš ty , když tě klucí pozvou zadarmo někam na bellybout a třeba i muškaření , tak se na ně vysereš a máš jen výmluvi , jako s Oldou když mu slíbýš že sním pujdeš na ryby a pak se ani neozveš . Neber si to nějak vezlém , každého soudruha věc . PS. je ti jasný že muškařina je i o penězích , není to jen prut,kolečko,šnůra,a nějaké koupené mouchy .
- Pátek 7. října 2011 v 15:32® 1Mara
olda> Ahoj pane , co pak jste provedli Vládíkovi , že stále se na MRKu v muškařině ptá na kraviny ? Jako třeba jaký uzel má použít na navázání muškařské šnůry s vlascem, a jestli někdo chodí muškařit z MRku v Ústí po Benešák a atd. Tak nějak mě utekla jeho pointa proč se ptá tam , když mže dopředu vědět že ho pošlou do věčných lovišť , přeci tady jsou taky klucí co tak nějakmuškařej a určo by mu poradili . Copa jste mu provedli ?
- Úterý 4. října 2011 ve 22:52® 1Mara
hering> Nejsem na něj wošklivej , to on na mě , a už mu rostou růžky , je třeba je zastřihnout dřív než budou jako betón
- Úterý 4. října 2011 ve 22:24® 1Mara
hering> Máš rozum ? Tolik ? nnnnnooooooo ani náhodou , ať utře nudli hajzl jeden nevychovanej
Tento příspěvek byl editován 4.10.2011 22:25:27 uživatelem 1Mara. - Úterý 4. října 2011 v 10:09® 1Mara
cormoran> Hajzle jeden nedobrej už aby byl ten čtvrtek a byl jsi z naší republiky fprdeli
- Pondělí 3. října 2011 v 16:21® 1Mara
cormoran> Jak hádat , to není o hádání , jestliže mám v něčem pravdu , tak se klído budu hádat až do krve
- Pondělí 3. října 2011 v 16:15® 1Mara
mannice> Tam máš taky nakreslený přímo jakej uzel máš sním vázat , každej uzel je jinej
- Pondělí 3. října 2011 v 8:29® 1Mara
cormoran> jj. máš pravdu , já čumněl ještě na jiné věci a spletl jsem to , tak se neposer wopičáku
- Pondělí 3. října 2011 v 8:19® 1Mara
cormoran> Sumec jak má být
No tuším že metr toho monovlasce mají na špulkách a odmotají ti kolik chceš , metr stojí tuším 3.30kč. Vypadá slibně , kdyby můj kamarád nebydlel tak daleko , tak bych mu poslal vzorek na odzkoušení a jeho pravé schopnosti , jestli opravdu je tak špičkový jak tvrděj
- Sobota 1. října 2011 ve 22:44® 1Mara
pipa> Ne , ale tady už nikdo nebyl , a už jdu hajat , ráno do práce , tak dobrou a nehanči , znáš se
- Sobota 1. října 2011 v 19:52® 1Mara
Jdu dělat večeři , pak se vám budu věnovat bando Ústecká
- Sobota 1. října 2011 v 19:51® 1Mara
filip111> drsňák to je , ale oproti vám masařkám je
- Sobota 1. října 2011 v 19:44® 1Mara
pipa>
- Sobota 1. října 2011 v 19:43® 1Mara
filip111> ty ty křiváků ?
- Sobota 1. října 2011 v 19:40® 1Mara
pipa> Tak a stebou jsem zkončil křiváku
- Sobota 1. října 2011 v 19:32® 1Mara
- Diskuze: Dámská jízda
Alivio> No kapr sic je ryba , ale je v těch vodách hlavně proto aby si ho lidi brali , ale do určité míry , né denně dva a více kůsů , ale asi máš pravdu vysvětlovat jim něco o jiných druhách ryb je tabu
- Sobota 1. října 2011 v 19:29® 1Mara
pipa> To si piš , všechno sežerou , Píra je zkurvil to je jasný
- Sobota 1. října 2011 v 19:29® 1Mara
Tommy> Vidíš jak do mě rejou kmechtí jedny nerudný ?
- Sobota 1. října 2011 v 19:28® 1Mara
Tommy> Na pikaču , musím se učit do autoškoly a nějak poslední dobou nejsou korunky , také politika stojí za howno , klucí který chytali a puštěli teď rabujou
, no
mě nechutná a tak nějak vůbec to všechno stojí za howno
- Sobota 1. října 2011 v 19:21® 1Mara
Tommy> Hoj