Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 25. září 2011 ve 21:17® 1Mara
1Mara

majkyss> Ty jó voe ? vždycky nemáš čas a nebo jedeš pryč :-)

Neděle 25. září 2011 ve 21:16® 1Mara
1Mara

rabbit> Neboj , však se zase u vody potkáme a to bude facek :-D

Neděle 25. září 2011 ve 21:05® 1Mara
1Mara

olda> No vidíš Olouši co jsi mu zpusobil :-D

Neděle 25. září 2011 ve 21:04® 1Mara
1Mara

rabbit> My co se známe a víme o sobě trocha více , si to můžeme na sebe dovolit :-P

Neděle 25. září 2011 ve 20:56® 1Mara
1Mara

olda> Z toho strach nemám , on to unese , a nato že je začátečník a chytá letos poprvé je mnohle lepší rybář , jak kdo koliv znás při našich začátcích :-)

Neděle 25. září 2011 ve 20:50® 1Mara
1Mara

olda> No konečně , já myslel že mě už tady nikdo nesundá :-))

Neděle 25. září 2011 ve 20:43® 1Mara
1Mara

majkyss> Neseeeeer voe :-> Píšou tam šetrná manipulace ?Píšou , tak jak ho držíž v pařátech a chodíš sním po břehu , je to šetrný ? A dost , já jen abys pro příště věděl , jsi dospělej a občanku taky máš :-)

Neděle 25. září 2011 ve 20:23® 1Mara
1Mara

majkyss> Tak sranda říkáš ? Tak si hlavně i přečti to co je psané tady , je to důležité a poučné , pak pochopíš o candošovi vše Je to hned pod základní tabulkou a má to charakter toho jako když vyhledáváš nějakou diskuzi na Chytej , takže přeji příjemné čtení :-)

Základní info Rozlišovací znaky Výskyt Biologie Stáří a růst Sportovní rybolov Foto Odkazy

Neděle 25. září 2011 ve 20:16® 1Mara
1Mara

majkyss> Měl by jsi aspoň něco počíst a né myslet furt na kraviny :-D

Tady něco pro tebe a čti pozorně :-)

http://www.chytej.cz/…ndat_obecny/

Neděle 25. září 2011 v 15:57® 1Mara
1Mara

olda> Váraz má v obličeji jako by se právě dobře vysral :-D Ale při ji mu to klukovi šikovnému , snaží se chytat cílenou rybu a už ho to i dost peněz stálo , teď už jen ta sladká odměna 79cm. :-)

Neděle 25. září 2011 v 15:55® 1Mara
1Mara

majkyss> Jinak na MRKu by tě za tuhle fotku ukamenovali :-))

Ale zase abys věděl , byl jsem dřív to samí , taky jsem si myslel že tím zbořím svět že jsem chytil candátka a fotil jsem ho , dneska to už nedělám , vím i proč . Jen abys neřekl že jsem ten nej :-)

Neděle 25. září 2011 v 15:48® 1Mara
1Mara

majkyss> MAJKYS ?????? !!!!!!!! :-O

Kuwa co to děláš s těmi candátkami ?

Uvědom si že candátek je fakt hodně náchylná ryba a nemusí to rozdejchat , i když odpluje od břehu , po dvou či tří minutách se může otočit na břicho ! Nechci tě nějak tady poučovat , ale chlape už jsem ti to psal né jednou , vyfoť tu rybu ve vodě , a nebo jak jí odháčkuješ nad vodou a hned pusť , takhle si jen představuji jak sní couráš po břehu a honíš flek kde bys nám dokázal že sic jsi rybář začátečník a chytáš , ale to hlavní jak nešetrně zacházíš s rybou , a máš to i v Rybářském řádu napsaáno voe :-)

Takže příště chci vidět maximálně odtebe jen hezkou fotku ryba těsně nad vodou a i třeba jak jí pouštíš :-)

Jinak ti přeju abys se ti tam konečně pověsil o něco větší , tak asi 79 cm. abys nebyl předemnou to dá rozum :-)

Sobota 24. září 2011 ve 20:56® 1Mara
1Mara

Piranha> Dobře mu tak .....

Sobota 24. září 2011 v 17:58® 1Mara
1Mara

vladah> No jsem na tebe zvědavej na co se vymluvíš ..... takovou šanci si necháš utéct z bellyoutu a ještě pstruhovka a ještě zadarmo, mohl jsi být o trochu chytřejší a hlavně zážitek . :-((

Sobota 24. září 2011 ve 13:28® 1Mara
1Mara

ULPA> Jen ho vemte sebou , prsačky má a jak velký :-)) Jinak Ládíku jeď a nebuď blbej , kdý se ti naskytne někdy taková šance ! :-)

Sobota 24. září 2011 ve 13:24® 1Mara
1Mara

Kubah> No jo no , sem to nepatří . To že toho kluka dali a dávaj dohromady z mých daní a atd. mě vůbec nevadí , klidně bych mu i něco poslal i když mám howno , ale tomu kryplovi bych dal jen sůl,vodu, chleba !!!!!!

Sobota 24. září 2011 ve 13:13® 1Mara
1Mara

osprey> JJ. předpokládal jsem to že se to smázne , vím že tosem nepatří , ale i tady je dosti lidí , aby si udělaly úsudek o tom jestli je všechno měřený stejným metrem a co chodí u nás v republice za skurvence co tohle vůbec dokážou člověku udělat , být to můj syn , ten hajzl černej za pět let by dostal kulku do hlavy !!!!!

Sobota 24. září 2011 ve 13:09® 1Mara
1Mara

Tak ranní okounovláčka za 19 kusů a vše plave dál :-)

Pátek 23. září 2011 ve 22:34® 1Mara
1Mara

Alov> Tak tak :-) Jdu do peří , ráno jedu na okyše , tak dobrou :-)

Pátek 23. září 2011 ve 22:27® 1Mara
1Mara

Alov> No mě to poslení dobou též nejde , mám letos akorád čtyři sumíky , jinak vše tak nějak nic moc :-)

Tento příspěvek byl editován 23.9.2011 22:28:15 uživatelem 1Mara.