Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 19. července 2011 ve 21:22® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
cormaxx> Jááááááááááá
- Úterý 19. července 2011 v 19:09® 1Mara
mannice> Co tím myslíš že jsem moc starej voe ?
- Pondělí 18. července 2011 v 19:40® 1Mara
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Kazan>
- Pondělí 18. července 2011 v 19:35® 1Mara
Piranha> Jdi já už lemtám
- Pondělí 18. července 2011 v 19:22® 1Mara
olda> No nepochopil jsem to , to nevíš že jsem jednoduchej ?
Dnes se tu oto přeli , tak jsem si myslel že mi to předhodíš jako já atakuji Manici
- Pondělí 18. července 2011 v 19:11® 1Mara
olda> Co stím má já společného ? Já chytám zásadně na živé rybičky
A tohle jsi měl vráti Manicovi a né mě
- Pondělí 18. července 2011 v 19:02® 1Mara
Piranha> Jinak s Ulpu se nemýlím , sám jsi napsal že jste se u vody bavili že až sem dá ty fota tak se poseru , nebo lžu ? Mám ti to vše najít ? !!!!! Kurva neser a trošku už normální , sám jsi udělal naschvál jako zrovna dneska se všema tvíma přízpěvkama , takže to uzavři a jeto , víš dobře že já když ustřelím , tak se omluvím , ale tys to neudělal dodnes a u nikoho .
- Pondělí 18. července 2011 v 18:59® 1Mara
Piranha> To je v pořádku ,přesně todle co jsi mě teď napsal mi napsal jeden kolega do osobky že takhle ty jednáš , nemýlil se jako i ostatní. Hale mě říkáš horká hlava , ale ty si meleš furt to své i když je to trošku odlyšné a oto mě šlo ,a už nejde , dělej si co chceš a foť se třeba i v glóbusu na občanku .
- Pondělí 18. července 2011 v 18:47® 1Mara
- Diskuze: Všeobecná diskuze
osprey> Neboj jsem s tebou , sic umím hovno , ale stoupnu si před tebe a budu tě bránit do roztrhání těla , a věř že to jim dá zabrat než se přez to moje sádlo dostanou
- Pondělí 18. července 2011 v 18:43® 1Mara
Piranha> No a osobního ? To buď v klidu , zase tolik mě nese…š
- Pondělí 18. července 2011 v 18:35® 1Mara
Piranha> Musím tě poopravit , fota sem dal Cormouš , a ráno na tom fleku byli rybáři, dá se říct že zrovna tenhle flek je dosti navštěvovanej ale lidi to tam moc neuměj , chytaj jako správný bobkaři , já si zachytal krásně . Jinak vedle je rybář kterej tam bude celej týden v kuse , atd. takže nemel krávoviny . Já ti vynadal sic kvůli fleku , ale hlavně že jsi o té fotce věděl a schválně si to Ulpu sem nechal hodit a ještě jsi z toho měl srandu jak budu vyvádět , takže nepřekrucuj pořád .
- Pondělí 18. července 2011 v 9:03® 1Mara
Filipe to jsou jen výmluvy , též píšu z mobilu
- Pondělí 18. července 2011 v 8:35® 1Mara
Tak já se k dnešním přízpěvkům přidám : manice vše plave dál
- Pondělí 18. července 2011 v 7:19® 1Mara
To jó to maš pravdu na wohři jezdí málo lidí.
Jinak dneska se mi zdálo o tom candošovi 100 +. Takže teď se jim začnu trochu věnovat.
- Neděle 17. července 2011 ve 23:21® 1Mara
mannice> No pro to
- Neděle 17. července 2011 ve 23:07® 1Mara
mannice> Co je stou Ohrí ?
- Neděle 17. července 2011 ve 23:06® 1Mara
Piranha> Píro ty buď rád že jsi rád , sic je mě do toho howno , ale o tvé práci ........ no to jsem nepatří ! radši smajlík .
- Neděle 17. července 2011 ve 23:03® 1Mara
cormoran> No tyhle fota pro srandu jsi sem házet neměl , je tam vidět odkuď jsou a to jsem nechtěl . Ale jinak kdo to tam nezná velice dobře , tak ví prd kde to na Ohři je . Jinak jeden kapřík se semnou ani nebavil a jel do koryta , asi poznal že bych ho chtěl pozvat na mejdlo k známejm , ale i tak to byla dobrá rybačka
- Neděle 17. července 2011 v 10:51® 1Mara
vladah> Co jé , ty nechodíš na ryby ?
- Neděle 17. července 2011 v 9:43® 1Mara
Piranha> Ano ta červená dodávka není moje a chytal tam úplně cizej chlap s dětmi , dále to co já vím nemám od lidí tady z chytej , to ty budeš muset v práci si dávat pozor na pusu z kým mluvíš a o čem , dále ty jsi včéra začal storry že jsem roztahlej po celým Labi , si vždycky začneš a pak se tu na náš účet baví 50000 lidí
No a na závěr to čím to začlo jen otázka kterou jsem ti položil " tvrdil jsi že nebudeš už vláčet "
No how domluvil jsem