Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 30. května 2011 ve 12:59® 1Mara
1Mara

BlueShark> :-D

Pondělí 30. května 2011 v 11:00® 1Mara
1Mara

To je divný , ještě v čéra jsem tu byl za kluka co neumí chytat a jen prudí a teď top ? Nóóó , tak jsem tedy povýšil :-)) Počkej na srazu , tam mě dáš odpustnýpivadohuby si piš :-))

Pondělí 30. května 2011 v 10:31® 1Mara
1Mara

osprey> jako 42 ? Nebo též 48cm. :-)

Pondělí 30. května 2011 v 10:16® 1Mara
1Mara

osprey> Tak jó , musím letos se dostat přez pade , jinak jsem babral :-))

Pondělí 30. května 2011 v 10:00® 1Mara
1Mara

Děkuji klucí :-)

Pondělí 30. května 2011 v 9:40® 1Mara
1Mara

Něco pro Fokse a Cormoše :-)

Jinak i pro ostatní že neumím chytat ryby .

majkys , fota dole jsou dnes taky z Běly , tři domorodcí , ale foceno přez polarky mobilem a ze 4–5 m. takže toho není moc vidět , zatím do tření nejdou , takže jestli dorazíš na sraz , tak ti je ukážu :-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img42742.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img42743.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img42744.jpg
Pondělí 30. května 2011 v 9:28® 1Mara
1Mara
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: neřeknu | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem dnes si šel pro kmotra s plavanou a rousnicema, vydařilose , jeden z mála :-) Rovných 48cm. Omluva za foto , dosti tvrdej terén,sám, foceno mobilem a spěch aby mohl náš severočeský okounofrajer plavat dál . Pochytáno ještě asi deset kousků od 25–35cm. ale to není podstatné , tenhle je můj zvednutý osobáček po 42dvojce :-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42734.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42735.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42736.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42737.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 29. května 2011 ve 13:23® 1Mara
    1Mara

Tommy> Tak to jsi asi jedinej :-D

Neděle 29. května 2011 ve 12:44® 1Mara
    1Mara

Piranha> jsi fakt magor , ze srazu tě vyškrt Patlal za to co jsi řekl a zato jak si se tam zachoval , už jsem ti to jednou psal , Kusny nejsou moje a já nejsem majitelem !!! Nehádám se stebou kvůli tomu skype ale kvůli fotkám kterýma mě ůmyslně prudíš a atd. Přestaň se vymlouvat na Ulpu že to sem dal on , sám si se tomu smál a čekal jsi až jak zareaguji !!

Sraz pořádá Manažerka a Patlal já jim jen v tom trochu pomáhám , takže do tohohle mě netahej !

To že stebou nekomunikuji je proto že jsi lhář a ty to víš dobře moc sám a víš i kvůli čemu , to jsme už tady řešili , tak to sem nepleť .

Neděle 29. května 2011 ve 12:02® 1Mara
    1Mara

olda> No není sám kdo chodí po našich nesvazovkách a tahá štiky na deset a více prutů a vše masí , a sám víš kdo to je :-((

Neděle 29. května 2011 v 6:14® 1Mara
    1Mara

Nechtěl jsem už jakkoliv reagovat , ale na ty vaše názory které mluví o úplně něčem jiném mě nenechají v klidu a proto se budu bránit ! Takže za 1 : Jak psal dole níže Piranha a sám se k tomu i přiznal , moc dobře věděl co jsem Ulpa dá za fota a byl jsi jasně vědom toho že já budu prskat a kór na místo u té bojky kam zase chodím na ryby já !Takže jasná provokace z jeho strany a mě zato chcete linčovat ? !!!! Je úplně fuk jestli mě to před pár lety ten úsek o 2km. ukázal , jde oto že to jsem dali úmyslně a moc dobře to věděli že budu na to reagovat agresivně a jen čekali co a jak ! Za . 2 : BS ty když něco čteš , tak si to laskavě čti pozorně a koukej o čem je řeč , než mě začneš napadat něčím jako je že já furt poučuju a propaluju !!!! V tomhle si teda ulítl , já nejsem ten kdo sem dává fota našich fleků !!!! A zato že se stupidně vymlouváš že jsi to tam nepoznal je jen zase to tvoje nic si nepřečíst a nekoukat a dělat z lidí vola !!! Piranha tohle neudělal poprvé a neprovařil flek jen mě , taky filipovi 111, Majkysovo atd. ale to je jiná kapitola , na tohle já seru . Jindy když na něj nadaváte , tak to jsem jako vrba , sami mu nic do očí a nebo tady na netu neřeknete , asi máte strach nebo có , ale na to já nehraju a seru na to , zkrátka on propálí flek a odsereto člověk co mu za to vynadá ? !!! Jste fak legrační , jen se tomu smějete a mě jste tím podrazily nohy , fajn , tak i kvám a narovinu , kašlu na vás a říkám Pípa měl pravdu v tom že jste vy Ústečáci banda křiváků a já sním souhlasím , ani za svím slovem si nestojíte ! Tohle se týká hlavně BS, Majkys,děláte si z toho prdel a nevidíte si ani na špičku nosu . Majkys kde jsme minule chytali ? Koukal jsi dobře , ještě jsem ti to říkal že bych byl nerad aby tohle Piranha propálil , a teď se tomu tlemíš a máš z toho prdel ? Zamyslet by jste se měli vy a tímto svámi končím tuhle debatu a společný jakýkoliv rybolov !

Tento příspěvek byl editován 29.5.2011 07:16:04 uživatelem 1Mara.
    Sobota 28. května 2011 v 15:17® 1Mara
    1Mara

BlueShark> Co to tu plácáš ? Tvůj flek je o kousek níže ! Proč tvrdíš že to tam neznáš ? Z fotky je to vidět , !!!!

Hale fakt jsem byl najivní že jsem si o vás myslel něco jiného , teď vím že jsem se zmýlil a to mě mrzí nejvíc !!!!!!

Sobota 28. května 2011 v 15:06® 1Mara
    1Mara

P.M.> Kašli na to , on za to nestojí ......

Sobota 28. května 2011 v 15:01® 1Mara
    1Mara

BlueShark> Ano on , na ukor Piranhy a nedělej zesebe debila , víš dobře očem sem se já bavil a mluvím !!!

Sobota 28. května 2011 ve 14:02® 1Mara
    1Mara

Ví te co všichní ? Polib te mě prdel a až mě budete brečet jakej Piranha je kokot , pošlu vás do řiti !

Sobota 28. května 2011 ve 12:04® 1Mara
    1Mara

Piranha> na tebe reagovat už nebudu , na lži to zkrátka nejde ..........

Tento příspěvek byl editován 28.5.2011 13:10:15 uživatelem 1Mara.
    Sobota 28. května 2011 v 11:16® 1Mara
    1Mara

Tommy> Dělal jsem někdy něco jiného ? :-))

Sobota 28. května 2011 v 11:15® 1Mara
    1Mara

majkyss> Na to raději reagovat nebudu , sám víš dobře očem se bavím .

Sobota 28. května 2011 v 10:34® 1Mara
    1Mara

Prutos> Hezkej šupi :-)

Sobota 28. května 2011 v 10:19® 1Mara
    1Mara

Piranha> Vyseru se akorát na tebe , tohle je přesně to , proč tě lidi nemusej , a né jen tady na Chytej ! Tobě když někdo něco ukáže , tak buď tam jezdíš masit , nebo to všechno proflákneš ! Jsem moc rád že jsme ti neukázali naše vody kam chodíme na ryby my ,to by to dopadlo , takhle to je ostašující příklad pro nás , proč tam nikoho nechceme vzít , aby to nedopadlo přesně jako stebou . Vím že klucí raději mlčí , holt já jsem jinej , ale to na tom nehraje roli že všichní o tobě mluví tak jak mluví a ty jsi toho jen důdazem jakej jsi trotl ! . Chtěl jsi mě tímhle jen nasrat a dal jsi to sem schválně abys měl pravdu , ale to jsi se zpletl , nejsem nasranej , ale je mi líto kluků co ti věří a za pár let jim podrazíš nohy jako všem ostatním , nehledě na pomluvy a jinné věci.Tohle je názornej příklad tvé ubohosti a tuposti a věř že jednou se ti to vymstí a u vody tě někdo kdo na ty místa chodí na ryby nakope do prdele ! Jinak jsi mě na háku dobře jsem tehdá udělal že jsem ti nevěřil jako ostatní . Ulpa je my hrozně moc líto že si se chytnul někoho jako je Davit Soukup , kterej je takovej jakej je . Doufám že tam na to mýsto začne jezdit co nejvíc masařek z Ústí a budou patřičně vše brát jako na pláži , už teď tam berou v době hájení tlouště a jeseny , to jen aby se Soukup jednou stím také setkal a začalo to hovno co má v hlavě fungovat . Už ani nemusíš reagovat , každej si o tobě udělá sám svůj úsudek . No ale nebyloby na škodu , aby ti to od srdce napsaly i lidi co si o tobě a tomhle myslí , abys věděl co jsi za pitomce .