Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 4. dubna 2011 ve 14:29® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
Patlaloš> Poptám se ti v hospodě
- Pondělí 4. dubna 2011 ve 14:29® 1Mara
Luda> Luďa , ve středu a čtvrtek mám šichty
- Pondělí 4. dubna 2011 v 9:17® 1Mara
Luda> Jo , a to ještě doma vařím,uklízím,meju okna a nádobí, luksuju,utírám prach, chodím na pivko a kulečník,a prudím na servru
- Pondělí 4. dubna 2011 v 9:08® 1Mara
Luda> Já jí mám taky , hulím vanilkovou zmrzlinu , borůvky,hrušky
Tento příspěvek byl editován 4.4.2011 09:11:14 uživatelem 1Mara. - Pondělí 4. dubna 2011 v 9:03® 1Mara
Luda> Žeby nástrahy velkoměsta ?
- Pondělí 4. dubna 2011 v 8:55® 1Mara
BlueShark> Je to bobkař který si až teď uvědomuje , že kormorán prý začíná být problém , a v neposlední řadě měl tolik otázek a názorů , že jsem valil oči . Nu ale valil jsem oči když mě zdělil jak dobře zná p. Dufka
Takhle prý on ryby nebere
- Pondělí 4. dubna 2011 v 8:53® 1Mara
foks01> No na jaře jsme je tahali též jednu za druhou , no a i lidi je brali a i kolikrát s třecí vyrážkou po pytlích .Jinak vysvětlení proč nejsou podrápaný od kormoušů sic nevím , zas tak chytrej nejsem
- Neděle 3. dubna 2011 ve 23:17® 1Mara
cormaxx> Ahoj , to by mě nenapadlo , že tření se říká mydlit
- Neděle 3. dubna 2011 ve 22:55® 1Mara
BlueShark> Ty voe , tvá odpověď ? nechápu , co mydlej Jeseni ?
- Neděle 3. dubna 2011 ve 22:54® 1Mara
BlueShark> Dnes jsem v práci četl ty vaše odpovědi v rybáři , četl to i rybář co je z Ústí páč to byl jeho časopis a na Labe chodí dosti dlouho , ale i ryby si bere . Docela jste mě překvapili těmi odpovědi , čekal jsem že toho , jako skoroprofíci ( aspoň já vás tak všechny beru ) napíšete mnohem více . Ale každého soudruha věc . Pán rybář se mě sice ptal na vaše odpovědi co , jak, kdo, proč , ale odpovědi jsem si nechal pro sebe , jen jsem mu řekl , že je to horší než si přečetl , a hlavně problém kormorán . No uznal vaše odpovědi a hodnotil to kladně , akorát že mu spousta věcí není známa a jasná ohledně proč hájení adoby lovu a atd. ( z jakého důvodu ) a tudíš , takový rybáři by mněli vědět toho více co se poslední roky děje , aby se nad sebou zamysleli a nebyli flegmatičtí , jako jsou dodnes .Jinak jsem rád , že aspoň se někdo v rybáři pro lidi vyjadřuje tak jak to vidí svíma očima , a né že člověk se tam jen dočte , kde co chytil, na co , recept jak rybu připravit, jakou nástrahu a rady jak vychytat co nejvíce ryb! Tohle mě docela v časopisech poslední dobou štve , jen rady jak a co nejvíc ryb chytit a sežrat
.
- Neděle 3. dubna 2011 ve 22:43® 1Mara
Káča> Kočce kratulace
- Neděle 3. dubna 2011 ve 22:42® 1Mara
Jinak jsem si všimnul , že poslední dobou tu vy na netu docela proflakujete vaše fleky , nevím , asi se mi to jen zdá ?
- Neděle 3. dubna 2011 ve 22:40® 1Mara
foks01> stahujou se z celého polabí od Děčína a možná že ještě z níže polabí ke tření , jinak pak celej rok jsou rozjetý po celém Labi
Tohle se děje v Ústí každej rok , počkej až se vytřou , bude jich tam opět jen pár .
- Pátek 1. dubna 2011 ve 22:25® 1Mara
hering> Taky jsi kamarád
- Pátek 1. dubna 2011 ve 22:14® 1Mara
BlueShark> Nic kašli na to .
- Pátek 1. dubna 2011 ve 22:11® 1Mara
BlueShark> Připadám ti rozčílenej ?
- Pátek 1. dubna 2011 ve 21:49® 1Mara
cormoran> Co to jako má být ? ty a Foksík ? Seru na bulvár , ale né na kamarády a oto mi jde !
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 22:08® 1Mara
No nic , kašle te na to . Dobrou .
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 22:07® 1Mara
BlueShark> No já jsem tu nic nepostřehl , a mám i osobku žééé
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 21:59® 1Mara
Hezky se o mě bavíte chlapcí , jen tak dál