Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 7. března 2011 ve 14:19® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
cormoran> Máš to tam
- Pondělí 7. března 2011 ve 12:44® 1Mara
BlueShark> Jsi holt vůůůůůl viď
Tento příspěvek byl editován 7.3.2011 11:45:08 uživatelem 1Mara., už jsem myslel že napíšeš že Mára hádá
- Pondělí 7. března 2011 v 10:05® 1Mara
BlueShark> Tak dík , strč si jí daleko a hluboko
- Pondělí 7. března 2011 v 10:00® 1Mara
BlueShark> Tak to né , já chci taky
- Pondělí 7. března 2011 v 7:55® 1Mara
- Diskuze: Dámská jízda
Tak co je to tady , nikdo nikde ? IV.TO.ŠIRDA jste na dovolený bo có ?
- Pondělí 7. března 2011 v 7:53® 1Mara
BlueShark> Hm já o voze ty o jiném zvířeti
- Neděle 6. března 2011 v 16:43® 1Mara
cormoran> Nemám čas , ale od příštího týdne to začne
Budu muset pár hochům ukázat že jsem rybář a né hovnochyt jako BS
- Neděle 6. března 2011 v 16:29® 1Mara
cormoran>
Tento příspěvek byl editován 6.3.2011 15:29:39 uživatelem 1Mara.Já chci taky .
- Neděle 6. března 2011 v 16:24® 1Mara
cormoran>
- Neděle 6. března 2011 v 16:09® 1Mara
cormoran> Co pá se děje ?
- Neděle 6. března 2011 ve 14:30® 1Mara
foks01> Už je to roztátí všude , nebo jen na jednom místě ?
Jinak příští týden se tam už taktéž těším
- Neděle 6. března 2011 ve 13:44® 1Mara
Manažerka> Díky ženo míru
Už stačí jen aby se někdo chopil to nějak dát dohromady jako leták, který upoutá jakéhokoliv rybáře a po přečtení se nad tím aspoň trocha zamyslí a dá si dohromady jadna + jedna že jsou dvě .Pevně věřím , že masařka zůstane masařkou a po přečtení to hodí klidně i do vody a né do koše , ale takových lidí bude jen hrstka , ostatní si z toho něco vemou k srdci a třeba si řeknou , budu brát jen kapra a ostatní druhy ryb budu pouštět , abych si taky ještě za pár let zychytal.
- Neděle 6. března 2011 ve 13:37® 1Mara
BlueShark> Tak se příště nesměj Vládíkovi jó hovnolapko
- Neděle 6. března 2011 ve 13:30® 1Mara
chosebaits> Když von mě hned nasere po ránu
- Neděle 6. března 2011 v 9:44® 1Mara
olda> Ty jsi vyrobil takovej krásnej slajdr ? Nó klobouk dolů
- Neděle 6. března 2011 v 9:17® 1Mara
Piranha> Jsem rád že jsme si rozuměli .
- Neděle 6. března 2011 v 9:10® 1Mara
Piranha> Právě proto já a ostatní tě nemusíme , koukni se jak jednáš , jen si hraješ na chytráka , všeználka a všeumílka a kafrat do všeho o čem nemáš ani páru !Neberu ti tvůj názor , ale vadí mě jak furt někoho napadáš že je blbec a atd. jdi do řiti a jeto. Jasný ? ! Kašli na mě , já na tebe , rozuměl jsi ? ! Ještě že není v Ústí takovejch mamlasů jako jsi ty více , to se raději odstěhovat do zahraničí !
ps. Ty jsi zatím pro žádnou vodu nic neudělal , jsi línej vandrák co má hubu plnou keců ! Ser na mě !!!!!!
Tento příspěvek byl editován 6.3.2011 08:11:34 uživatelem 1Mara. - Neděle 6. března 2011 v 8:58® 1Mara
Piranha> Tebe se nikdo na nic neptal , ty zatím meleš jen hovna a hovno jsi dokázal !
- Neděle 6. března 2011 v 8:42® 1Mara
- Diskuze: Diskuze s adminy
HaD> :-/ Tohle umím taky , ty máš samé nepozitivní věci co se týče mě , abych ti jedno
ještě nepřidal
- Neděle 6. března 2011 v 7:49® 1Mara
Ajejejejejejéééé co pá , že by mistr BS nechytil rybu ? Nedávno tu psal že vždycky nachytá
No tenkrát bylo tolik ryb , že se chytaly po celí rok
Né je to smutné , pár parem co se tam letos vytáhlo , tak 50 % jí dostalo kladívkem a zbytek lidi pustili. No jen tak jsem v noci přemešlel jak aspoň trochu přizpět ke stavu dnešní doby ohledně zarybnění na Laby v Ústí , třeba by hodně pomohlo vytisknout nějaký leták , kde by byl problém Labe , kormoráni.lidi a atd. natom napsaný , a vy všichní včetně nás co jsme z Ústeckého kraje , by jsme při každé docházce k vodě rozdali letáky rybářům. Jsem přesvědčen , že plno lidí nemá možnost se dostat na internet a vůbec nevědí co se odehrává za poslední roky s Labem kam chodíme všichní chytat. Netvrdím že by to fungovalo na 100 % , ale určitě by to otevřelo oči spoustě rybářů a začali by se otom u vody bavit a snad by našli též společnou cestu s námi , kde si mi vážíme vody a jeho bohatství . Tady jen otom se dohadujem , ale nikdo jsme ještě neudělali ani krok k zlepšení . Jen je otázka kdo by leták navrhnul a kdo by sehnal někoho kdo by nám je vytisknul. Já si myslím že vím o člověku který by mě stímhle možná pomohl to vytisknout a dát tomu nějakou tu fazónu, ale nejsem schopnej to já dát dohromady . Co si otom myslíte ?