Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 3. března 2011 v 19:31® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
vladah> Já už jsem v klidu , dnes cesta kolem Labe a napočítal jsem jen 10 ks. kormorán , takže je to pro mě jasný jak facka , že v Labi je už hovno
A BS a ti druzí mě můžou skočit na cara
- Čtvrtek 3. března 2011 v 19:26® 1Mara
vladah> A co jiného by jsi snima také dělal ?
- Středa 2. března 2011 ve 23:28® 1Mara
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaD> Funguje skvěle , dal jsem si čísla do sportky a hned mi našel i J. Vágnera
Tento příspěvek byl editován 2.3.2011 22:34:33 administrátorem osprey.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Středa 2. března 2011 ve 23:11® 1Mara
hering> No můj názor na EU je jasnej , něco jako tenkrát rusáci
- Středa 2. března 2011 ve 22:53® 1Mara
BlueShark> čti , ledy se začínaj u nás trošičku hýbat
http://www.mrk.cz/bleskovky.php?…
- Středa 2. března 2011 ve 22:50® 1Mara
BlueShark> No snad to je pravda a né nějaká kachna
- Středa 2. března 2011 ve 22:33® 1Mara
hering> Ahoj chlape , já jsem na FF. mluvil s jedním típkem co propagoval tuším nějaký časopisy a ten prý v tom bruselu byl a vše tam slyšel , aspoň mě to tak nějak říkal , to samé jsem slyšel od Ospreje , takže asi něco na tom pravdy bude
- Středa 2. března 2011 v 17:57® 1Mara
BlueShark>
- Středa 2. března 2011 v 0:36® 1Mara
- Diskuze: Dámská jízda
Mary> A potom ?
No to si necháme na sraz , abys věděla že nejsem takovej zvrhlík , jak si myslíš
- Pondělí 28. února 2011 ve 22:27® 1Mara
No a pro informaci , jsem se na FF. dozvěděl , že kormorána vyškrtla evropská únie z ochrany ptactva už před 14 dni a je povolen odstřel , ale záleží kdý to dojde i knám
- Pondělí 28. února 2011 ve 22:08® 1Mara
džigit> No já koupil horkovzdušnou skleněnou troubu , no zatím jsme v tom dělali jen kuře a můžu jen vřele doporučit , moc mi chutná a kůrka je zlatavá a křupavá
Mňamina
- Pondělí 28. února 2011 ve 21:40® 1Mara
džigit> Kecáš , jsi to připálil žéééé
- Pondělí 28. února 2011 ve 21:38® 1Mara
Tak holoto bídná !
Za stěhování moc velikej dík Ludovi a Cormoušovi máte u mne veliké +BS , jé jé , ty jsi už chytrej jak píra voe všechno znáš a všude nachytáš , asi ti začnu říkat pane mistře
- Pátek 25. února 2011 ve 21:08® 1Mara
BlueShark> Jede svámi ? A kdo všechno jede ? a v kolik ?
- Pátek 25. února 2011 ve 20:50® 1Mara
IVO> Asi se nedohodnem , sic tam jedu , jsme tři , ale zachvilku vypínám počítač a zítra se stěhuji a nevím vůbec jak a kdy a jestli
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 14:30® 1Mara
chosebaits> nedělej zesebe hlupáka , víš dobře o čem jsem tu psal , a ty petky jsi tam nech , když vaše rybářská stráž stojí za hovno tak můžete kjaždej rok uklízet tuny bordelu
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 14:13® 1Mara
chosebaits> Petka není to očem jsem já mluvil .-)
- Čtvrtek 24. února 2011 v 9:57® 1Mara
foks01>
- Čtvrtek 24. února 2011 v 0:35® 1Mara
No asi takhle , i kdyby to tady napsal prezident republiky že se to na Labi o 80% vše zhoršilo během několika let , tak vy co víte howno tak budete mlít tu svou , jaký jste machři . Můžeme v létě jestli bude čas udělat Chytejáckou akci , Celej den po tenkrát oblíbenejch flecích plný ryb ! No a uvidíme , jestli vy mistří rybolovu zachytáte
Vyberu deset top fleků kam jsem jezdil a dáme si to u vody , já jeden prut a vy co chcete , přesně vám ukáže kde byly ryby a jak se chytalo , upozorňuji že je to jen otom , zachytat si tak jako tenkrát a né najít někde poslední hejna ryb a hrát machra že umíte chytat frajírcí
Na toto téma už nebudu nijak reagovat , nemá to cenu , jen mě opravdu štve že tenkrát to nikdo nefotil a nezdokumentoval . By jste čumněli co se chytalo za ryby !
Jinak aby vás přešel humor , tak Cormouši , pro tebe dojedu v sobotu ve 8.30 min. A jinak kdo by chtěl si u mně hóódně šplhnout a neměl v sobotu dopoledne na hodku čas tak v devět dopoledne na odkazu co jsem to tu dával Luďovi. Každému platím benzín a něco na pivko , mělo by to být tak na hoďku maximálně na dvě .
- Středa 23. února 2011 v 9:22® 1Mara
co na to říct , mám vás rád
Hajzli intelektuální