Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 23. února 2011 v 0:18® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
mannice> Tadyzatěhle podmínek co se dějou posledních deset let je to fuk kolik ryb tam vysadíš , všechno se buď sežere , pojde,a nebo odplavý povodně
. Můj názor je že jsme jako rybáři zklamali a pozdě zbycha honíme
Asi tak nějak bych to řekl
- Středa 23. února 2011 v 0:10® 1Mara
mannice> Jsou , ale né v takovém množství , no ono je to asi takhle , jednu dobu , se shlukujou , viděl jsem jich spousty , je to dva roky spátky , a každej kdo je viděl tak dnes říká , v Labi je hrouzků tolik že to není ani normální , ale omyl ! to co tam bejváválo bylo o stokrá takovejch hejn větší , a to samé je s ploticema , na jaře se vytřou a sice zmizí , ale dříve jsme je tahali na hod úplně všude a jaký panečku . Je pravda že Labe jako takové má zatím ještě ty nějaké podmínky pro určité druhy ryb na vytření a brání se všemu zlému , ale už to nestíhá , ten tlak na vodu a ryby je neskutečně obrovskej a jak říkám , za pár let budeš rád že budeš mít vůbec drb na federu
- Úterý 22. února 2011 ve 23:57® 1Mara
mannice> Ale dle BS, Piranhy je v Labi ryb dost ! Jen je mi starší neumíme chytat !
- Úterý 22. února 2011 ve 23:54® 1Mara
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Cudla> No a bude hůř
bohužel , já už teď vím a myslím si že mám pravdu , že jsme hodně let zaspali a pozdě zbycha honíme
- Úterý 22. února 2011 ve 23:52® 1Mara
Chlapí moc díky , že jste v tomhle směru semnou a víte o čem mluvím , Piranha sice nic nepochopil , ale jak jsem psal , než abych koukal jak rychle mizí ryby na Labi a jakou rychlostí se vše mění a brakuje , tak raději ať to Labe je smradlaví jako tenkrát a je plné ryb
- Úterý 22. února 2011 ve 23:34® 1Mara
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Cudla> Tak tak , u nás už to též vyrabovali , jsem na letošek zvědavej , jestli něco bude vůbec vidět
- Úterý 22. února 2011 ve 23:20® 1Mara
Cudla> No ale oni tomu nevěří , tloušte jsme chytali 50+ běžně , mám nej 68cm. karasi okolo 50+ normálně , jeseni 40+,parma 50+a nebyla vzácnost 70,80 cm. boleni když jsem pod Locosicema viděl lovit , tak jsem málem upadl do vody , všechno okolo 90cm. a koukal jsi na ně jak to tam bez problémů proháněj přímo u břehu ,jak říkám oni vědí howno jakej je to pocit dorazit k vodě , vzít 6m. teleskop , vlasec co bylo 20–25tka a nebyl problém se záběrama . Chytalo se 4m. od břehu a chytalo se skoro všechny druhy ryb , já je chytal , oni né , a ještě se semnou budou dohadovat že neumím chytat ryby ? No zkrátka na rybačku to byly zlaté časy , co se už nikdy nevrátěj. !
- Úterý 22. února 2011 ve 22:36® 1Mara
majkyss> Už si plánuj dovču na sraz , bude pravděpodobně začátkem června
- Úterý 22. února 2011 ve 22:23® 1Mara
majkyss> On ti to snad někdo zakazuje ? Sem sním , Piranha mě nasral , tak já ho sprasím
Tento příspěvek byl editován 22.2.2011 21:23:53 uživatelem 1Mara.Jinak tě zdravím draku
- Úterý 22. února 2011 ve 22:05® 1Mara
Piranha> Hale až nachytáš co já a uděláš pro vody co já a budeš mít na nazor a správnej pohled na to , co se týče labe , tak pak mě můžeš zavazovat jen kaničky
- Úterý 22. února 2011 ve 21:53® 1Mara
Piranha> Táhni spát , a učse , jen ti to prospěje
- Úterý 22. února 2011 ve 21:51® 1Mara
Piranha> Je to dobře že je Labe čisčí a !! Ty jsi tupec
- Úterý 22. února 2011 ve 21:28® 1Mara
mannice> Rozepsal a jsem za tento názor schopnej i zabít
A první bude Píra , pujdu k němu do práce a všechno mu tam schodím na řepu aby se probral a konečně začal fyzicky makat a né mít v hlavě chujoviny - Úterý 22. února 2011 ve 21:27® 1Mara
Piranha> Né , to ty jsi tupec , jasně jsem psal že je to dobře že se Labe vyčistilo , ale rybám to moc neprospívá ! Ty jsi holt magor co si to opět vzal a vyložil po svém a ví howno jako jiní !
- Úterý 22. února 2011 ve 21:02® 1Mara
Piranha> Vy jste jako magoři ! Sprominutím . Když v labi plavali sračky a bordel a voda byla závadná , tak tam v tom bordelu se rybám dařilo ohodně více a lépe , než teď co se to vyčistilo . Je to dobře že je Labe čisčí a dá se tam i koupat , ale , ALE ,ALE a ještě jednou pro úplně blbý , ALE ......Víc rybářů, voda je čistá a ryby nemaj krití,kormorán, lidi začli šílet a vše brát pod plným ,vysadilo se plno sumců ,úprava břehůa ruznej částí trdlišť vodnímy bagry , ADT . Co víc chete slišet ! Naposled tady mezi vámi říkám na rovinu , zlatý osumdesátý a devadesátý léta , rybařina měla něco do sebe , a nemusel jsi mít nějakej posranej feder z návazcem 0,06mm. !!!!! Je vám to už jasný ?
Já tu klávesnici snad rozbiju jak do toho mlátím
Tam kde se ve špíně a sračkách třeli ryby a vařila se voda , dnes tam na jaře není ani potěr a ani vidět ryba ! není to , že člověk neumí chytat jasnýýýýý !!!
- Úterý 22. února 2011 ve 20:33® 1Mara
BlueShark> Jo a ještě toto , kdybys nebyl slepej a uměl se dívat kolem sebe , tak bys poznal o kolik se zmněnilo Labe během tří let ! Dej si to dohromady a připočti ještě takhle tři roky , a vyjdeti že budeš v Labi chytat howno !
- Úterý 22. února 2011 ve 20:27® 1Mara
Piranha> Jsi dlouho odemně nevyfasoval čočku có ? Máš štěstí že jsem zaneprázdněn a utahanej !
- Úterý 22. února 2011 ve 20:24® 1Mara
cormoran> Vše nej brácho a Foksíkovi též
Ostatní , ať si trhnou
- Úterý 22. února 2011 ve 20:23® 1Mara
BlueShark> Opravdu si myslíš že jsem úplně blbej a neumím chytat ryby ? ........ trochu se zamysli , jsi loni chytil s Hrochem párryb a je z tebe mistr ? Trochu rozumu honzíku než začneš sem vypouštět kraviny , které myslíš vážně . Jinak nic ve zlém
- Úterý 22. února 2011 v 0:12® 1Mara
hering> Ty už nemám , ale mám elektronickou cigaretu , a ta by ve Voku
bolela