Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 22. února 2011 v 0:06® 1Mara
1Mara

hering> Ahoj kémo , tak dnes po noční na byt a na pivko , teď jsi du konečně po 4 dnech lehnout , mladá už nadává že mám oči jako angorák :-)

Úterý 22. února 2011 v 0:03® 1Mara
1Mara

b.gun> Ahoj , no vidíš to jsem ani nevěděl , že to není púvodní druh :-(( , ale tenkrát to byla rybačka , kdykoliv jsme s tátou jeli , tak jsme si krásně zachytali , dnes bych to na férovku přirovnal k procentům asi takhle . O proti létům 1983–2000 co já pamatuji tak dnes je to o opravdových 80% méně ryb a bude hůř :-((

Úterý 22. února 2011 v 0:00® 1Mara
1Mara

olda> Co je to nerad bouchám ? Koukej jim to těm zvrhlíkům mladejm říct na plnou hubu ,jaké to bylo a jaké je to dnes . Máš pravdu že ostrá a padoustev byla vzácnost , ale jinak parma,karas,ka­pr,tloušť 50+,jeseni,trumenů nepočítaje ,lín,okoun,šti­ka,candoš, no zkrátka hafo,a o rybých druhách to nebylo , jen jsi nahodil na houpačku kolínko,kuku,žížalu a zachvilku jsi měl záběrů hafo a to se nekrmilo , možná jen trocha namočeného chleba a strouhanka , potěru všude kam jsi se kouknul , ryby veliký a atd. Dnes jste rádi za pár drbanců od pado.ostr.trocha cejn. a šmitec a tomu vy říkáte že v laby je plno ryb ? :-O
Vážení , kdo ty bejvalé doby nezažil ví prd co je to si jít zachytat na Labe ryby ! :-)

Pondělí 21. února 2011 ve 23:47® 1Mara
1Mara

HaD> Díky za uznání a ušetřenou námahu mu něco vysvětlovat :-)

Pondělí 21. února 2011 ve 23:44® 1Mara
1Mara

mannice> Odpověd přeci už znáš sám né :-)

Pondělí 21. února 2011 ve 13:51® 1Mara
1Mara

BlueShark> Hale koukni v kolik jsem si šel lehnout a to jsem ještě koukal na film o rybách , a proto že tady pořád řveš , tak jsem ani neusnul a teď se najedl a jdu dělat na byt , to tebe by kleplo :-P

Pondělí 21. února 2011 v 11:26® 1Mara
1Mara

BlueShark> To vidím , tady teda nezaválíš , jeď ty dobytkůůů :-P

Pondělí 21. února 2011 v 11:21® 1Mara
1Mara

BlueShark> ty asi moc práce nemáš , že tu furt oksiduješ cóó ? :-))

Pondělí 21. února 2011 v 11:08® 1Mara
1Mara

BlueShark> škubni si jó :-P

Pondělí 21. února 2011 v 10:06® 1Mara
1Mara

BlueShark> Někdy mě fakt přijde že nejsi normální , ale proto že tě znám , tak na ty tvé hloupí hádanky seru :-P

Pondělí 21. února 2011 v 10:03® 1Mara
1Mara

cormoran> No jen na čumendu a pokec né :-) Budou tam mít i ryby :-)

Pondělí 21. února 2011 v 9:44® 1Mara
1Mara

cormoran> No to je jasný , přijedu si pro tebe neboj ,pojedeš pak snámi na FF. ?

Pondělí 21. února 2011 v 9:20® 1Mara
1Mara

Táhněte do práce tupcí , mate zbytečně moc elánu :-P

Pondělí 21. února 2011 v 8:58® 1Mara
1Mara

Tak ještě jinak , ukážu vám deset míst , kde jsem jako kluk chytal na Labi s jednou udicí a 25tkou vlascem a nestíhal jsem sekat ! Dnes když si tam sednete , tak za hodinu nebudete mít ani záběr ! Tak že je to asi tak že ty ryby odpluli jinam ? !!! Mám to mockrát vyzkoušený a přestaňte mě fakt stímhle štvát , oba dva melete úplný kraviny !

Pondělí 21. února 2011 v 8:55® 1Mara
1Mara

Je to marný, je to marný, je to marný :-((

Pondělí 21. února 2011 v 8:54® 1Mara
1Mara
Diskuze: Muškaření

Šnek> Tady mám jednoho blešivce , sic už je starý a má tvrdé maso , ale snad jako imitace postačí :-))

foto/diskuze/muskareni/2011/th-img40917.jpg
Pondělí 21. února 2011 v 8:41® 1Mara
1Mara

Piranha> Meleš kraviny ! Doby kdy v Labi bylo mraky ryb ti si nepamatuješ !

Pondělí 21. února 2011 v 8:30® 1Mara
1Mara

BlueShark> Voe realita je jiná , určitě bys protáhnul ksicht , kdybys viděl kolik ryb tam doopravdy je a kolik jich tam před dvaceti lety bylo !

Jinak tě Jane zdravím ty rejpálku :-)

Tento příspěvek byl editován 21.2.2011 07:30:31 uživatelem 1Mara.
Pondělí 21. února 2011 v 8:19® 1Mara
1Mara

cormoran> Zatím nic , je to trochu problematické , ale to ti řeknu až dorazíš ke mě a popadneš ten hnusnej gauč a odneseš ho do druhého bytu :-))

Pondělí 21. února 2011 v 8:18® 1Mara
1Mara

HaD> Abych se přiznal , tak v čéra po druhé noční a ranním makáním na bytě jsem si chvilku udělal a trochu jsem tu opět brouzdal , pak jsem opět se podíval na Osprejův článek a reakcí lidí , no nestačil jsem se divit , co to snámi žije v téhle republice za lidi ,když jsem si to četl už po třetí , páááč jsem měl jen samé čtyřky ,tak jsem milému pánovi Milanu Buškovi napsal něco od plic a od srdce ,a tak jak mi huba narostla . No to co jsem napsal jsem si ještě asi desetkrát přečetl jestli by mě pán velkobožný vůbec pochopil očem zase mluvím já a jiní a jestli dle těch diplomů co má plnej kredenc by byl schopnej to vůbec číst . No nakonec jsem si vzal k srdci to co mě Chytej naučilo , a to je že někdy člověk zkrátka reagovat nemusí , pááááč to nemá cenu . Vy by jste se nasmáli , i když k smíchu to není , a pán , ten by mě odpověděl možná jen to , že já a dalších 5000000 lidí je na jeho odpověd pod jeho úroveň . :-)