Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 20. ledna 2011 v 10:05® 1Mara
1Mara

osprey> tu ostudu si nepřej vidět , já když se napiju , tak řádím jak čertova ruka :-)) , né , jestli to vijde , tak určo dorazíme , a pevně věřím že né sami , vemu sebou i pár lidí z Ústí pivo ;-)

Čtvrtek 20. ledna 2011 v 10:03® 1Mara
1Mara

foks01> To mě taky né :-))

Středa 19. ledna 2011 ve 23:43® 1Mara
1Mara

BlueShark> Jako ko…t ? jsi admin voe , měl bys jít příkladem , tak nebuď tak na sebe sprostej :-D

Středa 19. ledna 2011 ve 23:06® 1Mara
1Mara

foks01> Jo ono vysadit 60 ryb na rybníček o půl hektaru , a chodit na ně třikrát do měsíce dá rozum , když polovina je chycená a snědená a druhá popíchaná , ale tady se mluvilo o úctě k rybě jako takový ,dírkaření je věc druhá , nudit se celou zimu , tak to je todle lepší , to je fakt, ale člověk si musí uvědomit , co je pro lidi z netu dobrý , né milión ryb naflákanejch na ledě čtiřikrát v týdnu , ale fotka ryb kde ryba vypadá hezky a přírodně , neříkám , že já jsem něco jako bůch , ale rybu připláclou na stromě , se mi fakt nelíbý . S Pepíkem jsme si vyměnili názory a život jde dál :-)

Středa 19. ledna 2011 ve 22:53® 1Mara
1Mara

IV.TO.ŠIRDA> :-O Tak tohle je vrchol , já do vody nerad , to raději vám budu vyprávět pohádku na dobrou noc ! Do vody nééééé , a holky neposlouchej , plácaj nesmysli jsem urážlivej a rejpání nesnáším :-D

Středa 19. ledna 2011 ve 22:50® 1Mara
1Mara

Piranha> Nauč se psát , aspoň aby se to dalo číst :-P Fakt , tvé názory na videa mě občas překvapí , blbeček co šaškuje na pláži , co je na tom vtipného , Fakt nevím ..... :-p

Středa 19. ledna 2011 v 16:06® 1Mara
1Mara

cormoran> OK :-)

Středa 19. ledna 2011 v 15:34® 1Mara
1Mara

cormoran> V půl páté jsem u tebe , nabo mám ject na nádraží v půl ?

Středa 19. ledna 2011 v 15:27® 1Mara
1Mara

Piranha> Nó to zase bude bomba :-P

Středa 19. ledna 2011 v 15:25® 1Mara
1Mara

Patlaloš> Zrovna jsem byl na odchodu , když v tom jsem usnul , snad mi kucí nějaký prachy tam u vás ještě nechaj :-))

Středa 19. ledna 2011 v 15:24® 1Mara
1Mara

foks01> Byla řeč o madraci a penězích né ? :-)

Středa 19. ledna 2011 v 8:29® 1Mara
1Mara

cormoran> No já jedu k Manažerce raději už ráno , všichní jste v rachotě , tak jí to pod tou madrací pěkně provětrám :-))

Středa 19. ledna 2011 v 8:18® 1Mara
1Mara

cormoran> To není vůbec špatnej nápad :-)) Jinak dnes ti hodím k tobě ty papíry jó ? :-)

Středa 19. ledna 2011 v 8:01® 1Mara
1Mara

Vstávat bando líná a makat hadí , já na vás dřel celou noc ! :-))

Středa 19. ledna 2011 v 8:00® 1Mara
1Mara

PepikJosef> No nepochybuji otom že jsi rybář , ale připlácnout na strom rybu i za cenu že tam je nějaká houba ,mi přijde z mého hlediska hovadina a neúcta k rybě jako takové, můj názor . Dále k těm duhákům , a dírkaření jako takové , granuláci jak jim my říkáme , jsou ryby sic dobré ke konzumaci ale blbé na chytání , tu rybu chytneš dáse říct pokaždé , mi jim říkáme blbečci, ale věc názoru . Jinak zkus na dírkách chytit bílou rybu , nebo přemluvit kapra , to je už o něčem jiném , :-) samozřejmně , že je to pro odreagování v zimních měsících to nej , co asi se dá u nás v republice dělat , pak už jen čekat na jaro .Ale fakt se mi chce blejt , když ve Z lovu vidím dva měsíce jen výřady ryb válejicích se po ledě , přeci ta foka s rybou v ruce a živá má něco do sebe né ? :-) .

Středa 19. ledna 2011 v 7:45® 1Mara
1Mara

IV.TO.ŠIRDA> Zaco se mi omlouváš ? :-O To je přeci jasný , že sis do mě rýpla , a taky je to správný , aspoň ti to můžu vrátit :-D

Úterý 18. ledna 2011 v 16:54® 1Mara
1Mara

Manažerka> Zdravím kde se flákáš ? :-)

Úterý 18. ledna 2011 v 16:54® 1Mara
1Mara

Patlaloš> Myslíš toho puberťáka s těmi pupínky na držce ? :-)) Není to modrý žralok , :-))

Úterý 18. ledna 2011 v 9:09® 1Mara
1Mara

Brou :-P

Úterý 18. ledna 2011 v 9:08® 1Mara
1Mara

Piranha> Ty ? leda howno , ještě jsi nic v životě nedokázal , krom vostudy a dluhů , tak táhni makat denně šestnácky :-P