Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 24. listopadu 2010 v 11:59® 1Mara
1Mara

Dnešní ranní vláčka , zima , zero .

Úterý 23. listopadu 2010 ve 23:17® 1Mara
1Mara
:-O
Pondělí 22. listopadu 2010 ve 20:29® 1Mara
1Mara
:-O
Tento příspěvek byl editován 22.11.2010 19:33:33 uživatelem 1Mara.
Neděle 21. listopadu 2010 ve 22:59® 1Mara
1Mara

večer na candátech , vítr, zima, zero .

Neděle 21. listopadu 2010 ve 22:58® 1Mara
1Mara

No konečně to tu opět začíná žít , holky jen vařte , něco okoukám .-)

Neděle 21. listopadu 2010 v 10:59® 1Mara
1Mara

Byl jsem na rybách od sedmi rána , zima,zero.

Sobota 20. listopadu 2010 v 15:50® 1Mara
1Mara

monaster> No ještě jednou se ti omlouvám , jestli jsem se tě někdy nějak dotknul a nebo pomluvil a nebo jinak ublížil . Už tady nebudu s nikým nic řešit , aby náhodou sem neurazil ještě více lidí . :-) A to vím dobře o kterých lidech mluvím, který už na mě naštvaný jsou a ani mě nejsou schopný odepsat . Tak někdy naschle pánové a dámy .

Sobota 20. listopadu 2010 v 15:34® 1Mara
1Mara

Byl jsem dneska na rybách , chitil jsem jednoho okouna, byla zima. No snad jste si to takhle představovali .

Sobota 20. listopadu 2010 v 15:30® 1Mara
1Mara

olda> No může se všechno , dyk je to dizkuse né ? :-))

Sobota 20. listopadu 2010 v 15:28® 1Mara
1Mara

monaster> No to máš Pepíčku pravdu , tam byly pozvaný lidi od Patlala z Mrku , kteří pár lidí odsut z Chytej nemají v lásce a tudíš tam nebyl nikdo z chytej , ale to zval Patlal a né já , já jsem ti jen na rovinu řekl jak to je . Já jsem takovej magor co ti to řekl na rovinu a zato jsem zlej kamarád ? vlastně byl ? No nebudu to rozmazávat , vždy jsi byl pozvanej na CHytejáckej sraz a nikdy jsem tě nevynechal , a jesti jsem jak praví Piranha někde pomlouval tak promiň , ale o tom nic nevím a celou dobu jsem mněl za to že je to v pohodě . Jindy tady plkáte vy hovadiny a je to v pohodě , to že tady šiju do Píry , a co ? to chceš se bavit jen o rybách , tak prosím ukaž se jak se budeš zapojovat do diskuzí , pokuď já vím Pepíku , tak ty jsi sem přestal chodit už hodně dlouho , že nemáš čas a to se tu ještě nehádalo a nebo jen tak hrozně málo , ale teď mi přijde že vlastně ty sem nechodíš kvůli mě ? Tak fajn já jsem Piranhovi své napsal , on mě taky aby jste všichní věděli oco vlastně šlo a jde , Patlal se k tomu též vyjádřil , tak nevidím vtom problém . Nejsem na tebe naštvaný a sorry že jsem ti to stím minisrazíkem s klukama z Mrku vůbec řekl , to mě mrzí. Jen si ještě letm, vzpomínám že tam byl snad jen Pípa , páč ho patlal pozval , je to jeho pozemek a jeho rybník já do toho nemám co kecat , já jen jsem pro vás udělal co bylo v mých silách a to samí Manažerka a Patlal . Sami všichní víte co to obnáší a kolik je stím práce se o vás postarat :-) Jinak toť vše .

Sobota 20. listopadu 2010 v 9:44® 1Mara
1Mara

Jdu chytit nějakou rybu , abych sem dal nějaký to foto :-)

Sobota 20. listopadu 2010 v 9:29® 1Mara
1Mara

Dobré ráno Fšem :-)
Jinak jestli neumíte číst , tak jsem jasně napsal že už tady nebudu více zasírat tadytěma plkama , tak nechápu proč to najednou komentuje te :-) . O pár řádků níže jsem to jasně vysvětlil :-)

Pátek 19. listopadu 2010 v 17:30® 1Mara
1Mara

Piranha> No bylo by na čase to utnout , já sic k tobě mám vítku , a ty víš jakou , ale už to tu nebudu zasírat plkama o nás dvou. Všichní stejně vědí své :-) . Ať se ti pane Soukupe hodně daří :-)

Pátek 19. listopadu 2010 v 17:26® 1Mara
1Mara

Piranha> To seš přesně celej ty , hned do toho zatáhneš ostatní aby jsi v tom nebyl sám , to mu já říkám alibista :-P

Pátek 19. listopadu 2010 v 17:19® 1Mara
1Mara

Piranha> No mám pocit že jen tvoje , to že byl zvanej na sraz a nedorazil , bylo o něčem jiném , mně tvrdil že musí do práce a od jistejch lidí se mi doneslo že tys ho nakrmil nějakýma bludami a že sním pojedeš na fišky a aby na sraz nejezdil , každopádně je to fuk , je dospělej a jestli bude chtít za námi na sraz je vždy vítán jako všichni ostatní . To víš já jsem na rozdíl od tebe charakterní kamarád , já bych mu do piva nikdy červy nehodil a ještě se mu nesmál jako ty ! Tohle kamarád nedělá ! To by se mu na srazu nikdy nestalo si piš ! :-)

Tento příspěvek byl editován 19.11.2010 16:20:58 uživatelem 1Mara.
Pátek 19. listopadu 2010 v 17:15® 1Mara
1Mara

Piranha> Ty seš pytlík :-P

Pátek 19. listopadu 2010 v 17:13® 1Mara
1Mara

Piranha> No já mám ještě větší laťku neboj :-))

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img38973.jpg
Pátek 19. listopadu 2010 v 17:03® 1Mara
1Mara

Piranha> To je divný , že o tom nic nevím :-) , ale neboj s Pepíčkem si to vyříkám na rybách , vsaď se :-)

Pátek 19. listopadu 2010 ve 12:59® 1Mara
1Mara

Piranha> To je škoda , že už tam nebudeš nikdy pozvanej :-P Ale pevně věřím že se někdy polepšíš a budeš s námi hrát stejnou notu , asi tak třeba za 50 let :-))

Pátek 19. listopadu 2010 ve 12:51® 1Mara
1Mara

Piranha> Ty voe ty máš držku na spařený kuře a budeš pomlouvat Manažerky gulášek ? No ty si to vypiješ :-P