Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:31® 1Mara
1Mara

cormoran> Jak píše sus , vůbec na poštu nemusíš , po sedmi dnecvh ho automaticky pošlou zpět :-)

Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:30® 1Mara
1Mara

cormoran> Ahoj kémo , takže asi vím zkým jsi tam na něm byl , no jó no , aspoň ten dotyčný vidí že máme občas na něj pravdomluvný slova , klteré si on k srdci nebere :-(( Je to škoda , snad to sumík někde utrhne , a nebo v nejhorším případě , bude někde vyset a chcípne :-((

Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:27® 1Mara
1Mara

foks01> GRATULACE tvému malému , ale dobře vím že s velkým rybářských duchem a srdcem :-) Tak kdý nastupujem na kusny , dej dopředu vědět , dáme to dohromady . Co paní je doufám v pohodě a vše proběhlo v pořádku :-)

Středa 11. srpna 2010 v 16:02® 1Mara
1Mara

cormoran> 4ernoptáku , nechceš přestat už tady kecat ? :-P Jinak všechny zdravím hadi :-)

Středa 11. srpna 2010 v 0:09® 1Mara
1Mara

Šuli> Ty zmetku jeden , a Cormorán to samí !!!! 9-)

Úterý 10. srpna 2010 v 8:00® 1Mara
1Mara

cormoran> :-D On jí to dělá naschvál :-)) )

Pondělí 9. srpna 2010 v 16:56® 1Mara
1Mara

BlueShark> Za tu štiku bych se styděl masařko :-P

Pondělí 9. srpna 2010 v 16:26® 1Mara
1Mara

BlueShark> Zato že tys jich pochytal voe , to co jsi vytáhnul ty za rok , to jsem tam já dřív vytáhnul za den … a neser furt , zkrátka jsi ještě mladej kluk co howno pamatuje :-P

Pondělí 9. srpna 2010 v 16:06® 1Mara
1Mara
Diskuze: Sumcařina

chosebaits> čus kémo , prosím tě , nevíš o někom kdo by mě mohl zapujčit formu na jiglové hlavičky o gramáži 25,30,35 g ? Stačila by mě i jedna velikost , spolehlivě vrátím a nechám i nějaký všimný :-) To platí i pro ostatní , děkuji :-)

Pondělí 9. srpna 2010 v 15:36® 1Mara
1Mara

BlueShark> Ty voe ty vidíš někde pár ryb a hned je Labe plný 9-)

Pondělí 9. srpna 2010 v 15:17® 1Mara
1Mara

BlueShark> Ty už to nehul :-P Foksíno byly pruhovaný na másle ? :-)) ) jinak gratulačka :-)

Neděle 8. srpna 2010 ve 14:47® 1Mara
1Mara

Prasek_2007> čus kamaráde , koukej sem potom hodit nějaké ty fota ryb , ať se tu jen neplacají játra :-)

Neděle 8. srpna 2010 ve 14:46® 1Mara
1Mara

IVO> Tě zdravím mořský vlku :-)

Neděle 8. srpna 2010 ve 14:45® 1Mara
1Mara

mannice> To si nepřej , dopadnul bys jako minule :-D

Neděle 8. srpna 2010 ve 14:19® 1Mara
1Mara

pipa> celej ty :-D

Neděle 8. srpna 2010 ve 14:11® 1Mara
1Mara

Piranha> Tebe se to netýká a na rovinu jsem mu to vhospodě řekl že jsem se zapřisáhl že mu dám dělo , on na to že klidně , takže asi tak , a jinak ty tomu chlapovi nesaháž ani po kotníky , on je narozdíl odtebe rovnej chlap, nevymíšlísi ,a drží slovo, umí chytat ryby a držet jazyk za zuby , a nepropaluje fleky jako ty . A vůbec , řekljsi že na celí chytej sereš , tak to dodrž , anebo já zapomněl opět jen tvé keci . Toť zatím vše k tvé osobě , je mi líto že jsem se v tobě zpletl.

Neděle 8. srpna 2010 ve 13:59® 1Mara
1Mara

pipa> čus Pípane :-)

Neděle 8. srpna 2010 ve 13:58® 1Mara
1Mara

Nazdár držky :-D
Tak po včerejším oslavování a zapíjení kamarádovo svobody , jsem dostal jednu větu až jsem málem ztoho seděl na prdeli:-) No zkráceně , ke mě se sám a na férovku přisednul maník , ruce jako lopaty, vyšší o dvě hlavy.No a na rovinu se mi řekl hale Máro , já se ti omlouvám za to co jsem proti tobě na Chytej napsal a beru to vše zpět. Bylo to vše v mém zápalu vzteku když jsem se dozvěděl od nějakého rybáře u vody že podsekáváš úmyslně ryby a masíš a rabuješ vše co chytneš . Takže asi je vám jasný s kým jsem včéra trochu popil pivko , ano je to pan PM ale vše jsme si vysvětlili a dokonce jsem zjistil že je to můj vzdálenej kamarád přez dalšího kamaráda :-) No to jen aby jste to všicí tady věděli že PM je kluk co chytá, umí, vše bezpodmínečně pouští a bude mi ctí si sním občas zaject na ryby.

Sobota 7. srpna 2010 v 18:13® 1Mara
1Mara

pipa> Kolik je vody pod Benešákem ?

Sobota 7. srpna 2010 v 17:01® 1Mara
1Mara

BlueShark> Napíšu to na 10× ale có ?:-O Už to nehul voe :-P Jinak máš se ?