Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:31® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
cormoran> Jak píše sus , vůbec na poštu nemusíš , po sedmi dnecvh ho automaticky pošlou zpět
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:30® 1Mara
cormoran> Ahoj kémo , takže asi vím zkým jsi tam na něm byl , no jó no , aspoň ten dotyčný vidí že máme občas na něj pravdomluvný slova , klteré si on k srdci nebere
Je to škoda , snad to sumík někde utrhne , a nebo v nejhorším případě , bude někde vyset a chcípne
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:27® 1Mara
foks01> GRATULACE tvému malému , ale dobře vím že s velkým rybářských duchem a srdcem
Tak kdý nastupujem na kusny , dej dopředu vědět , dáme to dohromady . Co paní je doufám v pohodě a vše proběhlo v pořádku
- Středa 11. srpna 2010 v 16:02® 1Mara
cormoran> 4ernoptáku , nechceš přestat už tady kecat ?
Jinak všechny zdravím hadi
- Středa 11. srpna 2010 v 0:09® 1Mara
Šuli> Ty zmetku jeden , a Cormorán to samí !!!!
- Úterý 10. srpna 2010 v 8:00® 1Mara
cormoran>
On jí to dělá naschvál
)
- Pondělí 9. srpna 2010 v 16:56® 1Mara
BlueShark> Za tu štiku bych se styděl masařko
- Pondělí 9. srpna 2010 v 16:26® 1Mara
BlueShark> Zato že tys jich pochytal voe , to co jsi vytáhnul ty za rok , to jsem tam já dřív vytáhnul za den … a neser furt , zkrátka jsi ještě mladej kluk co howno pamatuje
- Pondělí 9. srpna 2010 v 16:06® 1Mara
- Diskuze: Sumcařina
chosebaits> čus kémo , prosím tě , nevíš o někom kdo by mě mohl zapujčit formu na jiglové hlavičky o gramáži 25,30,35 g ? Stačila by mě i jedna velikost , spolehlivě vrátím a nechám i nějaký všimný
To platí i pro ostatní , děkuji
- Pondělí 9. srpna 2010 v 15:36® 1Mara
BlueShark> Ty voe ty vidíš někde pár ryb a hned je Labe plný
- Pondělí 9. srpna 2010 v 15:17® 1Mara
BlueShark> Ty už to nehul
Foksíno byly pruhovaný na másle ?
) jinak gratulačka
- Neděle 8. srpna 2010 ve 14:47® 1Mara
Prasek_2007> čus kamaráde , koukej sem potom hodit nějaké ty fota ryb , ať se tu jen neplacají játra
- Neděle 8. srpna 2010 ve 14:46® 1Mara
IVO> Tě zdravím mořský vlku
- Neděle 8. srpna 2010 ve 14:45® 1Mara
mannice> To si nepřej , dopadnul bys jako minule
- Neděle 8. srpna 2010 ve 14:19® 1Mara
pipa> celej ty
- Neděle 8. srpna 2010 ve 14:11® 1Mara
Piranha> Tebe se to netýká a na rovinu jsem mu to vhospodě řekl že jsem se zapřisáhl že mu dám dělo , on na to že klidně , takže asi tak , a jinak ty tomu chlapovi nesaháž ani po kotníky , on je narozdíl odtebe rovnej chlap, nevymíšlísi ,a drží slovo, umí chytat ryby a držet jazyk za zuby , a nepropaluje fleky jako ty . A vůbec , řekljsi že na celí chytej sereš , tak to dodrž , anebo já zapomněl opět jen tvé keci . Toť zatím vše k tvé osobě , je mi líto že jsem se v tobě zpletl.
- Neděle 8. srpna 2010 ve 13:59® 1Mara
pipa> čus Pípane
- Neděle 8. srpna 2010 ve 13:58® 1Mara
Nazdár držky
Tak po včerejším oslavování a zapíjení kamarádovo svobody , jsem dostal jednu větu až jsem málem ztoho seděl na prdeliNo zkráceně , ke mě se sám a na férovku přisednul maník , ruce jako lopaty, vyšší o dvě hlavy.No a na rovinu se mi řekl hale Máro , já se ti omlouvám za to co jsem proti tobě na Chytej napsal a beru to vše zpět. Bylo to vše v mém zápalu vzteku když jsem se dozvěděl od nějakého rybáře u vody že podsekáváš úmyslně ryby a masíš a rabuješ vše co chytneš . Takže asi je vám jasný s kým jsem včéra trochu popil pivko , ano je to pan PM ale vše jsme si vysvětlili a dokonce jsem zjistil že je to můj vzdálenej kamarád přez dalšího kamaráda
No to jen aby jste to všicí tady věděli že PM je kluk co chytá, umí, vše bezpodmínečně pouští a bude mi ctí si sním občas zaject na ryby.
- Sobota 7. srpna 2010 v 18:13® 1Mara
pipa> Kolik je vody pod Benešákem ?
- Sobota 7. srpna 2010 v 17:01® 1Mara
BlueShark> Napíšu to na 10× ale có ?
Už to nehul voe
Jinak máš se ?