Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 17. května 2010 ve 12:52® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
IVO> No co já jsem slišel od lidí , který ten úsek mají na starosti , tak se jim ani nedivým že to znova zatrhli , je fakt že to udělali především kapraři, ale né všichní , ti co znám já, by tohle nikdy ani nedopustili , holt se v každé skupině najde blbec co to chamtivě skurvý všem a je mu to fuk , a teď bude remcat proč tam nemůže opět chytat ?
Debilové hadr. Na Nechrankás se bude moct , ale kde necháš auto ? sic je dobře že tam nemají vstup , ale od vody je to hrozná dálka , a nechávat dnešní době auto na pospás lidem kteří jsou hodně sociálně , nebo feťácky obdarovaní , se fakt nedá
- Pondělí 17. května 2010 ve 12:28® 1Mara
IVO> Tak tak
- Pondělí 17. května 2010 ve 12:19® 1Mara
cysy> Žrádla mají hafo , sej jim včéra dovezl pochoutku, a stejně se sežerou , čupky
- Pondělí 17. května 2010 v 11:55® 1Mara
- Diskuze: Pěst na oko
guli> Tak to jsi mě překvapil
, No určitě to předejte výš , a uvidíte . No a jinak bych sepsal na p. hospodáře hezkej papírek , a určitě bych zvažoval trestní oznámení za urášku na cti , nebo něco tak podobného . Jinak ti napíšu osobku
- Pondělí 17. května 2010 v 11:49® 1Mara
- Diskuze: Dámská jízda
IV.TO.ŠIRDA> Ahoj děvčata, Ivo a jak to vypadá tak asi i jediná sem budeš pravidelně psát , když tak na to kouknu
Holky asi nemají tolika času se pochlubit , jestli byli někde u vody a zachytali si , vyjímka jsou děvčata co jsou v práci žé
Jinak gratulace k kapříkovi
.
- Pondělí 17. května 2010 v 11:42® 1Mara
Jinak už mám jen dvě štičky , jedna už si druhou vozí v hubě
Tento příspěvek byl editován 17.5.2010 11:45:32 uživatelem 1Mara. - Pondělí 17. května 2010 v 11:42® 1Mara
Piranha> Kolikrát si loni byl u vody na Labku přez noc ? že jsi slišel tolika bordelu a atd. ? Co já vím tak ani jedenou a tady to říkáš jako kdyby jsi tam byl denně , možná jednou , ale víckrát né , tak zase nekecej jó ?
a jinak to že tam byl neskutečnej brajgl na devítce je pravda , mám to od rybářů co tam chtěli ject , ale po tom co tam viděli že lidi z jinejch MO tam předváděli se nadá ani pochopit. No jó nó jinej kraj tak hurá serem na to bordel budou uklízet oni
, a takhle je to v naší republice sevším , co je zakázáno je i chráněno , jinak lidi jsou prasata a sami si to kurvěj , a mě to třeba též sere že nemohu na 24.h. na sumce , je jich tam hafo a přez den se jen tak nevychytaj , takže opět ubude bílé ryby
. Jinak pro BS jak píše Chose . ryby v noci klid maj stejnej jako ve dne , krom toho co tam lidi ve dne předváděj z člunama,a jiným bordelem , v noci žerou ti velký ryb , nevidím v tom důvod proč je nechytat .
- Sobota 15. května 2010 v 19:16® 1Mara
Tommy> No vidíš a pak že umíš howno
- Sobota 15. května 2010 v 15:46® 1Mara
lucioperce69> Tak ty mně nepřastaneš dráždit ?
jsou pěknoučký gratulačka , a dělěj info odkuď jsou !
)
- Sobota 15. května 2010 v 15:45® 1Mara
BlueShark> Dostaneš bodlo , já ti dám kmín voe
)
- Sobota 15. května 2010 v 11:56® 1Mara
- Diskuze: Pěst na oko
guli> Tak povídej , jak otec dopadl ?
- Sobota 15. května 2010 v 11:55® 1Mara
Tak co vy chamrať líná , jste na fiškách ?
)
- Sobota 15. května 2010 v 11:51® 1Mara
filip111> Nejsou a už ani nebudou
)
- Čtvrtek 13. května 2010 ve 23:07® 1Mara
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> No ty si my ale masařka , kapříka se ti zachtělo ? taková hodná a úživná ryba
)
- Čtvrtek 13. května 2010 ve 22:59® 1Mara
Piranha> Ty vado tobě dát horního kníra tak se Áda jak vyšitej
)
- Čtvrtek 13. května 2010 v 17:31® 1Mara
Piranha> Na rovinu , v Litvínově tolik cig. není , je tam na ně dost draho , máš milné informace , něco jiného je Janov , ale Litvínov je bílá lílie oproti Ústí a Trmicím
Zase výš howno
)
- Čtvrtek 13. května 2010 v 17:18® 1Mara
Piranha> No ono to u vás v Trmicích není o nic lepší voe
), tam je Litvínov na tom hódně dobře
- Čtvrtek 13. května 2010 v 17:14® 1Mara
BlueShark> A to jen asi možná , pááááč od vás z Ústí se žene nějaký hnus podobě mraku
- Čtvrtek 13. května 2010 v 16:53® 1Mara
- Diskuze: Všeobecná diskuze
BlueShark> Táááhni na Ústí
- Čtvrtek 13. května 2010 v 16:51® 1Mara
LojzaRybka> OS.