Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 11. května 2010 ve 13:38® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
Piranha> No a otom mluvím , né abyjste vy skládali se penízkami , ale tlačit na ně, přidat ruku k dílu,a vypomáhat jak jen to jde , a neříkej že by se nenašlo 20 lidí z ´´Ustí co by se začalo takhle starat a pomáhat
- Úterý 11. května 2010 ve 13:33® 1Mara
- Diskuze: Pěst na oko
Mates(původní)> Ty ses nikdy nespletl viď ? a asi seš takovej dobrák že si hned přistoupil sás sobě na nejvišší trest , za nechtěnný omyl . Kurňa Guli psal že se jeho starý skoro 70letý otec spletl páááč nikdy v životě Hlavatku doopravdy neviděl , jen na papíru tak prostě v tom já vůbec veliký problém nevidím . Zkrátka ona tam nemá co dělat , a když už tam teda žila tak holt se stal omyl a už jí do vody zpátky nikdo nevrátí . A to že pár závistivců chtějí z toho udělat nekonečnou aféru ohromných rozmněrů svědčí jen o jejich nenažranosti . Tak to vidím já . Jejich hospodář si mohl Guliho tátu pozvat , potrestat , a bylo by po šumu . A nemusí se oto zajímak kraj a atd. Jak jsem už níže psal , Kdyby si Guliho otec splete proudníka s jesenem , tak se tomu všichni jen zasmějí a bylo by po nějakým zbytečným triátru a věřím že ani noty by mu nikdo za to nesebral .
- Úterý 11. května 2010 ve 13:18® 1Mara
Piranha> Já to myslel ve vaší organizaci , udělat u vás partu kluků kteří by se starali o rybochovné rybníky , a jestli je nemáte tak prosadit to třeba na schůzi aby se zřídili a podobné věci , to že obejdeš jeden rybník s pytlem bordelu nic reálného pro vaše vody neřeší , teda v uvozovkách
A už končim mé nekonečné moudra páááč stejně víte houby co jsem tím Labem myslel
- Úterý 11. května 2010 ve 13:15® 1Mara
Šuli> Ale dělal ostudu a dluhy
)
- Úterý 11. května 2010 v 11:29® 1Mara
Piranha> Nech to být , nevým jak u vás to chodí , ale u nás pro ty vody musíš něco dělat a to třeba né jenom uklidem , ale to je na dlouho a až někdy u vody
- Úterý 11. května 2010 v 10:23® 1Mara
Šuli> No samozřejmně nesmí se to ztou prací zase přehánět
- Úterý 11. května 2010 v 10:22® 1Mara
cormoran> Jdu svámi na štičku
- Úterý 11. května 2010 v 9:59® 1Mara
cormoran> Péťo taky jsi mohl číst že jsem tam napsal že to jsou keci
), Moc dobře vým že je to stavba a že tam tudíš nemáš co dělat , ale když už bych tam šel a někdo by mně hodil vercajk do vody , šel bych přez mrtvoli , a trochu bych jim tam zatopil , a neserte nebo tam pojedu a budu tam snima pracovat
)
- Úterý 11. května 2010 v 9:57® 1Mara
cysy> Neboj ruce mám zdravý , a nabýt hubu si jen tak nenechám , a už vůbec né od nějakého ukáčka
- Úterý 11. května 2010 v 9:56® 1Mara
Piranha> Co si udělal pro to aby vaše svazovky vypadali jinak ?
- Úterý 11. května 2010 v 9:55® 1Mara
BlueShark> Rada jdi na
, ryby na Labku nejsou
- Úterý 11. května 2010 v 0:11® 1Mara
- Diskuze: Pěst na oko
guli> No přeci KUkuřice né
)
- Úterý 11. května 2010 v 0:03® 1Mara
Piranha> Bych použil svůj diktátorský chvat a bys koukal jak by lítali do vody
Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 00:05:15 uživatelem 1Mara.Kurva to jsou blbý keci
)
- Úterý 11. května 2010 v 0:02® 1Mara
BlueShark> Ale je fakt že jsem tam jak jsem byl řekl tomu jejich stavbyvedoucímu že jsou to prasata a že všechen bordel házejí do vody , ale stejně si z toho howno dělal
- Pondělí 10. května 2010 ve 23:59® 1Mara
Piranha> Vemu tě sebou a předhodím tě jim jako snídani
)
- Pondělí 10. května 2010 ve 23:59® 1Mara
mannice> Nó asi 140m. 18tky
- Pondělí 10. května 2010 ve 23:57® 1Mara
- Diskuze: Diskuze s adminy
Proč mi nikdo neodpoví na otázku Sobota 8. května v 9: 15 ® 1Mara ?
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 23:57:58 uživatelem 1Mara. - Pondělí 10. května 2010 ve 23:54® 1Mara
mannice> No to se mi stalo , je to tak 4–5 let zpátky , za jedno ráno vytočený dvě cívky od catany 1000. Kapři neměli soucit, v devět ráno jsem jel do prodejny pro novej vlasec a už jsem ten den chytl howno
- Pondělí 10. května 2010 ve 23:51® 1Mara
Manažerka> to samé co Shulínek budulínek jasný
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 23:52:06 uživatelem 1Mara.)
- Pondělí 10. května 2010 ve 23:49® 1Mara
A zítra jedu na soutok , bude se rozdávat