Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 10. května 2010 ve 23:48® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
mannice> Gratulace
a kapr bych neřekl že to byl , ten by jel furt , spíš bych se přikláněl k parmě , stojí v proudu a cpe se za šutry
- Pondělí 10. května 2010 ve 23:47® 1Mara
BlueShark> Ryby tam nejsou , a když tak hodně málo jasný !
)
- Pondělí 10. května 2010 ve 23:47® 1Mara
BlueShark> a stejně chytáš jen těch pár chudáků co tam zůstalo . Tak a mášto
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 23:52:58 uživatelem 1Mara. - Pondělí 10. května 2010 ve 23:47® 1Mara
Šuli> Háááájzle !
)
- Pondělí 10. května 2010 v 19:33® 1Mara
BlueShark> Ale já se bavým o rybách a né rybě , ty tady vyjmenuješ ryby které jsi chytil za skoro celí rok , tyhle ryby se na Labi chytali denně a to v neskutečných množství , tak to už sakra pochop že jsme si mi všichní a tou dobou a zákonami tu vodu zničili a né ochránili ! Prostě dřív by jsi skoro na dva pruty nestíhal chytat , dnes tam sedíš Vladach celej pitomej den a máš jednoho ušmrdlanýho násaďáka , Končim , ještě že mi zbyli vzpomínky
- Pondělí 10. května 2010 v 19:11® 1Mara
BlueShark> Stále se bavýš jen o tloušť,jesen,plotice. Co Parma , kdý jsi naposled chytl ? co velkej okoun okolo 30–35cm. ,lín 40cm, To byly ryby které si chytal v proudě od rána do večera , a nemusel si mít drahý prut a slabý vlasec , prostě plácáš kraviny , na Laby ryb ubylo oproti osumdesátejm letům o 80% a jestli mi chceš říct že před třemi roky to bylo s rybami stejný jako je to teď , tak jsi u mě výš co ? …
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 19:13:05 uživatelem 1Mara.A vůbe konec debaty , by tě trefilo kdyby jsi v osumdesátce šel chytat na dva federy , ani by jsi nestačil dávat nástrahu
- Pondělí 10. května 2010 v 18:57® 1Mara
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1> Jsi nikdy neviděl pořádnou rousnici , a nataženou ?
)
- Pondělí 10. května 2010 v 18:55® 1Mara
BlueShark> A nebav se jen o tlouštích , těch dříve jsi nachytal plný pytle a větších než jsou tam teď.Vzal jsi žížalu a v podvečer jsi si šel sednout skoro kamkoliv a nestačil by ses divit kolik ryb se nachytalo a jaký , a né dneska lítal půl km. po Labku a uhonit dva tlouště, jak říkám v osumdesátých letech co já pamatuji to bylo nejlepší
- Pondělí 10. května 2010 v 18:51® 1Mara
BlueShark> Honzíku to je přesně váš názor mladejch
a potěr jsem mněl na mysli loňskej výš , letošní to ještě asi nestihne
- Pondělí 10. května 2010 v 18:14® 1Mara
cormoran> Vým že si myslíte něco jiného o Laby , ale sami jste se mohli přesvědčit , jak hodně a rychle se Labe změnilo během tří let
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 18:15:27 uživatelem 1Mara.a tam kde jste loni chytali to co zbylo , letos máte problémi
a za tři roky si povýme , jak to bude kousat na Labku neboj , jen musejí lidi konečně už otevřít oči , a přstat být nenažraný a nepoctivý
- Pondělí 10. května 2010 v 18:12® 1Mara
vladah> To si nedovedeš představit , jak to tenkrát bralo , na hod a do 30 sek. hned záběr
to byla paráda , ještě teď si vzpomenu jak jsem na soutoku Běla Labe tahal rybu za rybou a taky tam odsuď se jich bralo hodně , parmy , jeseni a skrátka vše
- Pondělí 10. května 2010 v 18:09® 1Mara
Oldo kuňa nemá ten tvůj počítač náhodou dlohou nemoc ?
- Pondělí 10. května 2010 v 18:06® 1Mara
vladah> Už přestali brát domu , už hovno chytaj a jen teď s prázdnejma vezírkami ťukaj o břehy , a jinak dobře jim tak , každej jim to říkal ať to tam nerabují , ale né , vždy jsem slíchával , tady je ryb jako sraček, Labe je plný ryb, Labe se nikdy nemůže vychytat , a teď " teď řvou že kormoráni vše vyžrali , howno, můj názor je že když si donedávna viděl blby co denně nesli domů přecpanej vezírek ryb a to bylo vždy hodně přez 7 kg. néli dvakrát tolik a byly tam denně tak se nemůžou divit že je tam howno.
A fakt mě hodně zarazilo že ani potěr tam není zkrátka úplně je to v řiti ale to každý uzná až bude pozdě , a můj názor je že Labe jako takový je už z 80% vyžraný a z toho se nezpamatuje
(
- Pondělí 10. května 2010 v 17:56® 1Mara
vladah>
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 17:57:56 uživatelem 1Mara.kam to mládí spěje
prý bude líp
. Chlapče ty krásné doby kdy ryb v řekách bylo jako smetí jsou nenávratně pryč
a bude hůůůůř na to vem jed , je treba sa odjebať na jinů planetu
- Pondělí 10. května 2010 v 17:50® 1Mara
- Diskuze: Pěst na oko
Guli> Děkuji, držím palce , ať to tátovi neosolí, na to jsou tu jiní s většíma prohřeškama
- Pondělí 10. května 2010 v 17:49® 1Mara
vladah> Když jsi byl ještě v peřince , na Labku na pláži jsem neměl problém na jednu udici nachytat mraky krásných velkých ryb , a bylo fuk jesti bylo jaro,zima,déšt , sucho , teď tam je jen pár cejnků kapříků,tlouštů a atd. příští rok tam už bude uplný howno .
- Pondělí 10. května 2010 v 17:41® 1Mara
vladah> A odkaď si myslíš že jedu ? V Labi je howno , vše jste sežrali a zbytek kormoráni
. Tam kde před deseti a více lety sem chytal na jednu udici a nestíhal , a mohl si vybýrat jaký druh budu chytat , tak tam už není ani potěr , ani ty přiblblý malí boleni
.
- Pondělí 10. května 2010 v 17:39® 1Mara
- Diskuze: Pěst na oko
Guli> Hlavně nezapomeň sem napsat , co tátovi nandali za polívku
- Pondělí 10. května 2010 v 17:36® 1Mara
mannice> Línek měl okolo 37cm. ale byl nažranej pulcema k prasknutí
. Jinak k tvým závodům , máš se napřed poradit než jedeš na neznámou vodu . Jestli bude v týdnu hezky tak tam zajedu a pošlu ti fota jak se tam chytá
)
- Pondělí 10. května 2010 v 17:34® 1Mara
cormoran> Už je mrtvej !!!
)