Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 19. dubna 2010 v 15:41® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad Labem
Seru na vás na všecky , raději budu chodit na ryby
) dnes muškařina a lapeno cca. 50ks.
- Pondělí 19. dubna 2010 v 8:54® 1Mara
Jinak teď mi psal osobku P.M.
Info,co jsem o tobě dostal (a má na svědomí mou reakci na tebe)bylo lživé…Tímto se ti omlouvám i když už je asi pozdě. Jen vím,že nejsi takový,za jakého jsem tě považoval.Dál bych to už nepitval…
Mýlíš se ! jak jsem psal bůch odpouští já ne !
- Pondělí 19. dubna 2010 ve 2:05® 1Mara
- Diskuze: Ústí nad LabemUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pondělí 19. dubna 2010 ve 2:01® 1Mara
Pro P.M. Tady je první z Heřmanu
- Pondělí 19. dubna 2010 v 1:49® 1Mara
P.M.> No to je velice dobře že mě znáš osobně , to teda na mě musíš být ale fakt hóóódně naštvaný , že já umím a ty né , když jak tvrdíš že jedna paní povýdala !!To že jsem chytil na Heřmanu tolstoje na vláčku , není nic divnýho Celkem za loňskej rok byli dva jeden na Heřmanu 107cm. a druhej v Duchcově a byl větší 117 cm. , a trojhááák ? ??? ten používám jen na sumáry z klukama na Labku , ale co ,nebudu předbýhat , mám k tvé osobě výce věcí tak hezky po pořádku ať se někam dostanem .Takže jak to začalo : ( to je i pro admina BS aby věděl co se mu tady na Ústí píše , když nemá ani páru, kdo mu tady na ústí před několika týdny napadl kamarády ).
Začalo to formou mého psaní na Muróna , že si Chytej a naší dizkuzi Ústí spletl se stránkami líbýmse ti. Nějaký to tvé vyjádření robertek neberu ani v podtaz, protože on Manažerku nezná a ani nejsou kamarádi ,ani přátelé a to že se tady pokoušel do ní navážet , prostě jsem se jí zastal a udělám to kdykoliv !!!! jako každýho tady na Ústí koho osobně znám a vým jaký je !!! a už se mu k té dané situaci vyjádřila a né jednou ! Já jsem ten den sní otom mluvil že jeho vystupování na Ústí je k její osobě nevhodné a nejsem sám toho to názoru , takže proto jsem mu to napsal jak mě huba narostla a tak aby to pochopil že to není legrace a myslel jsem to úplně vážně .! Jeho reakci jsem čekal a taky bych si to sním po osobce vysvětlil a vým na 100 % že by chom našli společnou mluvu, ale nebýt tebe a tvé hloupé reakce, načemž si on hned přidal polínko na mou češtinu a článek který ( to vysvětlím níže )a ještě ktomu mě nazýváš diktátorem ?
no to asi jóóó , všichni mě úplně poslouchaj
. No dále k tvé osobě , ty se tady oháníš jaký já jsem masař a jaký dělám prasárny u vody ? Znáš mě vůbec ? výš aspoň co já pro naše vody, ryby vše dělám ? no jestli mě opravdu aspoň trochu znáš , tak bys měl vědět že za rok a to tu píši už po několikáté jsem si od vody odnesl asi tři candáty a dva kapry toť vše . Na druhou stranu jsem chytl hodně ryb a vše vráceno , a ryby nejím !!!!! No dál bych ti chtěl vysvětlit to že se teda tady na naší dizkuzi oháníš Heřmanem a okolníma vodama ,což teda znamená že to tu znáš a výš o co gou , a tak trochu jsi asi slídil a čekáš na profláknuté fleky, abys mohl masit jako tvůj zmiňovaný Sandokan , kterého já osobně znám už od děctví a moc dobře vým co chytá a co vše zmasý !!!! Ale to je jeho věc a jinejch dalších rybářů tady na severu .Výš já se taky zeptám , co ty jsi pro Chytej udělal ? Kolik článků jsi ty osobně sem napsdal ? koli srazů jsi ty osobně pořádal pro lidi z Chytej co sem píšou do dizkuze Ústí a jejich rodiny ?Kolik jsi obětoval práce, času a peněz pro tyto lidi z Chytej dizkuze Ústí že se tady oháníš že Pirna je dobrej a všichní jsou dementi ? Ty jsi sem přijdeš , nikoho znás neznáš a budeš tu ty! ty ! (zdůrazňuji )kázat kdo jakej je ? Výš vůbec kolik tý práce , času, lítání, benzínu, telefónu a peněz todle stojí ? Udělat program pro děti,ohňostroj , zařídit mýsto ,ject to nakoupit , sehnat pípu,sud, výkend aby ty lidi měli čas se vůbec domluvit aby se všichni sešli ? Né nemáš , pááááč by jsi takhle tady nekydal ty bludy !
Dále dle tvé inteligence jak tady tvrdíš a hraješ si že jsi na úrovni , jak už se zmínil kolega Joe
tak tvé odpovědi tady na Ústí nebyli zrovna tak ohromující jak to podáváš
No ale začnu to teda zkracovat a řeknuti co mám na srdci : Napřed k článku .
Ten příběh jak říkáš že stojí za hovno a je pod tvou úroveň je jen jedna část celýho článku co jsem napsal na úkor řeky Běli ( jak asi určitě znáš )kterou na štědrý den otrávili ve větším množství ! Kdybys četl pozorně a to ty čteš určitě dobře žé ? " že když jsem to posílal do rybáře tak jsem se z šéfredaktorem domluvil páááč to byl veliký soubor , aby to tam dal najednou a to i s fotkami které jsem já dodal. No P. Pánek (šéfredaktor)mě slíbyl že to vyjde hned v dalším čísle rybář , jeden měsíc nic další taktéž nic , pak jsem ho potkal v Praze na výstavě a tam mě slíbyl že to už vyjde a že mi pošle honorář , na honorář jsem mu řekl ať si ho strčí za klobouk že ho nechci a že ho jen prosím o ten článek , natož to dalšího měsíce vyšel jen jedna část ,u které byla předělaná část vět , a fota nebyli vůbec mé !!! Takže jsem čekal druhý měsíc jestli něco opět teda vyjde a ono nic . Takže závěrem je to tak že oni si dělají z lidí prdel a ty se tomu pak směješ , no tvůj názor , já ti ho neberu , ale nemůžu zato co stím článkem provedli a celí ho zničili a atd. Jestli chceš zbytek článku tak ti ho sem klidně hodím , ale pochybuji že ty a tvé ego bude mít vůbec na to žaludek .
No a poslední věc k tvé osobě : Sic jak výš ty sám nevým z kým mám tu čest , páááč kdybys ses neschovával za imunitu a mluvil jako chlap tak bys tady předevšema se ztotožnil ať vědí všichni zkým vůbec mluvý . Dále je mi to fuk, snad se to já jednou dozvým kdo jsi a nebo se na Heřmanu přihlásíš sám , ale jak říkám i kdybys byl můj kamarád a já se to dozvěděl třeba za deset let kdo je P.M. za to co jsi tady ty o mě minule a teď napsal tak ti ukážu co sem tím článkem tadytím na Chytej vůbec myslel , a je mi uprdele jestli máš dva metry nebo jsi hovno u silnice , pamatuj si to , bůch odpouští já ne !!!!!
Na češtinu ti kašlu ! Jdi do prdele a umři !
- Pondělí 19. dubna 2010 v 1:03® 1Mara
- Diskuze: Dámská jízda
džigit>
- Pondělí 19. dubna 2010 v 0:21® 1Mara
Začnu tím lehčím plebejcem Murón . Hale chlape:
Jak jsem psal už minule , ty jsi sem vlítnul jak nudle z cigána a budeš někoumu kázat ? To je přesně tvá parketa , čekat až někdo se začne dohadovat a pak jako uslintanej bernandýn se hned přidáš . Tohle přesně dělají holky ze školky kam tě též řadím , a jestli chceš poznat nasranýho Máru , tak na pálení čarodejnic doraž s Toomym , mile rád di ukážu jak se jí půl roku jen mletý maso . A to doslova a do písmene, můžeš si zato sám .Kdybys měl jen trochu rozumu , tak by ses Manažerce hned omluvil a byl by pokoj , ale tohle cos předvedl mluvý u tebe za vše , jó a na češtinu kašlu , je mi fuk ta mě neživý . - Pondělí 19. dubna 2010 v 0:14® 1Mara
Jinak k Muronovi a M.P. bude to chvíli trvat , ale něco napíši tak aby se v časopisu rybář podělali .
- Pondělí 19. dubna 2010 v 0:13® 1Mara
Limonádový Joe> Teď jsem se vrátil z hospody a koukám
tady to ale žilo
).
- Neděle 18. dubna 2010 v 18:49® 1Mara
smazáno…
Tento příspěvek byl editován 18.4.2010 18:52:09 administrátorem BlueShark. - Neděle 18. dubna 2010 v 18:48® 1Mara
Manažerka> To je prosím panáček co má nejlepší články na světě , a minule ti bnezdvořák ani neodpověděl , napsal jen že jsem diktátor . Prostě figurka .
- Neděle 18. dubna 2010 v 18:45® 1Mara
P.M.> Jě škoda že se schováváš za imunitu , do mých článků jak si napsal minule ti je hovno a todle máš u mně schovaný . KOKOTE !!!!!
- Neděle 18. dubna 2010 v 18:40® 1Mara
BlueShark> Ž ádám tímto admina o výmaz blba jménem PM . páááč jako diktátor si to můžu dovolit !!!!!
- Neděle 18. dubna 2010 v 18:38® 1Mara
P.M.> Jsi kokot co nemá odvahu se odhalit a podívat se mi někdy do očí , hned bych ti jí vypálil ! Jsi spokojen ?
- Neděle 18. dubna 2010 v 17:03® 1Mara
cercer1> Má roztrhaný maskáče v rozkroku
)
- Neděle 18. dubna 2010 v 16:58® 1Mara
Tommy> Nazdáááár hovnochyte
), ale tak dobře ten kapřík je moc hezkej , a ta fotka toho bezdomovce pod ním je hustá
)
né fak gratulace , konečně jsi taky něco letos chytil , krom rýmy
- Sobota 17. dubna 2010 v 18:15® 1Mara
Manažerka>
Tento příspěvek byl editován 17.4.2010 18:15:15 uživatelem 1Mara.asi né nó
)
- Sobota 17. dubna 2010 v 18:10® 1Mara
Manažerka> Jestli budeš zlobit tak tě ze seznamu vymažu
)
- Sobota 17. dubna 2010 v 18:09® 1Mara
Manažerka> Aháááá tak už výýýým
tak držím palečky , čtiři
- Sobota 17. dubna 2010 v 18:02® 1Mara
Manažerka> Nazdáááár ségra
, jakejm klukům ? Tebe samozřejmě mezi bloncky nepočítám , a ani jiný naše rybářky to dá rozum néééé