Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 4. dubna 2010 v 17:55® 1Mara
1Mara

olda> Krásná to ryba plná nádherných malých šupinek a ty oči "" A už koukej chytat pořádný ryby a né to co cejnofil :-)) ) :-D :-D

Neděle 4. dubna 2010 v 17:54® 1Mara
1Mara

Limonádový Joe> :-D si mě rozsekal :-D , prý lovec lidí :-D

Neděle 4. dubna 2010 v 17:53® 1Mara
1Mara

Piranha> Cejnofil pěknýýýý :-) ( :-)) ) )

Sobota 3. dubna 2010 ve 22:10® 1Mara
1Mara

IVO> OK dobrou hoší :-)

Sobota 3. dubna 2010 ve 22:04® 1Mara
1Mara

IVO> Jak hodně na to spěcháš ?

Sobota 3. dubna 2010 ve 21:41® 1Mara
1Mara

IVO> Neboj pracuje se na tom :-) Manažerka ti to kdyžtak hodí do osobky :-) Sic to je jen takový malinký základ , ale uděláme z toho šok :-)) )

Sobota 3. dubna 2010 ve 21:37® 1Mara
1Mara

Paráda jsme na 500stý stránce :-)

Sobota 3. dubna 2010 ve 21:35® 1Mara
1Mara

IV.TO.ŠIRDA> Ženským zadky nemaluji ,pak by to chtěli furt :-D , a játra jsem trochu už vyzkoušel ze včerejška na dnešek :-)) )u Manažerky na rybníčku :-)) ) a protože musím brzo ráno vstávat tak jsem dnes odpoledne musel ject od Manažerky a jejího rybníčku domů, kdybych nejel , tak Manažerka by mě jistě opila :-D . Jinak dík za přání a běžte taky už holky k vodě , je tam krásně a ryby začali už konečně kousat :-)

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:48® 1Mara
1Mara

Tak zatím , jdu se připravovat , a hlavně budu muset své diktátorství zdokonalit a přitvrdit aby i omě lidi psali :-)) ) taková " volovina ":-)) )

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:32® 1Mara
1Mara

IVO> Tak tak :-) .To sem měl přesně na mysli :-)

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:21® 1Mara
1Mara

IVO> Pravda , jdu si udělat dobré jídlo, připravit se na zítřejší prvotní házení mušákem a koukat na film :-)

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:16® 1Mara
1Mara

MuRRon> Poslouchej , já nejsem žádnej majitel vebu a ani těchto stránek , a ani nejsem žádnej vůdce nebo co to tady ty a ten druhej tajnej melete, ale svůj názor tady píšu už od začátku a vždy si za ním stojím! Si to k srdci neber a proto ti za sebe říkám , jestli to nechápeš a chováš se jako puberťák co zbořil svět tak v pohodě , ale já si nenechám urážet kamarády a kamarádky !!! ani tebou a ani někým jiným jasný ? pochopil ! Tomy je můj kamarád ale ty ne a zatím děláš vše proto abych tě zachvíli poslal tam kam toho tvého M.P.!

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:11® 1Mara
1Mara

jarcina> :-D , ty máš ale kukuč :-D

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:09® 1Mara
1Mara

Tommy> No neboj , on až dospěje tak to pochopí , co jsem po něm chtěl .:-)

Sobota 3. dubna 2010 ve 20:07® 1Mara
1Mara

IVO> Děkuji za názor a souhlasím :-) Jo a mám pro tede s manažerkou už refrén pro tu píseň , ona ti to napíše co jsme si dnes ráno zpívali :-)) ) A neboj až si to tady přečte , jsem si jistý že se ktomu též vyjádří . :-)

Sobota 3. dubna 2010 v 19:56® 1Mara
1Mara

jarcina> Jídla mé , vajíčka z netu :-) A to je pravda :-)

Sobota 3. dubna 2010 v 19:55® 1Mara
1Mara

filip111> čus bus kémo , zítra má pršet :-(( no a já jedu též pryč daleko a na soukromák :-)

Sobota 3. dubna 2010 v 19:54® 1Mara
1Mara

MuRRon> Není ti to blbý , Oldovi říkat važ slova ?

Sobota 3. dubna 2010 v 19:52® 1Mara
1Mara

MuRRon> No ona je jiného názoru a není sama !!! ale jinak , bud budem řešit tvé jednání a nebo mou češtinu a nebo článek v rybáři . Tři věci najednou nejdou . A nějaký skrytý P. M mě vůbec nezajímá .Stou češtinou souhlasím a právě proto sem na Ústí píšou lidi co jim to nevadí a znajíse , natož ty ses sem naškrábl na úkor Tomase a máš některé názory na pováženou. Já taky nejsem zrovna nej. , ale věřím že si to vemeš k srdci a uznáš že ohánět se na rybářském servru tangami a baterkami do robertku dělá jen nevyzrálej puberťák a ještě ktomu si to dovolíš na někoho koho vůbec neznáš . No snad jsem ti to vysvětlil a neber to tak že mi vadí že si tu snámi na Ústí , to je tvá věc. Pak ale musíš akceptovat mou a i jinejch lidí češtinu a jejich názory , v opačném případě raději odsuť běž za M.P a bude tu klid !

Sobota 3. dubna 2010 v 19:19® 1Mara
1Mara

mannice> Nejsi :-) V tomhle ti neporadím páááč umím též howno , ale počkej do večera , snad se mě podaří sehnat ten odkaz na video o profíkovi jak názorně ukazuje jak se má správně házet a jak držet prut a atd. :-)