Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "1Mara"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) 1Mara. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 27. října 2009 v 19:17® 1Mara
1Mara
Diskuze: Plavaná

hraji:Naviják Shimano Catana 2500RA-brzda zadní

Tento příspěvek byl editován 27.10.2009 18:18:33 uživatelem 1Mara.
Úterý 27. října 2009 v 19:15® 1Mara
1Mara

Sander> Krasavcí :-) To výš kam dnes ta regulace vlítne tam je po žížalkách :-(( u nás na Běle je to samý :-((

Úterý 27. října 2009 v 15:35® 1Mara
1Mara

Patlaloš> Hot foto :-P

Úterý 27. října 2009 v 15:13® 1Mara
1Mara
Diskuze: Plavaná

No já mám shimáno 2500 na vláčku a můžu říct že mně začíná zklamávat :-(( začíná v něm rachtat a přeskakovat a to není ani rok starý tak nevým. :-O

Úterý 27. října 2009 ve 14:18® 1Mara
1Mara

Patlaloš> to jó voe :-)) ) ty výš prd kde leží :-P

Úterý 27. října 2009 v 10:30® 1Mara
1Mara

cormoran> Tak jsem byl na ní a smůla , ani drb jako by mně mněla už dost a odjela někam pryč , což by bylo dobře . Vým že se tam někde bude motat , tak jí snad sandokan nevyndá :-)

Úterý 27. října 2009 v 0:03® 1Mara
1Mara

Patlaloš> máš po žížalkách :-P

Pondělí 26. října 2009 ve 23:52® 1Mara
1Mara

olda> přísahám že jestli se sekne ještě jeden tak už nevláčím a dám se zase na živou návnadu :-)

Pondělí 26. října 2009 ve 23:34® 1Mara
1Mara

No to by jsme se asi mohli tady hádat jestli je podsekávám ůmyslně , ale to bych to se asi nedával , a prase nejsem :-O :-) , a taky je nežeru a nestojím o ně. No ale holt mám na ně teď kliku :-)

Patlaloš> no masařka určitě :-)

Pondělí 26. října 2009 v 18:59® 1Mara
1Mara

Jdu na pivko , tak se tu klucí mnějte :-D

Pondělí 26. října 2009 v 18:51® 1Mara
1Mara

osprey> To máš pravdu tam se ryby nešetří to jsem viděl i na videjích. :-((

Pondělí 26. října 2009 v 18:40® 1Mara
1Mara

osprey> No to stebou souhlasím :-) určitě pstruhům a lipanům to dobře nedělá , ale bílé ryby je to snad jedno né ? :-) No je fakt že vědět že se někde zdržujou malí candáti tak se taky radči na vláčku , nebo rybyčku vykašlu a pojedu jinam .

Pondělí 26. října 2009 v 18:33® 1Mara
1Mara

Sander> Samozřejmně že plave dál a uf jsem si oddechl páááč toho mněl docela dost , ale kamarád Cormorám mi poradil jak jí přivést co nejlíp ke vzpamatování a po pěti minutách majestátně odplula tam kde sem jí nechtěně zasekl :-) sic to poslední foto , ten co mi ho podebýral vyfotil trochu pozdě , ale fakt byla vrácena vodě , a ani bych takovou rybu nikdy nevzal bylo by to jako bych jí hned hodil do popelnice .-)

Tento příspěvek byl editován 26.10.2009 17:35:27 uživatelem 1Mara.
foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img27423.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2009/th-img27424.jpg
Pondělí 26. října 2009 v 18:30® 1Mara
1Mara
Diskuze: Pěst na oko

osprey> Co krabici aspoň tři pytle a do vlastních rukou :-) , a ještě bych jim tam něco přidal pro příště :-) .

Pondělí 26. října 2009 v 18:28® 1Mara
1Mara

osprey> No asi za B" :-) , ale ta první otázka mně jde taky proti srsti páááč matečnou rybu bych vodě vrátil , já radči pruhovanýho okolo 60–70cm, a to ještě tak dva až čtiři do roka , jinak vše ostatní jde zpět :-)

Pondělí 26. října 2009 v 18:18® 1Mara
1Mara

No todle až uvidí kéma Sus ten se pomněje :-)) )

Pondělí 26. října 2009 v 18:17® 1Mara
1Mara

osprey> No asi jako HaD vněčem stebou souhlasím a vněčem né , ale to není pro mně tak důležité jako se ubránit lidem co plundrujou naše vody . :-)

Pondělí 26. října 2009 v 18:08® 1Mara
1Mara

Šuli> Ty voe já snad přestanu u nás vláčet :-((

Piranha> To je blbost , oni to ty co tam chodí vědí že tam jsou , ale to se týká lidí jako jmenoval Cormorán , ty na ně chodějí cíleně :-(( .

Pondělí 26. října 2009 v 17:59® 1Mara
1Mara

osprey> No a co mám říkat já ? viz z lovu :-O nemužu zato přeci že někam jedu a prda do prutu a po záseku tohle :-O

Pondělí 26. října 2009 v 17:49® 1Mara
1Mara
Diskuze: Z lovu

Tak dnes po rachotě páááč jsme už tam skoro hotový tak jsme utekli dřív jsem si vzal vláčák a jel na tu štiku co mně školí :-) , no dorazím tam na to místo a bylo vidět že tam někdo od rána chytal , bordel u vody , a čerstvý žrádlo pro kapříky , takže nějakej dědula masařka :-)) ). No nic začnu to nahazovat do stejného místa jako minule pod větev a soustředím se jestli se mi zase vysmněje jako minule , najednou po třetím náhoze opět prda do prutu a už vidím její ocas jak si to šine do hloubky tak rychle přisekávám a jede asi ještě 5 m a prd a vypnula se potvora :-(( začal jsem si nadávat jakej jsem magor že už po čtvrtý jsem jí mněl na klacku a zase je ten tam) . Naštvanej jsem popošel kousek dál a zkoušel pruhatý :-) jestli tam jsou a nezlepšili by mně náladu , ale už se nic nestalo , tak to zabalím a asi po pul hodině jsem dojel na jinej rybníček u nás co mám cestou domů. Tak jsem tam zastavil a říkám , tady musejí ty zubatky taky být ? :-O tak jsem koukal po volném flíčku a jediný místo bylo v malé zátoce jinak samej dědula na kapříka. Vzal jsem si broďáky ( holiny) a obešel jsem všecky ty rybáře a došel jsem na konec místa kde se ještě dalo chytat , první nához a BUM do prutu a ouvej co to jé ? no a opět mi přešel mráz po zádech když jsem daleko od břehu spatřil podobnou hřbetní ploutev jako jsem chytil před pár dny na jiném rybníku . No Tolstolobik jako prase po cca 35. min.jsem ho dostal ke břehu a zavolal na jiného rybáře co na proti chytal jestli by mně ho nemohl podebrat . Podebral a dodal , ty vole to jsem ještě nikdy nechytil a ani neviděl že tady můžou být vůbec tak veliký ryby .No pro ty co by ho rádi vyděli na talíři narovinu říkám ! Můj kamarád má ryby rád a letos si vzal skoro stejně velikého do udírny a můžu dát ruku do ohně že ho nesněd páááč se to nedalo, byl samý sádlo a maso jako bahno :-(( Takže skončil v popelnici :-(( no ale ten můj chycenej za bok byl 117 cm. a okolo 20kilo :-) .Skoro mi to přijde ži mi to sv. Petr dělá naschvál , pááááč nikdy jsem tolstolobika nechitil a ted během týdne hned dva , asi bude článek na CHytej jak jsem vláčel tolstolobiky :-)) ). No řekněte je to normální ? :-O

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27418.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27419.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27420.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.