Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "vladah"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele vladah, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 18. srpna 2012 ve 21:44® vladah
- Diskuze: Ústí nad Labem
tak z mouchy doma sme byli s rabitem a každej po jedny rybe ja plotici a Rabit ouklej
- Neděle 22. července 2012 v 18:52® vladah
chytrej chytrj> bohužel neni muj tip takže smula Davide ti zlomim srdce bohužel
Tento příspěvek byl editován 22.7.2012 18:53:44 uživatelem vladah. - Pondělí 16. července 2012 v 18:55® vladah
Prasek_2007> Jo klidně se stav Olda ma pravdu něco setě pokusíme naučit
- Pátek 29. června 2012 ve 14:26® vladah
olda> hezky Olouši akorat ten první to vypada že ses mu nelíbil a chtěl rychle zpet
- Čtvrtek 28. června 2012 v 15:40® vladah
sfox>
rabbit> pánové bejt váma tak Oldu necham raději napokoji nebo veme ty sví dvě kladiva a pak bude vše lítat vzduchem
Tento příspěvek byl editován 28.6.2012 15:41:07 uživatelem vladah. - Středa 27. června 2012 v 16:10® vladah
Dívka se svěřuje otci: Tati? Jeden chlapec ve škole mi řekl něco, čemu jsem tak docela nerozuměla. Říkal, že mám pěkný čelní sklo, překrásný kufr, super karosérii a moje nárazníky jsou bezchybné… Otec na to:
- Vyřiď mu, že si ještě v záruce a jestli se opováží zvednout kapotu, aby zkontroloval hladinu oleje, tak mu urvu vejfuk!!!
- Úterý 19. června 2012 ve 21:50® vladah
dnešní odpolední vlačka po zapadu slunce krasny okouni a pak jedna perla na zaver okoun 25cm
Tento příspěvek byl editován 19.6.2012 21:54:11 uživatelem vladah. - Čtvrtek 14. června 2012 v 11:37® vladah
- Diskuze: Ústí nad LabemUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Středa 13. června 2012 v 19:31® vladah
Pedro123> to sice ano nahodíš ale hrozí že tím placnutím o hladinu rybu usmrtíš a nemato takovej učinek jako živa ryba
- Středa 13. června 2012 v 17:21® vladah
Pedro123> to taky chytam ale nato to chce mít lod kdyz budu chtít dat rybu na vetšího sumce tak musim dat rybu klem 15cm
- Středa 13. června 2012 ve 14:21® vladah
Pedro123> letos chci začít se sumcovlačkou
olda> hezky olouši parada gratulace velka
- Středa 13. června 2012 v 9:40® vladah
Pedro123> si pis pujdu zahajovat sice ještě nevim kam a jakou vlacku ale 100% du
- Středa 13. června 2012 v 9:18® vladah
tak už jen 2dny a 18hodin a 41minut se těším jako malej kluk na vanoce
- Středa 6. června 2012 ve 21:43® vladah
sfox> Olda sexualne apstinuje uz docela dlouho proto chodí takhle na ryby a chyta ryby
- Neděle 3. června 2012 v 16:11® vladah
Děkuji Ološi. Jinak kdoby chtěl další foto tam do osobky poslete mail a ja vam je pošlu
- Sobota 26. května 2012 ve 12:45® vladah
Piranha> neboj se taky najim a du k vode na ryby sice nevim kam protože je malo vody ale nekam drepnu a budu odpočívat
- Sobota 26. května 2012 ve 12:01® vladah
BlueShark> tak totě mužu ujistit že semto nebyl ja vcera sem mel volno od jíst a zanedlouho mi koučej uplne a du na zkoušky
- Úterý 22. května 2012 v 19:34® vladah
1Mara> mese jedna o Podhoří a boili chci jen na kapra rad bych si vytahnul nejakeho alespon nad 4kg jelikož vim že tam sou lidi co jezdej na podhoří a to že nepřijedu na sraz tak zato nemohu ale rozhodně se nenecham kvuli srazu vyrazit z prace
- Sobota 19. května 2012 v 15:53® vladah
Synovi je čerstvě 18 a ptá se otce: Tati, když je mi už osmnáct, můžu jít na pařbu? Táta mu povídá, že jasně, ale ať nepije, že ho pak bude druhej den bolet celý tělo. Tak tedy že jo. Druhej den se syn probudí strašně dolámanej a hned povídá tátovi: Proč mě bolí celý tělo, dyť jsem včera nepil… a táta mu povídá: To, žes přišel nalitej o půl druhý rána a matce nadával do starejch kurev, to by mi nevadilo. To, že ses snažil znásilnit vlastní sestru, až se před tebou musela zavřít do koupelny, to bych taky rozchodil. Ale když ses vysral před televizi, do toho hovna napíchal párátka a řekls, že ode dneška bydlí ježeček s náma, tak jsem tě zbil jak koně…
- Čtvrtek 17. května 2012 v 16:19® vladah
všem se omlouvam ale bohužel na sraz nemohu v praci nedostanu dovolenou a prace až nad hlavu