Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "vladah"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) vladah. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 5. února 2013 v 16:02® vladah
vladah

P.M.> dobre ale zase sme utoho doplacej nato i rybari kdyz neribari dou se psema okolo vody a nechavaj tam odpatky toje skoro to same ale zatoje nikdo nepotresta a nas rybare ano

Úterý 5. února 2013 ve 14:42® vladah
vladah

Vaclav III.> tak ono to tak sice je ale pokud si sam posobe uklizím nic nedelam prirode a jen mam postaveny bivak a vse mam uklizeno tak nevím proč bych mel nato doplacet. A ano myslím si že kvuli kaprarine byto bylo vhodne to delat abyse dalo zakrmovat a chytat stale a kdyby sel clovek spat tak at to vytahne.

A stím zakonem nevím pročto tedy bylo na Litomericke strane dríve povoleno

Úterý 5. února 2013 v 9:52® vladah
vladah

Vaclav III.> Dobře ale proč se tedy neudela v letních mesících třeba 24hodinoví lov? Třeba ja sem sportovní rybař za rok si nevemu ani jednu rybu a kdybych chtěl chytat pres noc vím žeby toho i lidé zneužívali. Ale zase byse mohla udelat hranice počtu ryb,a kdyzto člověk presahne tak bysi nemohl odnest další rybu domu. Tak se jen ptam na toto protože meto zajima

Čtvrtek 31. ledna 2013 v 11:14® vladah
vladah
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img92230.jpg
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 10:18® vladah
vladah

olda> vsak tys tam byl semnou a prospel si sam dobre taky tak to nehazej jen name že sem tam byl sam :-))

Sobota 19. ledna 2013 ve 14:10® vladah
vladah

pipa> to sem davas uz po druhe a opakovanej vtip neni vtipem takže me stim nerozhazíš

Úterý 15. ledna 2013 ve 14:17® vladah
vladah

Mladá rodinka odpočívá po vydatném nedělním obědě, když v tom najednou zazvoní zvonek. Mladý manžel jde otevřít. Za dveřmi stojí smrtka s kosou. Muž okamžitě padne na kolena a naříká: Nechoď ještě pro mě! S ženou jsme teprve rok, barák na splátky, první dítě na cestě. Mě přece nemůžeš chtít! Smrtka se na něj pohrdavě podívá a odpoví: Uhni, srabe! Jdu si pro křečka!

Pondělí 7. ledna 2013 ve 22:04® vladah
vladah

majkyss> tak ty delas minove pole vzdy akorat na Labi toho moc nenachytas :-))

Pondělí 7. ledna 2013 v 19:13® vladah
vladah

dneska sem sel po meste a najednou koukam místo planeta opic tak bude planeta psu :-))

foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img91317.jpg
Sobota 5. ledna 2013 v 17:33® vladah
vladah

BlueShark> tak první pude na radu Olda protože furt strilime a nejak mi dava za vinu zemuto nejde tak sito snim vyridím :-)) pak pude Majkys protože ten ničí tanky :-D

Pátek 4. ledna 2013 ve 12:38® vladah
vladah

olda> taky sem tam byl a mam doma povolenku takže uz to muže vypuknout :-))

Úterý 1. ledna 2013 v 1:10® vladah
vladah

tak holoto vsem dotoho noveho roku vsechno nej hlavne pevne zdraví a pevne nervy a hlavne krasne ulovky a krasne chvíle od vody

Pondělí 31. prosince 2012 v 19:43® vladah
vladah

pipa> tak ty mas kazdorocne brečivou a furt tije smutno

Pondělí 31. prosince 2012 v 16:24® vladah
vladah

tak holoto ne abysteto prehnali stim chlastem a bylo vam na novej rok zle!!!

ale jinak do noveho roku každemu hodně štěstí a zdraví a plno krasnych chvil od vody

foto/diskuze/usti_nad_labem/2012/th-img91153.jpg
Pondělí 31. prosince 2012 v 10:11® vladah
vladah

Luda> jdu tež chci tam byt tak dve hodky od 10 tam budu tak se možna potkame

Čtvrtek 27. prosince 2012 v 16:01® vladah
vladah

Žena přinese domů kocoura, muž se s ní pohádá,že to zvíře půjde z domu, že nepatří do bytu. Vezme ho pod paži, zanese o tři bloky dál a pustí ho do parku. Vrátí se a kocour už sedí přede dveřmi. Naštvaně ho naloží do auta, zaveze za město a vypustí v lese .
Vrátí se domů a kocour už zase sedí přede dveřmi. Chlap je z toho na prášky, opět ho naloží do auta, odveze nějakých
dvě stě kilometrů do druhého okresu a vypustí v nějakých bažinách.
Asi za půl hodiny volá ženě: „Kocour je doma?“ „Ano před chvílí přišel“. „Dej mi ho k telefonu, k…a, já jsem zabloudil!!“

Středa 26. prosince 2012 v 10:53® vladah
vladah

Piranha> vetšinou redtag a nebo chrostíky suchy

Středa 26. prosince 2012 v 9:41® vladah
vladah

Piranha> sorry ale pravidla sem nedostal zato sem dostal neco na vazaní ušek myslím tím material

Pátek 21. prosince 2012 ve 20:06® vladah
vladah

filip111> neboj ja na tohle nevěřim vubec takže sem byl v klidu konec světa toje akorat blost kterou někde někdo kvaknul a lidi se toho chytli

Úterý 18. prosince 2012 v 8:14® vladah
vladah

sfox> tak u majkyho toje normalní toje takovej chmejd a sikovnej že Olda kdyz mu radil z PC tak malem vyskočil z okna :-))